יש לי כלב חדש

ori190

New member
טוב שהתנצלת... ../images/Emo8.gif

כבר לקחתי אויר והתכוונתי לשטוף אותך... אנחנו באס או אס חיות ממליצים בד"כ על נוטרא-נאגטס שזו חברה מעולה ויחסית זולה. חוצמיזה שרבים ממתנדבי אס או אס חיות הם חברים פעילים באגודה הישראלית נגד ניסויים ויודעים טוב מאד את מי להחרים. אני שמח לקרוא כאן בפורום שיש מודעות גבוהה לעניין

champ

New member
אוקי הבנתי

וגם אני מצטרף למאבק
לא קונה יותר מוצרים שלהם

דוגי

New member
לגבי מזון מומלץ

פדיגרי ויוקנובה הם שני מזונות מרמה שונה לחלוטין. פדיגרי זה מזון בינוני בלבד בעוד יוקנובה זה מזון סופר פרמיום ברמה גבוהה ביותר ולכן עדיף לכלב. מוזר שאתה אומר ששניהם עולים אותו דבר, בדרך כלל יוקנובה עולה הרבה יותר. הסיבה היחידה לא לקנות יוקנובה היא שהם עושים ניסוים בבעלי חיים. לעומת זאת, טכניקל שזה גם מזון באיכות גבוהה מאד לא עושים ניסויים בחיות. וכן אני ממליצה על פרו פלן שהוא באמת מזון מאד איכותי. בקשר לחנויות ובאר שבע, אתה יכול לקנות אוכל בתל אביב כאשר את מגיע למרכז. פשוט תקנה שק או 2 של 15 ק"ג וזה יספיק להרבה מאד זמן. אין מה לדאוג לטריות כי התאריך תפוגה הוא לרוב אחרי שנה עד שנתיים. אפילו ביום שבת יש הרבה חנויות פתוחות כמו למשל החנות לכלב ולחתול שפתוחה במוצאי שבת (קישור בהודעה הקודמת שלי).

nikit1

New member
הכלבה שלי אוכלת מיומה הראשון

כאן "פורינה פרו פלאן" ואין שום תלונות...האוכל נחשב טוב ועשיר בתוספי מזון והיא גם מאד אוהבת אותו. בדיוק עכשיו עברנו מפורינה גורים לפורינה בוגרים וגם זה עבר חלק...

**לילך**

New member
לחתולים שלי יש בעיה מצחיקה עם פורינ

אני מדברת אמנם על חתולים אבל העיקר מוסר ההשכל... הם כל כך מתלהבים מהפורינה פרו פלן עוף ,שהם אוכלים את זה בלי הפסקה ומשמינים ומשמינים (גם ככה משקלם הרבה מעל הרצוי) ,אז החלטתי לחזור לטכניקל ,שהם אכלו בתאבון ,אבל לא בהגזמה.

למעלה