סאני המצליחה
New member
יש לי מה לספר.... (ארוך)
כבר מעל שלושה חודשים אני חיה על אסטרופם לעיבוי רירית. הרירית שלי לא כ"כ זזה לאיזשהו מקום...
הרופא שלי החליט לעשות ניסיון ולהחזיר לי מוקפאים שהיו לי במקפיא כבר מעל חצי שנה. הניסיון נעשה והעוברים הוחזרו. לא הצליח. הניסיון נכשל ובגדול. החלטתי להתקשר לרופא שלי, עם המון בכי (למרות שבדרך כלל אני מתאפקת ולא בוכה לו, לא בפנים ולא בטלפון) ואמרתי לו שאני מיואשת והחלטתי לוותר
אני הולכת על אימוץ
או במקרה ואצליח, אז פונדקאות
הוא אמר שהוא לא מרשה לי לוותר וביקש שאלך שוב לרופא שניתח אותי (ד"ר פילמר) שיעשה לי היסטרוסקופיה נוספת (שלישית במספר) עם בלון ברחם. חשבתי המון עם א. שלי ועם אנשים מקסימים שהם חברים שלי (ותודה רבה להם) והחלטנו ללכת לרופא נוסף לפני ואם בכלל יהיה ניתוח. נסעתי לד"ר גולדנברג הידוע ושוחחתי עימו ארוכות. הוא היה מאוד חביב ואמר שלא יוכל להבטיח או לומר משהו קונקרטי עד אשר יציץ פנימה לרחם שלי. אבל מה שהוא כן אמר ונחרט בזיכרוני היו שני דברים חשובים: 1. הבעיה היא בעיה קשה מאוד.
2. גם עם בעיה קשה משלך ברחם, הצליחו נשים להרות.
3. הוא לא בעד בלון בכלל. הוא רוצה לעשות היסטרוסקופיה אבחנתית ולאחר מיכן ניתוחית (אם בכלל יהיה צורך, הוא יחליט לפי המימצאים). שמעתי, הבנתי, ממשיכה הלאה. למחרת הלכתי לרופא שניתח אותי בעבר, (ד"ר פילמר החביב) וגם עימו שוחחתי ארוכות. הוא כן בעד בלון מכיוון שאת שתי האופציות האחרות כבר מיציתי עד הסוף. ואלי דווקא זה כן יעבוד. הוא טוען שאם לא מועיל לא מזיק. הוא לא יגע כלל בחלק של הרחם התקין פחות או יותר. ובמידה והוא יראה שיש חלל מספיק טוב אז הוא לא יעשה כלום בכלל רק "יציץ" פנימה ונעבוד עם מה שיש. יש נשים שמצליחות להרות גם עם מחיצה ברחם. אז מקסימום יתייחסו לרחם שלי כביכול יש לה מעין מחיצה. עם דמעות עומדות בגרון סיפרתי לו על החלטתי לאמץ ושאלתי אותו לדעתו בעיקבות "ההכרות" עם הרחם שלי וניסיונו. הוא אמר באופן חד משמעי להקפיא את הליכי האימוץ כרגע כי הוא חושב שיש סיכוי. בכיתי נורא. כי זה בעצם מה שרציתי לשמוע. רציתי לעדכן שביום רביעי הקרוב אני מתאשפזת בבית החולים וביום חמישי אני עוברת ניתוח היסטרוסקופיה ונישארת ל"חגוג" את שבועות בבית החולים. אני מלאת אופטימיות ומצב רוח מרומם. יש לי הרגשה טובה שהפעם זה יהיה טוב.
תחזיקו לי אצבעות בבקשה שזו תהיה הפעם האחרונה. שבוע טוב לכולם. סאני.
כבר מעל שלושה חודשים אני חיה על אסטרופם לעיבוי רירית. הרירית שלי לא כ"כ זזה לאיזשהו מקום...