יש לי חזון, שלום לכולם

glock X

New member
יש לי חזון, שלום לכולם

אני פונה לאנשים רציניים קפץ בראשי רעיון, הכל מתוכנן, הכל נראה, ההתבשלות שלו כבר מוכנה, נשאר רק לבצע, ואני לבד זה לא יקרה לעולם, בישביל לבצע את זה צריך אנשים רציניים ביותר, ואני מדבר על רצינות נחרצת. הרעיון הוא פשוט מאוד קונצרט, הכניסה חינם, אבל הקונצרט יהיה מוקדש למישהו מיוחד. בדרך כלל מקדישים קונצרט להתרמות, לזכר אמנים שמתו או שכאלה בחיים, אני חשבתי על לעשות קונצרט ולהקדיש את כולו ל.....אלוהים. שכחנו אותו, את הכוח שברא אותנו, את זה שברא את כל היקום, את זה שעושה לנו טוב, התרחקנו ממנו המון, בא לי לקבץ כמות עצומה של אנשים במגרש כדורגל, אנשים שבאו נטו להתפלל, האנרגיות יהיו עצומות ואף אפשר לצפות לניסים שיקרו שם, קריין פותח את הקונצרט במשהו כמו : אדוננו ואלוהינו, התקבצנו כאן לכבודך, מכל דתות ישראל, נוצרים מוסלמים יהודים דרוזים וכ'ו, את הערב הזה אנו מקדישים לך, יעלו אמנים ערבים ויהודים, ישירו לכבודו, מוקי יעלה וישיר את כולם מדברים על שלום, אנשי דת יעלו ויתפללו בשיתוף הקהל, זה אומנם נשמע הזוי, אבל מי שמחובר לאנרגיות פשוט יכול להישען אחורה עכשיו לדמיין ולהרגיש את כמויות האנרגיות החיוביות שאפשר לספוג במקום כזה, ובמליון אחוז תהיה נוכחות אלוהית שם, כמות המונית של אנשים שמתכווננים לאותו תדר זה כמו משדר/מקלט שיספוג אנרגיות חיובויות כאלו שבעזרתן אפשר להירפא, ולראות ניסים, להתחבר לתדר אלוהי, ואי אם יקומו אנשים רציניים ויקחו את היוזמה לארגן קונצרט כזה לי יש את כל התוכנית מאלף עד ת', איך זה נשמע לכם? אני לא יודע מאיפה להתחיל לתכנן את זה, זה די גדול עלי האמת, אבל אני רוצה ליצור קשר עם האנשים הנכונים שיוכלו לעזור לי ולכוון אותי איך מרימים דבר כזה, זה יכול לקחת חודשים לתכנן, אבל דמיינו אנשי רוח עולים לבמה ומכוונים את הקהל לשידור וקבלת אנרגיות חיוביות, דמיינו שזמרים יעלו וישירו לכבוד אלוהים אך ורק למענו, דמיינו שמכמות האנרגיה החיובית שתהיה שם אני מאמין שאנשים יירפאו ממחלות קשות, ייטענו מחדש באור טהור שינקה אותם, והדבר הכי חשוב שלמענו הדבר הזה הוקם, וזה אלוהים, הוא יהיה נוכח ביננו שם, יחייך אלינו, נראה לו שאנחנו מעריכים ומודים לו על הכל, הקונצרט יהיה בלי מצלמות טלוויזיה כאלה ואחרות שיתעדו אותו, נטו אנשים ציוד הגברה וזמרים ואנשי רוח שיתלכדו לאנרגיה אחת עצומה שמכוונת לכוח שברא את כל היקום, זה הולך להיות אדיר, עכשיו למי אני פונה? לאן אני הולך? מישהו מכאן מכיר אדם בעל השפעה שיודע איך מרימים פרוייקט כזה?

glock X

New member
הממממ....

אני נוצרי, וניסיתי תפילה המונית בכנסיה
בכל אופן לא לתשובה כזאת ציפיתי תודה בכל מקרה

אור גינאל

Well-known member
האמנם ?

