יש לי כמה "חובות"....

מיכל63

New member
יש לי כמה "חובות"....

לא הספקתי כל השבוע ... הגיע הזמן... הכנתי בשבוע שעבר את פאי הלימון שהכין AK תיכף ומייד אחרי שראיתי את התמונה המדהימה שלו... רקדנית הרוח העירה הערות מעולות חבל רק שראיתי אחרי האפייה... גם אצלי יצא נוזלי המילוי והבק לבנבן... כך שצריך לאפות יותר זמן בדיוק מה שרקדה כתבה... חוץ מזה העוגה טעימהההההה מאוד מאוד....

מיכל63

New member
קוביות חזה עוף בציפוי טמפורה

אין הוראות על השקית של הטמפורה אז ניסיתי..וניסיתי.... עד שהלך... צריך להוסיף מעט מים לאבקת הטמפורה ולערבב שתיווצר עיסה סמיכה. טובלים את חתיכות חזה העוף ,או ירקות מטגנים כמה דקות וזה טעיםםם בצורה מסוכנת...

ysg

New member
אפשר מתכון של הפסטה

אם אפשר מתכון של הפסטה היא נראת מעולה ומגרה מאוד

מיכל63

New member
מתכון לפסטה

חומרים חצי חבילת פסטה ,לא משנה איזו בצל גדול קצוץ רבע כרוב ירוק פרוס דק דק פטריות מלח פלפל 3 קוביות תיבוליות של קנור בטעם עשבי תיבול מטגנים את הבצל והכרוב(אפשר להוסיף גם גזר מגורר דק דק) מוסיפים פטריות קוביות תיבוליות מלח פלפל מאדים כמה דקות מוסיפים את הפסטה מערבבים היטב ובתיאבון

מיכל63

New member
עוף עם אפונה וסלרי

עוף עם אפונה וסלרי מצרכים שוקיים וכרעיים של עוף חצי חבילה אפונה קפואה סלרי עלים והגבעולים בצל גדול קצוץ שיני שום כתושות מלח פלפל שחור פפריקה מתוקה מטגנים את הבצל ,מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים כמה דקות. מוסיפים את האפונה גבעולי הסלרי מים עד לכיסוי העוף והירקות מלח פלפל שחור ופפריקה מתוקה אני מבשלת שעתיים,או עד שרוב הנוזלים מתאדים.

למעלה