יש לי חמוסים דפוקים

mikonww

New member
יש לי חמוסים דפוקים

תום ותותי לא אוהבים טונה !!!! ממש הפקרות !!!! יש כאן עוד חמוסים שלא אוהבים טונה ?

Sweet Fantasy

New member
הם לא אמורים לאכול טונה

הם לא חתולים, השמן שם לא בדיוק בריא להם.. לא ממליצה. אם אתה רוצה לצ'פר אותם בבשר אפשר לתת עוף מכובס או עוף חי אחרי שעבר תהליך הקפאה והפשרה.

mikonww

New member
חחחחחחחח

טונה במיים

Sweet Fantasy

New member
(איכס)

בכל מקרה הם לא חייבים לאהוב את זה (ואני מבינה אותם ,יאק) בקשר לטונה אני לא סגורה אם אפשר לתת בכלל, אני אברר.. והם לא דפוקים, זכותם לא לאהוב משהו בדיוק כמו שאתה לא אוהב לאכול דברים מסויימים, יש חמוסים אחרים ששונאים בשר וכאלה ששונאים מלפפון וכן הלאה..

mikonww

New member
אני בטח שיש ויש

אבל בחיים שלי לא היה לי חמוס שלא אהב טונה. היו לי מספר חמוסים, נכון לא כולם מתו על הטעם, אבל אילה שם טרפו את זה כאילו אין מחר.

mikonww

New member
ויש גם חדשות טובות

אוקי אז כך הידים שלי כבר יומיים שלא עברו נשיכה
אני ממש מרוצה מקצב הלמידה שלהם, הם אתי רק שבוע +-. אז אני ממש מרוצה !!!

Sweet Fantasy

New member
אני שמחה ../images/Emo13.gif

בהצלחה איתם, זה לא תמיד קשור לזמן, ז"א יכול מאוד להיות שהם חונכו לפני ופשוט מנסים לבדוק את הגבולות של הבעלים החדשים.. ברגע שאתה תבהיר להם שאתה הבוס, הם יהיו ילדים טובים כמו שהם למדו (אם הם למדו)

ואצלי מזל לא בקטע של צימוקים בכלל

גם גזר לא עושה לה את זה. השבוע היא גנבה קצה של בטטה, אבל רק שיחקה איתה. לא יודעת מה לתת לה???? מה לתת לה למקובעת הזאת?????? כל מה שאני מביאה לה לטעום, היא גונבת ומחביאה. דרך אגב, תפסתי את מזל במצלמה גונבת על חם, את נעל הבית של הבת שלי, בקרוב הסרט
חחחחחחחחח

Sweet Fantasy

New member
ניסית בשר?

מלפפון? ביצה? יש בשאלות נפוצות (למעלה) צ'ופרים שאפשר לתת..

mikonww

New member
בשר לא מומלץ לדעתי.

עד כמה שידוע לי לא מומלץ לתת בשר למרות שזה טוב להם, אבל באיזה מקום זה מפעיל את היצר הטורף שלהם !!! אז לשקול טוב טוב בקשר לבשר ביחוד שניתן לתת תחלפים טובים !!!!

The Reuty

New member
זה לא נכון..

נכון - יש שאומרים שאם נותנים בשר חי לחיה זה גורם לה להיות יותר תוקפני(מפעיל את היצר הטורף שלהם), אבל זו סתם אימרה, אני לא אגיד אמונה תפלה, אבל זה סתם משהו שהוא לא נכון

mikonww

New member
את בטוחה ?

אני אוהב בדרך כלל ללכת על הצד הבטוח ולא לקחת סיכונים מיותרים.

The Reuty

New member
כן אני בטוחה

במידה ואתה לא בטוח במה שכתבתי, או לא מאמין לי או וואטאבר, אתה מוזמן לשאול מס' וטרינרים ואז להחליט מה שבא לך. אני מציעה לשאול מס' וטרינרים, כי כל אחד יגיד מנסיונו וממה שהוא למד, לכן יותר טוב לעשות סקר קטן ואז להחליט. בהצלחה.

ביצה עוד לא

מלפפון כן, וגם לקחה והחביאה גם גמבה אדומה לא עשתה לה את זה. לא רוצה לתת לה בשר מהסיבה שאולי זה יפעיל אצלה את היצר החייתי שבה, מספיק לי הביסים הצמחוניים שלה,לא צריכה ביסים יותר בשריים
לא לוקחת סיכון.

Sweet Fantasy

New member
תשובה לך ולמיקי

מאיפה רעיון הזה? אז מה למה אנחנו לא רוצים לטרוף בנאדם כאשר אנחנו אוכלים בשר? ("אנחנו" - האנשים שכן אוכלים) אני לא יודעת מאיפה השטויות האלה ומי המציא אותם... בשר מאוד בריא ומזין לחיות כמו החמובים כיוון שהם טורפים - מה שאומרים שהם זקוקים למזון מן החי. הסכנה היחידה בבשר זה אם אנחנו ניתן אותו חי, עלול להיות בו חיידק הסלמונלה.. בחיים לא ננשכתי בגלל בשר, מאף חיה.. זה אדגה מטומטמת ולא נכונה ולא צריך ל"להעניש" את החיה שלנו בגלל זה.. נשיכות ישארו נשיכות עם או בלי הבשר, חינוך טוב יפתוא את זה. וההפך, בשר עלול לעזור כצ'ופר.. (ואפשר לתת אותו יותר מצ'ופרים אחרים) ועוד משהו כמו שאמרתי זה לא חייב להיות בשר חי, אפשר לבשל ("לכבס") או כמו שאני עושה, שמה במיקרו ל30 שניות וזה חצי מבושל..

