יש לי מוח מעורפל..... :)

יש לי מוח מעורפל..... :)

יש לי מוח מעורפל, הרבה מאוד מחשבות, הרבה מאוד הבנות (לפחות בעבר) אבל הכל כל כך מבולגן, כל כך מעורפל... כך שבעצם אני לא יודע דבר. אני יודע שיש כל מיני תרגילים ל"פיתוח המחשבה" או "הרגעות" או כל שם אחר.. אני יודע שחלקכם\כולכם יודעים חלק מהתרגילים האלו. הייתי רוצה שתעזרו לי, ותגידו לי מה לעשות על מנת "לסדר לי את הראש" :) אני יודע שאתם יכולים, אני מקווה שאתם רוצים

jbu

New member
מי אמר שאנחנו יכולים?

אנחנו לא יכולים. קום כול תקרא במאמרים אח"כ תקנה ספר. שבת שלום

מי אמר שאתם יכולים? אני. למה?:

1) אני יודע שעל מנת לפתח יכולת "מאגית" צריך להגיע למצב שלוו ביותר, קרוב למשהו שהייתי קורא לו "נירוונה" (תרגיש חופשי לתקן אותי פה) אני יודע שעל מנת לפתח יכולת כזאת צריך לעשות תרגילים רבי שנים, תרגילים פשוטים שעוזרים לפתח יכולות שונות כגון: תשומת לב לפרטים, הכרה (לעצמך ולסביבתך), שקט מפשי... אני יודע שאי אפשר להגיע לפונציאל מקסימלי ללא המצבים האלו... 2) אני יודע שנכנסתי לפורום שעוסק במאגה וכישוף, פורום שטוען רציני. אני מניח שלא כל מי שבפורום רצינים (אני בטוח שהוא חושב שהוא רציני אבל...) אבל חלק, ואפילו רוב הכותבים... אני בטוח שהם רצניים. ובתור רציניים הם עברו את התרגילים האלו. ואני מבקש שתתנו לי כמה דוגמאות בודדות ופשוטות, לא יותר, לא פחות. הסיבה שאני מבקש הסבר אישי היא מכוון שאני... מבולבל. יולת ההבנה שלי עכשיו (הסקת מסקנות) לא קרובה להיו במיטבה, ואני חושש שאת החומר הכתוב אני לא הבין טוב. לכן אני מבקש בכל לב של בקשה שתתנו לי הסבר אישי ולא תפנו אותי לכתבה, ספר, אתר מסויים. במקרה שזאת בקשה גדולה מידי... תגידו. אני אנסה בכל זאת את המאמרים. תודה מראש.

jbu

New member
זה למה:

"אני יודע שאתם יכולים, אני מקווה שאתם רוצים" 1)"נירוונה", בודהה אמר שזה המקום שמגעים אליו מי שיוצא ממעגל הקרמה, מי שמפסיק להתגלגל. ולא זה דורש "קצת" יותר מזה, קצת יותר מלעשות מדיטציה פעם ביום (למדיטציה יש פורום בשביל זה) ומכשף לא צריך להרתה ממידע, למעשה אחד השמות של מג הוא "ידעוני" להיות מכשף זה דבר שדורש הרבה השקע איך אתה מצפה ליצור? סתם ככה? אתה צריך להרוויח את הזכות הזו על ידי עבודה, וזה אחת הטענות שמכשפים אומרים כשבאים אליהם בטענות של "למה אתה חושב שזה כול כך קל לעשות כישוף" ובכן זה לא קל, אתה צריך להחליט כבר עכשיו אם אתה מוכן להשקיע הרבה זמן בזה, קראית המאמרים הם צעד ראשון והם כלום!!!!!!! יש הרבה יותר מידע, זה רק מסננת אנשים ראשונית ובאמת שהמידע הוא דל ביותר, כך שאם אתה מתעצל בלקרוא אותם אני מציע שתבחן את עצמך טוב טוב. 2) יש ויש, זה פורום ציבורים אחרי הכול, אבל במקרה שלא שמתה לב אני לא יכול להגיד לך כלום! רק לכתוב ככה שזה לא משנה! לפני שאתה דורש מאנשים לבזבז זמן "בלהסביר" דברים כאלו המעט שאתה יכול לעשות זה לקרוא את החומר הקיים ואז אם יש שאלות או אי הבנות אתה מוזמן לרשום אותם כאן ואנחנו נראה מה אפשר לעשות. אני ממליץ לך לקרוא את זה: http://www.tarot.org.il/advertising.html תאמין לנו שאנחנו רוצים לעזור לך ולא באנו (לפחות אני) לריב איתך אבל אנחנו לא יכולים לעשות לך את העבודה,זה כמו שתשלח מישהוא לבית הספר במקומך. בהצלחה בדרכה.

