יש לי יש לי - שאלת סקר

yaelli10

New member
יש לי יש לי - שאלת סקר

מי משתמש בלול ? אתמול הרכבנו את הלול, אבל מכיוון שאלה היתה חולה היא רק ישנה בתוכו. היום בבוקר מצאתי אותה די מרוצה... והרי ההוכחה - *** מקווה שלא היה סקר דומה בעבר....

אני משתמשת המון בלול מכיוון שיש לי

משפחתון בבית יובל עד עכשיו היתה רוב הזמן בלול ובזכותו למדה לשחק לבד ולא לבכות כל היום על הידיים , היום אני נותנת לה עם השגחה להיות על הריצפה כדי שתתלגל לה בטן גב וגב בטן.

שיחקת אותה אלהלה

אני כבר לא עושה את זה. נמאס לי. כל פעם שאני מתחיל אמא מקרקרת סביבי כמו משוגעת אז אני בשביתה. במקום אני אומר "בררררר" כזה של אוויר שמקפיץ את השפתים. מתי את כבר באה לבקר? אני רוצה לארח אותך בבריכת הפעילות שלי

כנ"ל כאן, זה היה מופע אקרובטי

חד-פעמי כדי שאמא תבוא עם הקופסא המהבהבת שלה. היום אני מסתפקת בתנוקת של בטן גב. אם על הגב אז גם עם הרגליים למעלה. לפעמים אני קוראת לאמא שתהפוך אותי קצת על הבטן....

twiti

New member
אנחנו גם משתמשים בלול וכשגיא

במצב רוח מתאים אז הוא גם מאד נהנה ממנו...

dafgol

New member
אותו דבר אצלינו.....מעניין....

כשבר במוד הנכון....מאוד נהנה , לעומת זאת יש פעמים שהוא משתולל בלול... רוצה הכל רק לא לול....

מיקה לא אוהבת להיות בלול

אלא על הריצפה אבל אין ברירה כדי לאכול וופל\עוגיה\כריך אני שמה אותה שם אחרת הכלב יוצא שבע מכל העינין....

lovely2

New member
שירי לא משתגעת על הלול...

מצד שני,היא מאוהבת ממובייל של טייני לאב
איזה צרחות שמחה בוקעות מגרונה בכל פעם שאני מפעילה אותו-חבל"ז

דניאL

New member
ליטל, שירי מדהימה!../images/Emo24.gif

אני חושבת שזאת פעם ראשונה שראיתי תמונה שלה, פשוט יפיפה ומתוקה. אגב, גם לנו יש אוניברסיטה (ג'ימיני) של טיינילאב עם הבובות האלו.

אביעוז

New member
השתמשנו עד לאחרונה

והפסקנו מהסיבה שעוז צריך עכשיו מרחבים כדי להתגלגל ולהתהפך וכו'.גם כשהוא ישן במיטה הוא זז מצד לצד.אם הוא סתם שוכב פרקדן הוא מסתובב 180 מעלות....

ממש ממש לא משתמשים

משמש רק כמחסן, פרשתי לניב שמיכה על הרצפה והיא משחקת עליה כל הזמן, עכשיו היא כבר זוחלת אז היא יורדת ממנה אבל בלול היא לא נמצאת בכלל בגלל שאני מעדיפה שהיא תוכל לנוע. ויעלי איזה מצעים חמודים.

hilae

New member
היי- מה שלומכם? איך אלה היום?

לנו בבית אין מקום גם ללול, אבל אצל סבתא יש, ובפסח פתחנו את הלול, ואביעד היה מאושר בפנים.

ammy

New member
בהתחלה עשינו ממנו מחסן ואז סגרנו

אותו .אני לא אוהבת רעיון של לול.

talsh

New member
יש לנו לול

ובינתיים תום לא מתלהב להיות בתוכו אלא אם הוא ישן.

למעלה