"שכחנו אותו, את הכוח שברא אותנו, את זה שברא את כל היקום, את זה שעושה לנו טוב, התרחקנו ממנו המון" בזה מאמינים הנוצרים ?

glock X

New member
אור

הגישה שלך לא מוצאת חן בעיני עם כל הכבוד לך, אני לא בא לפתח דיון ולא בא לשים מילים בפי אנשים..... המין האנושי כולו כופר, כולנו חוטאים, ואלוהים יודע את זה וסולח לנו על כך, אצל הנוצרים אם אתה באמת רוצה לדעת אז מישהו פעם שאל את המשיח ישוע ואמר לו חטאתי 7 פעמים האם אלוהים יסלח לי, ישוע ענה לו בזה שאלוהים סולח שבע פעמים כפול שבעים ( כמובן מטפאורה, זה לא מספר מדוייק, אלה דוגמה שאלוהים סלחן יותר ממה שאתה חושב ) אבל בוא אני אגלה לך סוד, אלוהים כן ברא את כל הדתות, את הדרוזים המוסלמים היהודים והנוצרים, זה לא מעשה אדם, והדתות האלה נבראו לא בכדי לפלג את העמים ולעשות קבוצות אחד נגד השני, הם נבראו מסיבה פשוטה על מנת לתת לכל אינדיווידואל את הדרך שלו לאלוהים, אלוהים זה אותו אחד, כל השבילים מוליכים לאותו דבר, יש אנשים שאוהבים פרחים בצידי הדרך שהם הולכים בה, אחרים אוהבים עצים, ואחדים אוהבים הרים, וזה מקביל לדתות, חלק אוהבים איסלם, חלק נצרות, חלק יהדות, בגדול כולם מובילים לאותו דבר, ואתה תמים תהיה אם תחשוב שאלוהי הנצרות שונה מאלוהי האיסלם או היהדות, ואת הפרוייקט שלי בעזרת השם אני אעשה, אני אמצא דרך להתחבר לאנשים הנכונים בכדי להרים את הפרוייקט הזה, על כל פנים שיהיה לך המשך ערב מקסים

אור גינאל

Well-known member
תתפלא לשמוע שאני מסכים איתך

פגשתי בחיי יותר אנשים מאשר המילים שאתה כותב ,אצל כולם מצאתי שהתרחקו מאותו כוח שבורא אותנו ,אבל לא מעניין אותי מהם במיל, אני לא מכיר אותם ובכלל אכפת לי מהם , מה שכן מעניין אותי זה - איך להיות מקושר לכוח שבורא אותי ואת כל מה שסביבי . אין לי גם בעיה עם דתות עד לאותו רגע שהם ביודעין ובכוונה תחילה מסיטים אותי מהמטרה הזאת .

ב י ש ו ף

New member
כואב לראות אנשים

עם כוונות טובות כמו שלךתקועים במצבים כאלה אוטופים.אבל אני מעריך אותך על טוב הלבפחות על הרציונליות.יהודים וערבים הם שני תרבויות עם מנטליות שונהמה שכן לערבים המוסלמים יש הרבה ביציםהם עושים פיגעו טרור ועוד עומדים להקים מדינה.זה הבונוס של אלוהים על פיצוץ אוטובוסים.הערבים מיחסים משמעות אחרת לכבוד ולקדושת האדמההיהודים מיחסים משמעות אחרת לכסף ולתחמנות.ערבים נקמנים, היהודים לא מאוחדים.והרי לכם המיקס הנפלא שיש לנו במזרח התיכון "חדש"שם של מפלגה ערבית.אני חושב שהבודהיזים זה הדבר הכי קרוב לאמת שלנו כאנשים.היא היחידה שלא משקרת ומבטיחה הבטחות שווא.כל השאר הם נספים במאגיה רגשית ופולחנית.ביי

glock X

New member
בישוף יקר

כמו שאמרתי, דתות הן רבות, וכל אחד בוחר את הדת שהכי מדברת אליו, לי אישית קוסמת הדת הנוצרית, הסלחנות שבה, הכבוד לזולת, האהבת האחר אפילו שהוא נחשב לאוייב, נאמר : תאהב את אוייבך, תתפלל לשונאייך, וזאת הדת שאני מתחבר אליה, לך למשל עובד משהו אחר, כי כל אדם מתאים לו משהו אחר, לך מתאים הבודיהיזם, החוכמה, הניטרליות, ההתבוננות בנפלאות הטבע, זאת הדרך שבחרת לעצמך, אבל מה יש בסוף הדרך הזאת? לאן היא מובילה? לאלוהות! כמו כל דת אחרת

