יש לי כישוף אהבה

• פותח הנושא 0415
  • פורסם בתאריך

0415

New member
יש לי כישוף אהבה

מצאתי באחד הפורומים לחש לכישוף אהבה ולפי מה שחברה אחת הפורום כתבה זה הצליח לה פעמיים אני הייתי מוכן לנסות אותו בגלל המצב שלי אם מישהי שאני אוהב אבל חוק החזרה קצת מפחיד אותי. מישהו יכול לספר מהו בכלליות ואם אתם מכירים מישהו שניסה וזה חזר אלוו?

Unblessed

New member
חוק החזרה?

בעיקרון מבוסס על רעיון הקארמה - תעשה משהו רע, משהו רע יקרה לך. הרעיון הזה בא בעטיפות שונות כשהמוכרת מביניהן היא חוק השלושה של הוויקה שאומר שכל דבר שתעשה, טוב או רע, יחזור אליך פי שלוש. אישית אני לא מאמינה בחוק הזה, אבל אני חושבת שאם תהיה לי גישה מספיק חיובית כדי לא לרצות לפגוע באחרים אז בטח דברים יראו לי גם יותר טובים. מקווה שהבנת מה אני מנסה להגיד...

לינוי ג

New member
עיקרון המאגיה:במה שתאמין-יקרה

אני יכולה להרגיע אותך קצת! אנרגיות זה דבר מאוד אינדיבידואלי ,כל עוד אתה לא מושך אל עצמך אנרגיות של ´חזרה´ לא תקבל שום דבר חזרה,כל עוד אתה מאמין בלב מלא ללא טיפת פחד מכלום עים כוונות טהורות כמובן,אז בהצלחה,אתה תצליח והכל יהיה טוב,אים אתה פוחד או לא בטוח שכדי אז פשוט עזוב-כי זה גם לא יצליח!

undervision

New member
לא מדוייק...

מה שאני אומר, זה לא בדיוק איזשהו ציטוט מספר.. אז.. אבל כעקרון מה שאתה אומר זה לא לגמרי נכון... נתחיל בזה שהחוקים שיש במאגיה הם אותם החוקים שקיימים גם במציאות... זה עולם אחד... אחד החוקים זה החוק השלישי של ניוטון, חוק התגובה וההחזרה(אם אני לא טועה ככה קורים לו), החוק בעצם עוסק באנרגיה, וגם מאגיה זה אנרגיה, אז החוק תקף לגביו. ובאותה מידה, שהוא יגרום נזק, ככה הוא גם יחזור אליו. ועוד עניין פעוט, זה האיזון שקיים בעולם, או הנטייה של העולם להגיע לאיזון(הומואסטיזיס), זאת אומרת ברגע שאתה מפר את האיזון, זה חוזר אלייך. למשל עם מישהו תוקף אותך, אז מותר לך להגן על עצמך, כי בעצם אתה מחזיר את האיזון. אבל ברגע שאתה זה התוקף, אז זה כבר יחזור אלייף באותו אופן שפגעתה(שוב בשביל להגיע לאיזון), ואם זה לא יפגע בך, אז יפגע באנשים הקרובים לך, משפחה, חברים.. ואני מדבר מניסיון של אנשים...(לא שלי).

asiasi11

New member
היכן מצאת ומה?

אשמח מאוד אם תישלח לי מה מצאת מעניין אותי מאוד וגם אם אפשר היכן מצאת תודה חמוד שירז

0415

New member
אז ככה זה הכישוף

אבל עדיין לא ניסיתי אותו

asiasi11

New member
שאלה לגבי הכישוף

אמרת לשים במעגל הראשון את כל הפריטים פרטל: נרות גפרורים והנוצה אז מה נשאר תמונה טוש שחור ונייר אדום זה נכון? כמו כן כתבת שצריך לכבות את האורות הכוונה לאורות בחדר או את הנרות? מחכה לתשובה. תודה על העזרה

למעלה