יש לי יש לי - שאלת סקר

ואיך נתפסת המיטה../images/Emo35.gif

הרי גם למיטה יש בדיוק את אותם סורגים אנכיים כמו של הלול, אז למה המיטה לגיטימית והלול לא
אם לא היה לנו לול, לא היה לנו מקום לשים את מובייל הסימפוניה המהפנט כדברייך, ויהב לא היה גועש בהנאה ממנו. לא היה לנו גם מקום לשים לו את קשת הפעילות ואת הצפרדע והארנב שהוא משוגע עליהם, ומתרגל איך מצליחים לדחוף שתי ידיים, רגל של צפרדע ואוזן של ארנב בו זמנית לתוך הפה

ornit_band

New member
משתמשים - רק אצל הורי, להרחיק

את הכלבים מאופיר. בבית לא צריך - יש לו מזרן שעליו מונח הג'ימיני שלו. ואולי לא צריך כי הוא עדיין לא זוחל...?

לנו יש אבל עוד לא השתמשנו

האמת שקנינו אותו לנסיעות בעיקר. קרה כבר שנסענו וישנו במקום שלא הייתה מיטת תינוק, אז זה נראה לי נהדר לול מתקפל.

T noki

New member
לנו יש לול

והוא משמש לכמה מטרות: אחת - יש לנו 2 קומות בבית, אז אם הוא נרדם בסלון הוא ישן בלול ואני לא מעלה אותו לקומה 2 שם נמצא החדר שלו. כך הוא גם בהשגחתי כשאני עושה דברים במטבח. שניה - לפעמים משחק, אבל מאז שהתחיל לזחול (אמנם אחורה) ולזוז אני מעדיפה שיהיה על השטיח ויסתובב בחופשיות שלישית - כשאני צריכה ללכת לשירותים או משהו כזה הוא עובר ללול כדי שלא אמצא אותו כשאחזור במקומות לא רצויים. כמו כן, הוא מוגן באופן יחסי מהחתול (אם כי תפסתי כבר את הפושע הזה ישן לו בלול של התינוק...לא יחד איתו, כמובן)

niniv

New member
אין לנו לול וגם החלטנו

לא לקנות, וזה מ-2 סיבות... 1. זה נראה לי מבאס נורא בשביל הילד... הוא כבר זוחל וירצה לצאת מהגבולות האלו.. זה יהיה כמו כלא בשבילו... 2. מישהי מהמשפחה, שמכירה את אליאורי אמרה לי: "עזבי, אל תקני, אליאורי הוא לא טיפוס של לול, תוך חודש-חודשיים הוא ילמד איך לצאת משם, ועד אז הוא רק יצרח בפנים..." כשחשבתי על זה, הבנתי שהיא צודקת, והחלטתי שבאמת חבל על הכסף... אז עכשיו אני מסדרת את הבית לכוננות זחילה... מזיזה כל מה שאסור ומסוכן....

אליגל

New member
וואוו, איזו התנפלות

לדעתי בגיל שהילדים כבר זזים (כמו שחר) הלול אכן מהווה כלוב (וגם המיטה...). אבל, מאחר ובלילה חייבים לישון בצורה בטוחה, אז ישנים במיטה מסורגת, בעוד שבמשך היום אפשר להיות בחברתה ולהשגיח, ולכן לא צריך לכלוא אותה בכלוב. לעומרי אמנם היה לול, אבל ברגע שהוא התחיל להתנועע, העברנו אותו לשמיכה גדולה ומרווחת ללא סורגים.

למעלה