יש לי כלב חדש

champ

New member
יש לי כלב חדש ../images/Emo99.gif

שלום לכל חברי הפורום קניתי כלב חדש היום גור בן חודש מסוג אמסטף הוא בייצור הכי חמוד בעולם
בכל אופן צרפתי גם תמונה שלו ואתם יכולים לראות שהוא כבר מצא את מקומו
להתראות Champ

*Michelle*

New member
הגור מקסים

מזל טוב. אבל שימו לב, הוא צעיר מדי. אידאלי למען בריאות נפשם של הגורים לא להפרידם לפני גיל 8 שבועות מהאמא והאחים. כוון שאת הנעשה אין להשיב, תקפידו אתם למלא את החסר בעיקר בתחום הסוציאליזציה. כלב מפתח את הגדרת האני שלו בין גיל 12-4 שבועות. אם לא יכיר אנשים בגיל הזה ישאר עם פחד תמידי מאנשים ואם לא יבוא במגע עם כלבים אחרים בגיל הזה, ישאר בקשר בעיתי עם כלבים. לכן, מאד מומלץ, לדאוג לתהליך החיברות שלו, כלומר לחשוף אותו למה שיותר הכרויות עם כלבים, חתולים, אנשים, ילדים וכו´. אם הוא בוכה בלילה, תרופת סבתא ידועה ומאד ממולצת, לשים לו במיטה בקבוק חם (לסיפוק חום הגוף שאליהם היה רגיל בחבילת אמא- אחים לה הוא רגיל) ושעון שמתקתק חזק, לתחושת הדופק של האם ממנה הוא נותק. שיהיה בהצלחה. אתם מוזמנים לשאול שאלות ולשתף בגידול הגור המתוק הזה. וחוצמזה, ספרו לנו איך קראתם לו.

champ

New member
הגור החדש שלי

היי Michelle טוב אז שמו של הכלב הוא Champ וזהו גם הכינוי בו אני משתמש... בכל אופן לגבי ההיכרות שלו עם העולם החיצון - נראה לי שיש לו עודף ביטחון עצמי, הוא לא פוחד מכלום ונראה שהוא אוהב מאוד ילדים ואנשים אבל כמו כל גור הוא גם נושך כל דבר ועושה את זה חזק!!! וגם לגבי בכי בלילה - הוא בכה ביומיים הראשונים וכעת נראה שהתרגל לסביבה החדשה שלו טוב אז זהו ביינתיים להתראות Champ

**לילך**

New member
הוא כל כך חמוד ../images/Emo24.gif ../images/Emo20.gif

יש לו כבר שם או שאתה מחכה להצעות? נשמח מאד לשמוע עליו פרטים נוספים וסיפורים: כמו למשל בן כמה הוא? איפה הוא ישן? מה הוא אוכל ? איזה דברים מצחיקים הוא עושה? ואיך אתה משחק איתו? אני מאחלת לו התאקלמות מהירה ובטוחה שיהיה לכם כייף ביחד!

champ

New member
הגור שלי

שמו Champ וזהו גם הכינוי שבו אני משתמש הוא יישן בסלון בכניסה לבית יש לו שמיכת פוך משלו הוא בן כחודש וחצי בערך כרגע אני מנסה כמה סוגי מזון עד שנראה איזה מהם הוא הכי אוהב ומצליח לעכל הוא כבר יודע לשבת ולנבוח בפקודה וגם הספיק ללמוד את שמו וזהו

**לילך**

New member
היי צ´אמפ

אתה מוזמן לכתוב מה תאריך יום ההולדת שלך ושל הגור (לא חייבים שנה) ,כדי שנוסיף אותם לרשימת ימי ההולדת (מכיר את הרשימה?) דרך אגב התמונה של צ´אמפ כבר מופיעה בגלריה של חיות הפורום.

champ

New member
תאריכים

טוב אז Champ נולד ב 2 אוגוסט 2001 ואני (אבי) נולדתי ב 9 נובמבר 1976 תודה ביי

2 Koma

New member
הוא מ-ה-מ-ם.

איזה מתוק!!! הצבע של הפרווה שלו והעינים מוצאים חן בעיני! יש לו הבעה יפהיפיה!!!

דוגי

New member
מהמם!!! וכמו שאמרו כאן, חשוב שיפגוש

כמה שיותר כלבים ואנשים בגיל הזה כדי שיעבור סוצליאליזציה כהלכה ולא יגדל להיות תוקפני או פחדן או שיפתח בעיות התנהגות. בנוגע למזון אני ממליצה על פרו פלן או טכניקל.

דוגי

New member
וגם ממליצה לקנות לו אוכל וצעצועים

החנויות הרשת, ולא בחנויות חיות רגילות ליד הבית כי שם מאד יקר. אני קונה בחיש חי או בחנות לכלב ולחתול (6412345-03), איפה שיותר זול כל פעם

champ

New member
יש לי בעיה קטנה

אני גר כרגע בבאר שבע ואף חנות לא מוכנה לעשות משלוחים....חבל...... נכון שיש בבאר שבע חנויות כאלה אבל המחירים.....

champ

New member
לגבי המזון

בחנות החיות באמת המליצו על פרו פלאן אבל יש לי חבר טוב שעובד שם והוא סיפר לי שהם עושים זאת מסיבה אחת פשוטה: הם מרוויחים עליו יותר עמלה!!! אז באמת הייתי מעוניין לדעת ממישהו עם נסיון ולא רק ידע מה האוכל המומלץ? ולמה? כרגע סיימתי שק של "פדיגרי" ועברתי ל"יוקנובה" מבחינת מחיר - שניהם שווים וגם הכלב לא מראה סימני התלהבות או עדיפות מסויימת

shanty.G

New member
הדגשה בעניין יוקנובה ../images/Emo10.gif

הכיתוב יצא לך מודגש מפני שככל הנראה לחצת בטעות -או לא בטעות-על [תחילת הדגשה] -שנמצא מתחת לתיבת הטקסט, מבלי ללחוץ על [סיום הדגשה] הנמצא גם הוא מתחת לתיבת הטקסט. לא לקנות יוקנובה-איימס! PETA הארגון הבי"ל לזכויות בע"ח מחרים את מוצריהם בשל העובדה שחברת האם שלהם- תאגיד הענק פרוקטר & גמבל מבצע ניסויים מחרידים ומיותרים בבע"ח למטרות פיתוח מוצרי קוסמטיקה, מזון בע"ח (!!!) ועוד. רבים מחברי הפורום מחרימים אף הם את מוצריהם, ויש מספר חנויות בארץ שהצטרפו למאבק. פרו פלאן מומלץ- ואני לא מקבלת עמלות...

מחרימים את יוקנבה

עדיף כבר לקנות אוכל שאנשים ממליצים עליו כי הם מקבלים עמלה מאשר לקנות אוכל שבשביל הייצור שלו מתו בייסורים כלבים וחתולים. אז אם לא ידעת על יוקנבה עכשיו אתה יודע.

nikit1

New member
נורא מוזר לי שלאור העובדות הנ"ל

על יוקנובה עמותת אס או אס ממליצה עליו ואפילו נותנת שקית קטנה לכל מי שמאמץ כלב...חבל שהם לא בודקים את נותני החסות שלהם, מאד התאכזבתי

nikit1

New member
התנצלות!!! לוקחת הכל חזרה...

בן זוגי הרגע האיר את עיני שאס או אס לא המליצו על יוקנובה אלא על מוצר של חברה אחרת! מי ש"דחף" לנו יוקנובה היה הוטרינר...סליחה שוב!!!

למעלה