mikonww

New member
תשובה לך SWEET ../images/Emo8.gif

א- בני אדם באמת טורפים אחד את השני כל הזמן, מספיק לראות חדשות או עיתון
. ב- ברור שבשר מאוד בריא ואני לרגע לא אמרתי שלא, וגם רשמתי בהודעה שלי הראשונה שהוא מזין וטוב, אבל גם רשמתי את דעתי ושיש תחליפים לזה טובים מאוד ושבנוסף אני לא מוצעה סיבה למה עוף או כל חייה אחרת צריכה למות כדי להסביאה את הטאבון של מישהו ! ג- את בטוחה ב100% במה שאת אומרת, ואולי גם אין נזק מפלאפונים ?, אחרי הכל יש סתירות בנוסה !!! מצטער שזה נרשם כך, אבל הבטחון המלאה שלך והשחצנות קצת מעצבנים, אני לא אומר שאני יודע הכל ואני לא אומר שאני הכי הכי, אבל אחרי הכל יש לי נסיון של 20 שנה +-, ויצא לי לקרה קצת חומר לכאן ולכאן מפי מספר ד"ר וכאלה שלכל אחד היתה תאוריה שונה. אז אני אומר למה לא ללכת על הצד הבטוח
בקצור מקווה מאוד שלא אמרתי משהו פוגע, פשות אני קצת עצבני עכשיו

Sweet Fantasy

New member
דווקא יש לי בעיה עם מה שכתבת

ואתה ממש חצוף.. לא אמרתי אף פעם שאני יודעת הכי טוב ולא אמרתי שאני בטוחה ב100% שחצנות? ממש לא בטחון? לעומת הרבה אנשים אני לא אומרת דברים אם אני חושבת שאין בסיס להם ואם אני אומרת אני מציינת ש-אני לא בטוחה. בקשר לנסיון שלך, זה שיש לך נסיון של 20 שנה +- לא עושה אותך מבין גדול. לא חסרים האנשים שיגדלו חיות מלא זמן וכל הזמן הזה הם עשו טעויות, כמו אלה שבאים חפש כלב, ואומרים "היו לי מלאאאאא כלבים אני מבין גדול" אז הצד שלך לא תמיד בטוח, ואתה מוזמן לבוא ולראות תחמוסים שלי שאוכלים בשר, ולראות אם הם נושכים ומי שהחמוס שלו נושך שלא יאשים את הבשר שיאשים את הדרך חינוך שלו! בקשר לתשובה ב' שלך, במקרה של אנשים אף חיה לא צריכה למות נכון, במקרה של חיות מה לעשות זהו הטבע.. הם זקוקים למזון מן החי!!!!!! מזון אמיתי לא תחליף! גם באוכל היבש שאתה קונה יש בשר שהיה פעם חי (אפילו אם אלו רק שאירות - ולא תמיד) ובפעם הבאה.. תנשום עמוק לפני שאתה כותב ותעצבים שלך אל תוציא עליי.

mikonww

New member
חחחחחחחחח מחייב דגובה ../images/Emo152.gif

א- אני כבר לא עצבני אני מתגלגל מצחוק עכשיו. ב- אז את בטוח בקשר לבשר או אולי יש ספק קטן שבקטנים !? ג- ולא אמרתי שנאי מבין גדול אמרתי שיש לי קצת נסיון. ד- סבבה לחמוסים שלך שאוכלים בשר, אבל לא לכל החמוסים יש אופי דומה, שזה אומר: חמוס אחד שאוכל בשר יגיב בשונה מחמוס אחר שאוכל את אותו סוג בשר !! ה- יש יותר מדרך אחת לחנך חמוס, והדרך שלך לא קדושה ולא כל מילה שאת אומרת מצווה, ובטח שלא חקוק על סלע. ו- מסכים איתך שזו דרך הטבע, אבל החמוס שלך לא גדל בטבע, שזה כבר סיבה מספיק טובה לא לאכול בשר. בנוסף הבשר במזון שאני קונה לבעלי חיים שלי עובר תהליך של איבוד (פרט חשוב) ז- דבר אחרון, "העצבים שלי לא היו לפני שדברתי איתך" זהו בגדול אבל הכל מאהבה ומכנה אחד משוטף, אהבה ורצון להכי טוב לחמוסים שלנו !!!

Sweet Fantasy

New member
תשובות

ב- אני עדיין לא עשיתי התמחות בחמוסים. שום דבר שאני אומרת לא יכול להיות בטוח ב100% מי שרוצה לסמוך עליי מוזמן, ואלה שעושים זאת לא הצטערו. ד-כמו שאמרתי זה לא רק החמוסים שלי, ואופי של חמוס לא ישתנה בגלל בשר. ה- מי דיבר על הדרך שלי? מי אמר שהיא קדושה? אמרתי חינוך בגדול לכל אחד יש את הדרך שלו לחנך! ונמאס לי מהערות שלך בקשר אליי. ו-רק מה שכתבת עכשיו מוכיח כמה אתה לא מבין. (כמו שאתה מתיימר) החמוס לא חי בטבע אבל זקוק למרכיבים מן החי
נכון הוא לא יכול לצוד לבד אבל עצם העבודה שבני האדם לקחו על עצמם את תוצאות הביות הם לקחו על עצמם את העובדה שהם יצטרכו להזין אותו!!! באיזה מזון אתה מאכיל את החיות שלך? (עוד מעט תגיד לי שצמחי) אולי האוכל היבש מעובד אבל זה לא אומר שפעם הוא היה בשר..

למעלה