יש לי ילדה רגישה

• פותח הנושא happy
  • פורסם בתאריך
זו התמודדות לא פשוטה

ועצם התיווך שלך יקל עליה בהדרגה. רגישות זה נפלא וקשה גם יחד, מקווה שהיא תטעם בעיקר מן הנפלא.

ה ו ר י ת

New member
כבר יומיים אני חושבת עליכן

בתור ילדה סופר רגישה ואמא לבכור רגיש. שהתייסרה בילדותה ובאמהותה אני מזדהה וכל כך מבינה אני לא אכתוב את המנטרה "יהיה בסדר" אבל יהיה היא תצליח ותשתלב אחרת ממך, מטל אבל בדרכה שלה וכן, היא תהיה מאושרת וגם את המו המון נישוקים וחיבוקים

ה ו ר י ת

New member
ועוד משהו יותר מעשי

הרגישות והפגיעות שלי העצימו על הרקע המשפחתי בו חייתי כשמתווספת סגירות ותחושה של חוסר ביטחון תמידי בבית, בחממה שלך זה הופך למופנמות הייתי ילדה חנונית, חסרת ביטחון , סגורה וטובה מדי. הילדות שלי לא היתה מאושרת. ממש לא. מתישהו נוצר הסוויץ' זה לא ביום אחד. בתחילה הייתי נאלמת, שותקת כשלא היה לי הכוח להגיב. אחר כך התחלתי לאזור כוחות. היום אני אחרת. אני חושבת ש"הסבל" הוא בעיקר בילדות. ילדים עדין לא יודעים לעטות עליהם את חומות המגן והמסכות והחברה נוטה לתפס עליהם. אני לא חושבת שזה מה שצפוי לליהי. יש לה מה שלי לא היה- משפחה תומכת ללא סייג, שתדע לכוון אותה ליצור את הקשרים הנכונים עם הילדים המתאימים, שתסייע לה למצוא את קבוצת השייכות, תעזור לה לעמוד לאט לאט על שלה . אז לא- היא לא תחזיר מכות ותעלב, אבל היא תדע, עם הרגישות שלה לקרוא סיטואציות חברתיות שאחרים , פחות רגישים לא ידעו, תלמד אותם ועם הכוחות שלה תבנה את עצמה ותצליח.

למעלה