יש לי מה לספר.... (ארוך)

קינמוני

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

כמו כולם, מאחלת לך המון המון בהצלחה. אני מכירה מישהי שגם לה יש בעיה קשה ברחם (רק בחצי מהרחם יכול להתפתח עובר) והיא כבר עם ילדה + 1 בדרך אז תתעודדי ואל תתיאשי קינמוני

שני 4

New member
סאני , אני מאחלת לך את כל הטוב

שבעולם. ורוצה שהפעם תגשימי את המטרה מחזיקה לך את כל האצבעות שלי יהיה טוב,תמיד יש פתרון. ונ.ב- אל תחשבי על פונדקאות או אימוץ הרי הרופא בעצמו רואה סיכויים אוהבת,ומאחלת לך רק טוב כי מגיע לך רק טוב. אוהבת שני * אני תמיד בשבילך!

עינתפ

New member
מאחלת לך את כל ההצלחה שיש, לריפוד

טוב, טוב של הרחם ולילדים היפים שיגיעו ואז תוכלי לצרוח בקול הצלחתי!

עמית@

New member
סאנשיין

דיאטת אסטרופם רעה לכל דבר בגוף אבל אולי הרחם שלך לא אומר נואש- למרות שלפעמים את מותשת ונמאס. אני יודעת שיש לך סיכוי- יש מצבים הרבה יותר גרועים שבהם היתה היקלטוץת ואני רוצה לךהזכיר לך שגם לך היה הריון כימי אחד על רחם מאוד גרוע- ואני לא בטוחה שזו הסיבה שהוא נפל. אני מחזיקה ך אצבעות ומתפללת בדבילך- שבועות או לא? אני אביא לך ביכורים ואת תחזירי לנו בהריון מלא לכל תשעת החודשים הארורים
אוהבת אותך ומחכה רק לטוב עבורך

GALITDOL

New member
,תשמרי על אופטימיות כמו תמיד../images/Emo25.gif

ובנוסף אני רוצה להגיד לך שיש אנשים שאני מכירה שאימצו ואוהבים את הילדים כאילו היו הביולוגים. לפי דעתי את יכולה לנסות אבל אופציית האימוץ היא מצווה לתת חיים לילד לא רצוי הלוואי ושזו תהיה הפעם האחרונה

הרמוניה

New member
סאנשיין ../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

מאחלת את כל ההצלחה שיש בעולם.... הרמוניה

רומי 007

New member
סאנילה

איזה כיף לשמוע את מה שאת רוצה לשמוע, נכון? אני מאחלת לך בהצלחה בהיסטרוסקופיה. אנחנו ממש עוברות את זה השבוע בצמוד - לובשות לבן לקראת חג השבועות. הדבקת אותי עם הבכי שלך ועם התקווה שלך ואני מקווה ששתינו נצליח סופסוף. אז מתוקתי - תמחי מהר את הדמעות ויאללה לעבודה.

הלוואי הלוואי שתצליחי

היי סאני! נורא התרגשתי לקרוא את מה שכתבת . המכתב שלך משדר בסופו של דבר אופטימיותוזה מה שחשוב. אני יודעת ובטוחה שבעזרת ראייה חיובית את תצליחי ולא ההיפך. אני מקווה מאוד בשבילך שתהרי במהרה ושזה יהיה יותר מהר ממה שאת חושבת א מ ן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ligo

New member
סאניקה../images/Emo42.gif

אני שמחה שהרופא אמר מה שרצית לשמוע ואני מאוד מאמינה שזה עוד יקרה. הלוואי שהניתוח יצליח ויכין את הרחם לקלוט עובר (לפחות אחד) מאחלת לך חג שמח ולבן עם הרבה אור לעתיד טוב לך ולאיש.

בהצלחה סאני

הנה מתעצם פה כח נשי גדול מאוד יחד איתך, ובואי קבלי את כל האנרגיות הטובות שנשלחות אליך באהבה. בהצלחה מתוקה

שום דבר בעולם לא יכול עמוד בפני

הרצון והנחישות האדירה הזו שלכם. אפילו הרופאים יכולים לראות את זה ומבינים שאפילו במקרה קשה כל כך הכוח הזה חייב לנצח! בהצלחה!

סאניקי,

מוסיפה גם את האצבעות שלי
בתקווה שזו הפעם האחרונה ובפעם הבאה - לידה
מרב

saga

New member
סאני../images/Emo45.gif

מחזיקה לך אצבעות שתהא זו הפעם האחרונה, מי יודע אולי מצב הרוח הטוב והאופטימיות שאת מרגישה עכשיו הם רמז מקדם לבאות... והעיקר שיהיה בהצלחה

נועם@בת

New member
שיהיה בהצלחה סאנשיין ../images/Emo57.gif ../images/Emo42.gif

שבשבועות הזה יתחילו להכין את השדה ממנו יגיע הביכורים הבשלים בשנה הבאה
אני לא מקנאה בך על ההתלבטויות שאת עוברת, אבל אני כל כך מקווה שבסוף הבעיה תפתר. מתפללת שהכל יעבור בשלום ושזאת הפעם האחרונה שמישהו "יציץ" לך לרחם בצורה כזאת.
נועם

סאני, אני לא מפסיקה לחשוב עליך

מקווה שזו תהיה הפעם האחרונה ובחג השבועות הזה תהיה ההתחלה של הסוף הטוב. המון נשיקות, חנה

טלי2

New member
סאני

קשה לחוות את ההמלצות המבלבלות ולהחליט משהו, אז כל הכבוד לך שהצלחת להחליט, וכיף לקרוא אותך אופטימית. שולחת לך בדואר צרור איחולים ותפילות להצלחה
טנא|

לילךפ

New member
בהצלחה סאני מקווה שזאת הפעם האחרונה

ומקווה שבפעם הבאה שתתאשפזי זה יהיה כשתלכי ללדת אמן מחזיקה לך אצבעות לילך

למעלה