יש לי מזל משמיים!!!

gaya123

New member
יש לי מזל משמיים!!!

כמה שאני חולה על שלמה , המחלה נחתה עלי רק לקראת סוף השנה שעברה...... ככה שיש לי הרבה חומר להשלים..... החלטתי להתחיל בדיסקים - כל דיסק שאני רואה על מדף אני קונה...... היום הלכתי לפגוש את ידיד שלי בתחנה המרכזית בבאר שבע....(ניר - האהבה הישנה) קיצר , חיפשתי את הדיסק של "חום יולי אוגוסט" , מצאתי אותו ב-tower records - הבעיה היא שהוא עלה 90 ש"ח ולא היה לי מספיק.... אחרי זה הלכתי ל"מונסטר דיסק" בתחנה המרכזית והדיסק עלה שם 80 ש"ח , אבל עדיין לא היה לי מספיק כי כבר קניתי את "דרכים" בבוקר....... אחרי זה הייתי צריכה לחפש בגדים לחינה של אחורתי (שהיא ביום חמישי ד"א , ונודע לי רק היום מחברה...... לא ידעתי שאני עד כדי כך מעופפת......) ניכנסתי למשביר לצרכן....... (יש לי בעיה עם מעילי עור - אני מכורה.....) וראיתי שם איזור של דיסקים - הוצאת "הד ארצי" , קיצר נחשו איזה דיסק מצאתי? במחיר כמעט חינם? צדקתם אנשים!!!!!! הדיסק של "חום יולי אוגוסט" במחיר 39 ש"ח בלבד!!!!!!!!!!! עד היום כל-כך לא סבלתי את באר-שבע , אבל מסתבר שגם שם יש מציאות לפעמים!!! אוהבת תמיד, גאיה123

adu20

New member
גאיה123 הדיסק בטח מזוייף!!!

לי הוא עלה 150 "לאן שלא תסע לוקח רק את עצמך" "אם אתמול היה טוב אז יהיה גם מחר אני מקוה אז לילה טוב לכם

gaya123

New member
הקטע הוא שזה

tower records , הם רשת ארצית והם לא יכולים להרשות לעצמם למכור מזוייפים!! במידה והדיסק מזוייף , הוא בכלל לא נראה ככה!! זהה למקורי שההורים שלי קנו לפני שנתיים או שלוש (אני מוצאת רק אחד מהם ועוד בלי העטיפה - זה למה קניתי אותו שוב) עם החוברת ועם הכל........

מאיושית

New member
תתביישי לך!../images/Emo46.gif

למה לא קנית גם לי?!
סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאםם
הכל בהומור
מזליסטית שכמותך....

למעלה