יש לי ילדה רגישה
סופר רגישה. ואני לא יודעת איפה לספר על זה. ואני לא יודעת איך להקל עליה. ליהי כלכך רגישה שאני ממש דומעת שאני רושמת את זה. תמיד ידעתי שהיא רגישה נפשית יותר מכל ילד בגילה. אבל מפסח הריקושטים התחילו לצוץ. היא לא רוצה ללכת לגן כי היא אומרת שמציקים לה
. לקח לי זמן להבין שזה לא שמשהוא מרביץ לה או מציק לה פיסית אלא מספיק שהיא מצירת ומשהוא לוקח לה את הטוש הוא הציק לה והיא כועסת ונעלבת ולא סולחת שבועות. וזה בסדר שהיא נעלבת כי זה באמת מעליב. או אם הם בגינה ובטעות משהוא דורך לה על העוגות חול שהיא בנתה היא הולכת לצד יושבת ובוכה בתוך עצמה ולא סולחת לאותה ילדה המון זמן. לקח זמן להבין את לידע את הגננות ושהן תתנה לה כלים לרדת מהעץ שהיא מטפסת עליו. אני יודעת שזה אופי. מכירה את זה מצויין מאחותי וגם בעלי כזה. אני ממש לא כזאת. ובגלל זה אף פעם לא הבנתי למה אחותי בוכה מכל שטות. החצי שלי יכול לא לדבר עם חבר שלו כי הוא אמר לו משהוא לא במקום.ליהי גם שומרת טינה היא לא סולחת ולא שוכחת. ואז אתמול אחהצ היא ואח שלה (שהוא ההפיך הגמור ממנה במחינת האופי) ראו דובני איכפת לי. וכל חבורת הדובונים העליבה את אחד הדובונים. ופתאום אני רואה את ליהי בוכה.ממש בוכה וליבי נשבר . כמה שהיא רגישה. חיבקתי אותה ושאלתי למה היא בוכה. והיא ענתה לי כי כולם העליבו (אולי היא אמרה הציקו) לדובי X. והוא כלכך עצוב. ניסיתי להסביר שזה סרט ושתראה איך הוא סולח לחברים אחרי כמה זמן. אבל זה שהיא בכתה מהסרט כלכך נגע בי וכלכך חידד לי עד כמה נפשה רגישה ועד כמה בקלות הילדים בגן יכולים לרמוס אותה. אין לי מושג מה אני רוצה ממכן פשוט זה יושב לי על הלב.
סופר רגישה. ואני לא יודעת איפה לספר על זה. ואני לא יודעת איך להקל עליה. ליהי כלכך רגישה שאני ממש דומעת שאני רושמת את זה. תמיד ידעתי שהיא רגישה נפשית יותר מכל ילד בגילה. אבל מפסח הריקושטים התחילו לצוץ. היא לא רוצה ללכת לגן כי היא אומרת שמציקים לה