cara soror

New member
דרכים רבות

אני ממליץ שתתחיל בקריאת הספר MOdern Magick ובקריאת המאמרים שבאתר. יש מספר רבל של תרגילים שניתן לעשות על מנת להתחיל ולהתפתח בכיוון, אתה מוזמן לקרוא את הבלוג שלי שם אני מציג את הדברים אם כי אני מודה שייקח זמן רב עד שאתחיל להעלות את כל החומר שכן אני כותב רק בסופי שבוע: http://www.israblog.co.il/blogread.asp?blog=14669 אם תרצה אני אשמח לענות לך באופן פרטי או כאן לשאלות ענייניות יותר כדי שלא נתפזר. יש חומר רב לכסות וקל מאוד להתחיל ופרס ובך לפפס נקודות. לגבי JBU, האיש לא ביקש שתחייה עבורו, הוא ביקש לדעת אם ניתן לעזור לו במציאת תרגילים. הוא לא ביקש תעשה את המדיטציה במקומו הוא ביקש שתלמד אותו את הטכניקה על מנת שיוכלת להתחיל ולצעוד בדרך. קרה סורור

jbu

New member
../images/Emo3.gif לא הוא לא

את התרגלים אפשר למצוא באיטרנט ואני הכוונתי אותו, יש את זה פה במאמרים אבל הוא לא רצה "שתתנו לי הסבר אישי ולא תפנו אותי לכתבה, ספר, אתר מסויים." או לא רוצה תרגלים, הוא רוצה הסבר אישי למשהוא שהוא עוד לא ראה אפילו! נ.ב תגיד, דוגרי אתה עכשיו תתחיל להיות קטנוני איתי?

cara soror

New member
לא מתחיל להיות קטנוני

אבל אנחנו כן באים מאסכולות שונות. אם הבן אדם רוצה לשמוע על חוויות אין לי בעיה לספק אותם. הם לא יתנו לו כלום חוץ מסיפור יפה אז זה לא משנה כלום. אם הוא רוצה ללמוד אז ניתן לכוון אותו לכל הכלים שאפשר לחשוב עליהם כדי לעזור לו לבנות את הדרך. קרה סורור

jbu

New member
זה בדיוק הקטע!

הוא לא מבקש מאיתנו כיוון, הוא אמר את זה במפורש, אני כיוונתי אותו למאמרים אבל משום מה הוא לא רוצה לקרוא אותם ושאנחנו נפרש את זה עם החוויות שלו עוד לפני ההוא ניסה, מכאן באה האנלוגיה לבית הספר.

בתור התחלה, תודה.

דבר שני: כבר קראתי לא מעט חומר, ועם לא הדקנתם את המאמרים בשבועות האחרונים אז גם אותם קראתי. אני התחלתי לקרוא שני ספרים, אחד מהם הוא: "מאגיה, הלכלה למעשה" שמישהו טען שהוא לא מומלץ, כששאלתי למה... הוא לא ענה. אגב, למה הפנת אותי לאתר הזה של "איך כדי לפרסם בנט"... מה זה שייך? (קראתי אותו, דווקא נחמד... אבל למה?) ואני אנסה להבהיר למה אני מתכוון: אני רוצה להיות "ידעוני" אני רוצה להבין הכל ואני חושב שזאת האחת הדרכים להתחיל. אבל עדיין לא... אני עכשיו רוצה לפתור בעיה שיש לי (ואני מתכוון להשקיע בזה זמן, הרבה זמן) הבעיה היא: שאני מעורפל למדי עכשיו, לא הייתי לפני כמה שנים, לא ברמה כזאת. לפי מה שקראתי עד עכשיו יש לא מעט תרגילים שצריך לעשות על מנת להגיע לידעוני הזה.... אבל רק תרגיל אחד מעניין אותי עכשיו, תרגיל שמדברים עליו כמעט בכל מקום, אבל רק מפנים לספר אחר, או למשהו אחר... תרגילים שמשפרים את הריכוז, וזה בדיוק מה שאני רוצה, לשפר את הריכוז... להפוך את המחשבה שלי ליותר צלולה. זה הכל. אני לא זוכר שזה כתוב במאמרים, אני טועה? מה זה הספר הזה? modern magic ושוב תודה, ניכר שאתם באמת רוצים לעזור

shataltal

New member
הזכרה

שכן נראה כאילו מזמן כבר אמרו עליה כבר קדיש To Know, To Will, To Dare and To Keep Silent 4 סעיפים, 4 מלכודות.

למעלה