יש לי מחשב של Dell

Lady in red2

New member
יש לי מחשב של Dell

דגם D505, ובזמן האחרון לפעמים מבהבהת הנורה השלישית משמאל בצבע אדום. מה זה אומר?

bar666xp

New member
יש לי רכב לפעמים הוא נוסע מה זה אומר?

איזה נורה מה מצויר לידה? מתי זה קורה? זמן מסויים, פעולה מסויימת או ביכלל בלי שניראה קשר כלשהו למשהו... אגב סורי על העוקצנות בהתחלה אבל זה ממש היתבקש.

kobi 23

New member
חחחה

הוצאת לי את המילים מהפה,אבל אני לא אוהב להסתלבט ככה

Lady in red2

New member
אוקיי, מצטערת על חוסר הפירוט

חשבתי שמחשבי Dell די נפוצים, ואז יידעו למה הכוונה. אני חושבת שיש על הנורה ציור של סוללה, אבל קצת קשה להבחין בדיוק. לא נראה שיש קשר למשהו - קורה באמצע גלישה רגילה באינטרנט. מקודם היא הבהבה מיד לפני קריסה של הפיירפוקס (אולי אין קשר). אה, והמחשב מחובר לחשמל ולא עובד על הסוללה.

bar666xp

New member
הממ יש מצב שזו נורית החיווי לתעינת סוללה..

ופשוט לא נתת על כך תשומת לב בעבר? אאל"ט יש גם תוכנה נילוות של דל לבדיקת הסוללה כדאי לבדוק.. יתכן כי זאת התראה על אי תקינות הסוללה. יש המון מחשבים אלה אם יש למשהו את הדגם מול העניים הסבירות שיזכור בדיוק מהיא הנורית הX מצד Y שואפת ל0. נסי לבדוק אם מופיע משהו על כך במדריך למשתמש... בטוח שיופיע לפחות מה הנורית ומה היא מסמלת/מסמנת. ועוד לפני הכל כדאי לבדוק כי הסוללה לא ניכללת בRECALL.. אבל יותר ניראה לי שאת ביכלל מדברת על מה שמופיע בלינק הזה.

sb21

New member
יש הסבר על נורית הטעינה כאן...

Dell ד.א: מה קורה כאשר את לוחצת על הלחצן בסוללה? איזו נורות נדלקות אם בכלל?

sb21

New member
בסוללה עצמה ליד הנוריות יש כפתור קטן...

כמו בתמונה המצורפת (נלקחה מהאתר של דל) מצד שמאל

sb21

New member
כנראה שיש את התכונה הזאת רק בסוללות החדשות

יותר, המדיד הה פשוט מאפשר לדעת מה מצב הסוללה מבלי להפעיל את המחשב.

sb21

New member
זו הנורית עם ציור הסוללה?

אם היא מהבבת בצבע כתום הסוללה לא מלאה: "Flashing orange: The battery charge is low. " מותך המדריך למשתמש של דל. אתה בטוח שהנורה אדומה ? אין לכך שום התייחסות במדריך של דל.

kobi 23

New member
הציור של הסוללה מהבהב

שבכלל אין סוללה מחוברת למחשב ?

sb21

New member
לחץ על האייקון של הסוללה בשורת המשימות...

או <Fn><F3> כדי לפתוח את ה-Battery Meter, שם תמצא את מצב הסוללה (אם הסוללה תקינה או שצריך להחליפה), תוכל לצלם את מה שכתוב שם?

Lady in red2

New member
אני בת. ניתקתי את המחשב מהחשמל

כדי שיופיע לי הסמל של הסוללה ואז אני אוכל לבדוק את מצבה - אבל זה היה מיותר - המחשב נכבה מיד, הלכה הסוללה
ממה זה יכול לקרות? המחשב לא ישן בכלל... יש לי אותו בערך שנה-שנה וחצי.

kobi 23

New member
תראי.

יכול להיות כמה דברים. 1)ייתכן שאכן הסוללה הגיעה לסוף חייה,ככה זה עם סוללות,יש בלאי עם הזמן.אם יש הרבה מחזורי הטענות או שהסוללה כל הזמן על 100 % זה יכול לקצר את חייה בהרבה (בעיקר אם יש הרבה מחזורי הטענה) 2)ייתכן והסוללה הגיע להספק מאוד נמוך,פחות מ3-5% ואז יש בעיה להטעין אותה. ולדעתי רק במעבדה אפשר להטעין אותה מחדש,משום שהיא דורשת "מכת חשמל" רצינית 3)תבדקי בהגדרות צריכת הסוללה,אולי מוגדר שם סף/ התחלת הטענת הסוללה. אני מניח שבכל המחשבים נכנסים להגדרות בFN F3. שם תחפשי את האופציה BATTARY MAINTANCE או כל מה שקשור בסוללה.בטוח תמצאי משהו כזה

למעלה