יש לי מה לספר.... (ארוך)

יש לי מה לספר.... (ארוך)

כבר מעל שלושה חודשים אני חיה על אסטרופם לעיבוי רירית. הרירית שלי לא כ"כ זזה לאיזשהו מקום...
הרופא שלי החליט לעשות ניסיון ולהחזיר לי מוקפאים שהיו לי במקפיא כבר מעל חצי שנה. הניסיון נעשה והעוברים הוחזרו. לא הצליח. הניסיון נכשל ובגדול. החלטתי להתקשר לרופא שלי, עם המון בכי (למרות שבדרך כלל אני מתאפקת ולא בוכה לו, לא בפנים ולא בטלפון) ואמרתי לו שאני מיואשת והחלטתי לוותר
אני הולכת על אימוץ
או במקרה ואצליח, אז פונדקאות
הוא אמר שהוא לא מרשה לי לוותר וביקש שאלך שוב לרופא שניתח אותי (ד"ר פילמר) שיעשה לי היסטרוסקופיה נוספת (שלישית במספר) עם בלון ברחם. חשבתי המון עם א. שלי ועם אנשים מקסימים שהם חברים שלי (ותודה רבה להם) והחלטנו ללכת לרופא נוסף לפני ואם בכלל יהיה ניתוח. נסעתי לד"ר גולדנברג הידוע ושוחחתי עימו ארוכות. הוא היה מאוד חביב ואמר שלא יוכל להבטיח או לומר משהו קונקרטי עד אשר יציץ פנימה לרחם שלי. אבל מה שהוא כן אמר ונחרט בזיכרוני היו שני דברים חשובים: 1. הבעיה היא בעיה קשה מאוד.
2. גם עם בעיה קשה משלך ברחם, הצליחו נשים להרות.
3. הוא לא בעד בלון בכלל. הוא רוצה לעשות היסטרוסקופיה אבחנתית ולאחר מיכן ניתוחית (אם בכלל יהיה צורך, הוא יחליט לפי המימצאים). שמעתי, הבנתי, ממשיכה הלאה. למחרת הלכתי לרופא שניתח אותי בעבר, (ד"ר פילמר החביב) וגם עימו שוחחתי ארוכות. הוא כן בעד בלון מכיוון שאת שתי האופציות האחרות כבר מיציתי עד הסוף. ואלי דווקא זה כן יעבוד. הוא טוען שאם לא מועיל לא מזיק. הוא לא יגע כלל בחלק של הרחם התקין פחות או יותר. ובמידה והוא יראה שיש חלל מספיק טוב אז הוא לא יעשה כלום בכלל רק "יציץ" פנימה ונעבוד עם מה שיש. יש נשים שמצליחות להרות גם עם מחיצה ברחם. אז מקסימום יתייחסו לרחם שלי כביכול יש לה מעין מחיצה. עם דמעות עומדות בגרון סיפרתי לו על החלטתי לאמץ ושאלתי אותו לדעתו בעיקבות "ההכרות" עם הרחם שלי וניסיונו. הוא אמר באופן חד משמעי להקפיא את הליכי האימוץ כרגע כי הוא חושב שיש סיכוי. בכיתי נורא. כי זה בעצם מה שרציתי לשמוע. רציתי לעדכן שביום רביעי הקרוב אני מתאשפזת בבית החולים וביום חמישי אני עוברת ניתוח היסטרוסקופיה ונישארת ל"חגוג" את שבועות בבית החולים. אני מלאת אופטימיות ומצב רוח מרומם. יש לי הרגשה טובה שהפעם זה יהיה טוב.
תחזיקו לי אצבעות בבקשה שזו תהיה הפעם האחרונה. שבוע טוב לכולם. סאני.

מחזיקה, מחזיקה, מחזיקה ../images/Emo45.gif

סאני, גם לי יש תחושה טובה לגבייך אחרי שקראתי את ההודעה שלך. כל-כך כל-כך מקווה בשבילך!!! מחזיקה את כל מה שיש לי בשביל ההצלחה שלך.

לי חן

New member
הי סאני

הלוואי והפעם זה ילך טוב!!! מחזיקה לך אצבעות... תחזיקי מעמד שם, הא?... לי חן

venus13

New member
סאני יקרה - מחזיקה לך אצבעות

ומקווה ויודעת שבסופו של דבר יהיה לך ילד - בין אם מהרחם ובין אם מהלב מגיע לך !!! ושיהיה חג שמח ונוס

אולה *

New member
סאנושקה ../images/Emo42.gif

אני רוצה לשמוע עדכונים אופטימים אחרי שבועות. (ואני יודעת עד כמה את מחכה להם). אינני מומחית, אבל נראה לי הגיוני לנסות דברים חדשים, ולא ישנים שלא עבדו. כמובן שאחזיק לך אצבעות, ואחשוב אליך. תחזיקי מעמד, תהי אופטימית. נשיקות.

e i n s h e m

New member
לעולם לא תצעדי לבד מולדת

אני אחרייך.... אין לילדים מושג מה אמא עושה כדי לקבל אותם אליה. באיזה רצון עילאי היא הופכת והופכת כל אבן לעולם לא תאמרי נואש לא תוותרי. ואימך שמו של מי שעשה לך שם את הקלקול. אני איתך עד שאראה אותם במו עיני. אוהבת אינשם

תוליק

New member
סאני, כל התפילות שלי בחג הזה

יהיו בשבילך. אני כל כך מקווה שיצליח לך ושסוף סוף - תהיי אמא.

