יש לי משהו לספר

elad123o

New member
יש לי משהו לספר

אז הייתי בחדר שלי, מאוחר בלילה והתכוונתי ללכת לישון, ואז התחלתי לראות צורה קבועה, מרחפת באוויר מולי באותו מסלול של מטר בערך ואז נעלמת ולאחר מכן נוצרת שוב, אותה צורה, אותו גודל רק בצבע שונה , הפעם עם הילה גדולה יותר ועושה את אותו מסלול וחוזר חלילה. בשלב מסויים זה היו שני צורות זהות בצבעים שונים זה היה בערך לשתי דקות והצבעים הזכירו את הצבעים שרואים כשמסתכלים לכיוון השמש רק שזה היה לילה והסתכלתי לכיוון החלון ולא היה מקור אור בקרבת מקום. כל המבינים וגם הפלצנים שביניכם מתבקשים להעביר חוות דעת תודה מראש

itai90

New member
אולי...

אולי בוקרת אל ידי רוח ואתה הפחדת אותה בגלל שהשתקלת אליה ואחר כך היא הביאה עוד אחת אלי יש בך משהו מיוחד או שזה פשוט מישהו שנקבר באדמה של הבית או מת בחדר הזה תבדוק את ההיסטוריה בברכת האור פם

the dark ooze

New member
אני יודע למה את מתכוונת.

זה קרה לי מספר פעמים. בהתחלה היה לי ספק אם מדובר בחוויה רוחנית או באשליה אופטית.. אך הגעתי למסקנה שייתכן ששניהם (הרי כל האופטיקה היא אשליה אחת גדולה.) עכשיו, אם תשאלי אותי - זו הייתה ישות מסויימת, וכנראה שאת היית פשוט מספיק מפותחת בשביל לראות אותה. שמפותחים קצת יותר אפשר לראות בני אדם שמתו בבהירות, דרך אגב :)

grizelda

New member
אל תיבהל

אני לא חושבת שזה קשור לחוויה רוחנית. כל פעם שאני בוהה בתקרה או בכל דבר אחר בחדר כשהוא חשוך אני רואה צורות לא מוסברות ודברים מעופפים בצבעים של אדום סגול כחול או לבן-צהוב לא מוסבר. יש להם מעין הילות יפות והם לפעמים נעים במסלול קבוע ולפעמים סתם תקועים איפשהו מול העין. אבל אלו רק אשליות אופטיות. זה לא רוח או אנרגיות קוסמיות שבאות להגיד לך משהו.

boly

New member
גם לי זה לפעמים קורה

אני לא בטוחה שזה אותו דבר אבל... לפעמים שאני מסתקלת בשמש ואז אני מסתקלת נגיד על קיר (אחרי שיסתקלתי בשמש) נוצרים מין כתבים כאלה בכל מיני צבעים וזה לפעמים חוזר ולפעמים לא וגם בלילה כשאין אור מתחילים להיות כתבים שחורים כל מיני אני לא בטוחה שזאת הבעיה שלך
גם לפעמים אני רואה כזה אדום בעיניים בגלל השמש

Crystal Water

New member
יו

איזה מוזר o.o; בדיוק אתמול בסביבות ארבע בצהריים נזכרתי שכשהייתי קטן תמיד הייתי מסתכל על המנורה ורואה אח"כ את הכתמים האלה, וחשבתי שזה פיות או משהו, אז ניסיתי לתפוס את זה עם צנצנת :p ואז חשבתי שזה יהיה מצחיק לרשום את זה פה.. פריקי

ישראל22

New member
רק אשליה

כשאתה שוכב במיטה מנומנם אתה נתון לכל רחשי הדימיון והמוח וכל מה שאתה רואה אלו הם יצירי הדימיון. אתה יודע כמה פעמים ראיתי צורות ודמויות על הקירות אבל בסוף מסתבר תמיד שזו אשליה בגלל החושך והעייפות. בנוגע לשמש, כשמביטים בה העיניים מתכווצות והאישון לא רואים ברור משום שקרניה חזקים מדי בשבילנו וכל מה שאתה רואה אלו סימנים שהעין כן יכולה לראות בשל הטשטוש. אני לא אומר שלא תוכל לראות ישויות אלא רק שרוב הסברות הן שזו הייתה אשליה אופטית.

dopey_wizard

New member
קורה לי אותו הדבר בדיוק

אבל אם קצת דברים שונים, אבל ככה כאילו הרעיון אותו הדבר כול פעם שאני מתעורר כשיש חושך, ואז אני משפשף את העיניים והכול נעלם.... תחשוב לבד על המסקנה... האם זה משהו שקשור להילות וכאלה או ש.. אולי זה סתם משהו בעיניים ברגע עייפות בגוף ובעיניים...?

למעלה