ב י ש ו ף

New member
האלוהות

האלוהות היא משהו שבני האדם הם ביטוי שלו מוזיקאים, שחקני כדורגל, טבחים, פסלים, ציירים נפחים, מעצבי אופנה. ישו היה בודהא (מואר) חבל שהוא לא לימד אחרים להיות מוארים כמוהו.

אור גינאל

Well-known member
טוב ,,, עכשיו באמת עיצבנת אותי ../images/Emo8.gif

להיות מאמין זה לא אומר להיות טיפש וחסר אבחנה אם אתה לא מבחין בין טוב לרע בין אוהב לשונא אז מה התועלת בידע הרב שהדת מנסה להקנות ? שביסודו מטרתו להפוך אותך למוסרי וטוב יותר מאשר "טבע האדם רע מנעוריו "

מי אמר לך שאנשים שכחו את אלהים?

מה פתאום אתה מעז לצאת בהכרזה כזאת? מי שישתתף ברעיון שלך מצהיר לכאורה ששכח את אלהים! למה שיכנסו לשעור חיים כזה? קונצרטים חינם עושים בכל העולם, קונצרטים פתוחים. אתה יכול להתחיל לארגן אנשים המנגנים ברחוב ולארגן אנשים שיהיו מוכנים להגיע לשמוע וגם לתרום להם, כל שאתה צריך זה אישור עירייה כלשהי לעשות זאת בגן ציבורי ואישור המשטרה לנהל הפגנה - כך זה נקרא. לא אומר לך להצליח כי קיללת את הרבים בהכרזתך.אוומר לך להצליח בתהליך השתחררותך כאילו אתה מייצג את האנשים ואתה יודע מה יש או אין לכולם. שבוע טוב

glock X

New member
פשיייייי אני בהלם

ד"ר אסתיה זה באמת מה שאת חושבת? שברגע שמישהו יתמוך ברעיון שלי אז הוא יצהיר שהוא שכח את אלוהים? אני בהלם מאיך שאת ובישוף הבנתם את המסר, ואת עוד קוראת לעצמך מורה ומטפלת? תתביישי לך ..... מי שיתמוך ברעיון שלי להבדיל מאיך שהמוח התרשי לי מעוות שלך פירש לך, הוא יצהיר בזה שאלוהים באמת קיים, הרי הם יבואו להתפלל, אדם שקרוב לאלוהים דווקא להפך ישמח על הרעיון ויעודד ולא כמו שאת עשית פה, את ממש הגבת בצורה שלא קשורה לכלום ממה שכתבתי, אני רק מרחם על התלמידים שלך שצריכים ללמוד אצל מורה כמוך, אולי במקום לצאת בהצהרה כל כך לא קשורה למציאות כמו שעשית, תנסי להבין מה יש מאחורי ההודעה שלי ועל מה אני מדבר ולמה אני מתכוון באמת, ד"ר אסתיה חוטרגזע היקרה את ההוכחה החותכת לזה שאנשי רוח מסויימים הם שרלטנים שאין להם מושג איך עולם הרוח פועל, את בטוחה שאת מטפלת כמו שכתוב בכרטיס שלך? כי לפי איך שאני מתרשם ממך את בעצמך זקוקה לטיפול שיפתח לך קצת את הגיון הבנת הנקרא, ואי זה מפחיד לאללה מה שקורה פה עם האנשים, לקחתם את מה שכתבתי למחוזות שלא קשורים בכלל לכלום, אזור הדימדומים פה, יאללה בה ביי, פה אין לי מה ללמוד

למעלה