סאני יקרה

מצטערת שזה לא הצליח שמחה לשמוע שלמרות העצב את מצליחה לשמור על אופטימיות מקווה שהפעם תהיה הפעם האחרונה
מחזיקה אצבעות שתביאי "ביכורים" לשבועות ושהכל יעבור בקלות מחזיקה לך אצבעות חזק חזק

עידית ד

New member
מחזיקה לך את כל האצבעות שבעולם ../images/Emo171.gif

נפלא לקרוא את המילים מצב רוח מרומם ואופטימיות במיוחד כשאת כותבת אותן. מאחלת לך פעם אחרונה בבית חולים עד הלידה. נשיקות עידית

מיכל ק-ש

New member
סאני

מחזיקה לך אצבעות חזק חזק. חג שבועות הוא גם חג הקציר ואני מקווה שהוא מסמן את העובדה שבקרוב תקצרי את פרי העמל של כל התקופה הקשה שעברת.

קט קט

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

התווים למעלה זה שיר לשבועות במיוחד בשבילך סאני. אני מקווה שהכל יהיה בסדר שם. תהיי חזקה ואופטימית, זה לפעמים יותר חשוב מכל ממצא שיכולים למצוא לך שם. קט קט

טביקאט

New member
סאני-

שמחה לשמוע ששני רופאים טוענים שאין טעם להתחיל תהליכי אימוץ עדיין. הבטחון שלהם מחמם את הלב וממלא אותו באופטימיות. וחוץ מזה- מה שלא תעשי- מאחלת לך שהשמחה שיש לך בלב תעבור כבר לרחם, ושההרגשה הטובה תוכיח את עצמה... אוהבת ומחזיקה אצבעות טביקאט

אלסי

New member
מחזיקה אצבעות

ובאמת מאחלת שזו תהיה הפעם האחרונה שיציצו לרחם שלך בפרוצדורות כאלה. עברת כבר יותר מדי ועכשיו שתתמלא הרחם שלך חיים. יש קיבוצים שעדיין נוהגים בשבועות לערוך תהלוכות הבאת ביכורים, ובד"כ בסוף התהלוכה ישנה עגלה עם ביכורי ´תינוקות´ שנולדו לפני החג. אז מאד סימבולי שבשבועות הזה תגמרי עם הכאב ועוגמת הנפש, ובשבועות הבא תציגי את הביכורים שלך. בהצלחה סאניקית.

שמולה

New member
מתפללת בשבילך../images/Emo24.gif../images/Emo63.gif

שזו באמת תהיה הפעם האחרונה...

סאנשיין../images/Emo42.gif

רוצה לאחל המון הצלחה , טוב שיש רופא שרואה תקווה והלוואי וסוף סוף יצליח . מחזיקה לך אצבעות חזק חזק
. טוב גם לשמוע שאת במצב רוח מרומם , שיעבור בקלות ביום חמישי ושיהיה חג שמח
. דנדוש

ronylew

New member
מחזיקה אצבעות../images/Emo50.gif

היי סאני אני חיה רק חודש על אסטרופם ואני כל כך מבינה אותך מותר לך לבכות כמה שאת רוצה תשמחי שהרופא נותן לך סיכויים ולא מוותר לך ,אני קוראת לפעמים תגובות שלך ואת תמיד עוזרת לאחרות אז שיהיה לך בהצלחה הפעם

נטאשה

New member
../images/Emo174.gif ../images/Emo172.gif ../images/Emo171.gif ../images/Emo173.gif סאני

שולחת לך את כל סימני החג שיש כאן כדי לעשות לך חג שבועות שמח ואופטימי והלוואי שיצליח לך ובגדול קבלי חיבוקים וחיזוקים רבים ממני - שעוקבת אחרייך מאחורי מסך המחשב וחושבת עלייך באהבה דלית

פפושקי

New member
מי יתן שהחגיגה הזו תימשך במשך 9 ../images/Emo172.gif

חודשים. זה נשמע מעודד, ואני מלאת אופטימיות. אל תוותרי עוד לפני שניסית הכל! והלכ זה אומר הכל. אני מחזיקה לך אצבעות. שיעבור בקלות, שתשחררי ותספרי לנו בשורות טובות.

למעלה