צודק, חייבים אותי בעולם כי אין עוד אנשים כמוני תודה אנדי ,אהבתי לגמרי
ס סוקרטס פה New member 7/2/13 #35 צודק, חייבים אותי בעולם כי אין עוד אנשים כמוני תודה אנדי ,אהבתי לגמרי
P puma141 New member 7/2/13 #57 מה נסגר? גם קמצן גם שרליל..מה אני אעשה איתך סוק? אני אחכה שתכתוב ספר, תתפרסם, יהיה לך מלא כסף, ואז.. אולי.
מה נסגר? גם קמצן גם שרליל..מה אני אעשה איתך סוק? אני אחכה שתכתוב ספר, תתפרסם, יהיה לך מלא כסף, ואז.. אולי.
ס סוקרטס פה New member 7/2/13 #58 אז כבר אני אתקלקל מזיונים וקוק עכשיו אני בשיא שלי זה הקצפת ואני מציע לך למהר וליטול
ס סוקרטס פה New member 7/2/13 #44 יש לך עדינות כזו מאוד נשית כל פעם שאת מגיבה לי ישר נדלק לי הנורה הזו ש" וואו, איתה אני חייב לשכב" את מבינה למה אני מתכוון ?
יש לך עדינות כזו מאוד נשית כל פעם שאת מגיבה לי ישר נדלק לי הנורה הזו ש" וואו, איתה אני חייב לשכב" את מבינה למה אני מתכוון ?
צ צ ע ד New member 7/2/13 #48 הבנתי את הקטע של העדינות... אומרים לי את זה הרבה. גם בווירטואל וגם בחיים האמתיים. זה גורם לך להרגיש יותר גברי להיות עם בחורה עדינה?
הבנתי את הקטע של העדינות... אומרים לי את זה הרבה. גם בווירטואל וגם בחיים האמתיים. זה גורם לך להרגיש יותר גברי להיות עם בחורה עדינה?