מוחי הזה ילד זין
1 111SM New member 28/5/07 #22 או הנה אתה אדון מאיר מוחסון תפסיק לעשות להם צרות יא נבלה שביט עד היום בסרטים על עצמו שהוא אומו (כולם יודעים שהוא לא... עלק) ולאורן יש זין קטן טוב בזה אתה צודק!!!חחחחחחחחחחחחח
או הנה אתה אדון מאיר מוחסון תפסיק לעשות להם צרות יא נבלה שביט עד היום בסרטים על עצמו שהוא אומו (כולם יודעים שהוא לא... עלק) ולאורן יש זין קטן טוב בזה אתה צודק!!!חחחחחחחחחחחחח
מ מוחסון New member 28/5/07 #27 אז כנראה שהוא באמת קטן.... עובדה.הנה תראה בעצמך איך שביט חולה על בולבול של בדואים
1 111SM New member 29/5/07 #31 ואלללק מוחסון עד שיש לי עם לעשות קונספירציות על שתי הנבלות (אורן ושביט) יאלללה פנק אותהה פשששששש איזה מסיבה רווקים שאלוהים יקח אותה איזה כוסית על היא הייתה אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אורן יש לך עדיין זיין קטן?
ואלללק מוחסון עד שיש לי עם לעשות קונספירציות על שתי הנבלות (אורן ושביט) יאלללה פנק אותהה פשששששש איזה מסיבה רווקים שאלוהים יקח אותה איזה כוסית על היא הייתה אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אורן יש לך עדיין זיין קטן?
1 111SM New member 29/5/07 #35 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח או במקרה המדובר תעוף לך לאנשהו.... איזה מקדם גרר יש לאוזניים האלה שאני אמות
1 111SM New member 30/5/07 #37 שמן??? צודק אני באמת קצת בOFF season אבל אוטוטו הכל יהיה כמו ברגיל ....
1 111SM New member 30/5/07 #39 אאא קרמברג!!!! איפה תלך ??? מלא זמן לא שמענו ממך באת כמו סהרה ונעלמת why like this? חחחחחחחח