תרגיעו קצת
מ משמיד הקרציות New member 3/10/06 #36 Tז בעצם אתה אומר שאתה אוהב נשים בנות 70??? הייתי ממליץ בנוסף לפסיכולוג ללכת גם לפסיכיטאר בדחיפות
C cohenman New member 3/10/06 #40 הוכחתי את טענתי תודה רבה אני אף פעם לא טועה או ,ודרך אגב כל כך נעלבתי ממה שרשמת אני על סף דמעות.. חח עוד כשל של מערכת החינוך
הוכחתי את טענתי תודה רבה אני אף פעם לא טועה או ,ודרך אגב כל כך נעלבתי ממה שרשמת אני על סף דמעות.. חח עוד כשל של מערכת החינוך
א אבי11115 New member 4/10/06 #45 חחחחחח אסף קרעתה אותי יא פליצה עלק אתם קובעים קטלה עם אתה גבר בוא לירושלים ואני ידאג שיתחפו לך שפיץ 9 מטר לתחת יא מטומטם. אני יתן לך חור יא הומו
חחחחחח אסף קרעתה אותי יא פליצה עלק אתם קובעים קטלה עם אתה גבר בוא לירושלים ואני ידאג שיתחפו לך שפיץ 9 מטר לתחת יא מטומטם. אני יתן לך חור יא הומו
א אבי11115 New member 4/10/06 #50 פפפחחחחח יא טמבל שאני לא ישרוף אותך מטומטם אינה עוד פליצה שמנסה להיות עברין
A assaf1992 New member 4/10/06 #52 יאללה עוף לי מהעיניים אפחד לא דיבר איתך אז סתום תפה שלך מה אתה מתערב זה שאאין לך חברים זה לא אומר שאתה צריך להתערב
יאללה עוף לי מהעיניים אפחד לא דיבר איתך אז סתום תפה שלך מה אתה מתערב זה שאאין לך חברים זה לא אומר שאתה צריך להתערב
D daniel559 New member 4/10/06 #47 מזל טוב אסף עד 120 הצלחה בלימודים ובחיים ולדעתי אתה באמת צריך קצת להירגע אחי אל תיקח את זה קללה או משהו אבל תיהיה רגוע זה רק מישחק
מזל טוב אסף עד 120 הצלחה בלימודים ובחיים ולדעתי אתה באמת צריך קצת להירגע אחי אל תיקח את זה קללה או משהו אבל תיהיה רגוע זה רק מישחק
Y yardiboom New member 4/10/06 #55 מזל"ט ואחי באמת תירגע קצת עם הקללות זאת התנהגות ילדותית שלא מתאימה לילד בן 15 ואם מציקים לך אל תייחס ועזוב ותראה שיפסיקו
מזל"ט ואחי באמת תירגע קצת עם הקללות זאת התנהגות ילדותית שלא מתאימה לילד בן 15 ואם מציקים לך אל תייחס ועזוב ותראה שיפסיקו