יש לי זין קטן
1 111SM New member 26/5/07 #3 וויסלר יא טייס התחלת לרכב כמו חייה מהירה לגמרי(חייה ורוד פנתר אולי...) רק תווווציא תוווווציא תאשכנזי ואתה ניהיה אמסטפון
וויסלר יא טייס התחלת לרכב כמו חייה מהירה לגמרי(חייה ורוד פנתר אולי...) רק תווווציא תוווווציא תאשכנזי ואתה ניהיה אמסטפון
ה האח בלוז New member 26/5/07 #5 למה לצחוק על המגבלות שלי? סה"כ שנינו אשכנזים - הזין קטן אבל באים ממשפחה טובה.. אחרי יום כזה בשמש... אתה בטח שוכב באמבטיית אפטרסול הא?! לפחות אני מצליח להשתזף ולהסוות את הבושה.. אתה בסוף הקיץ שוקל 10 קילו פחות בגלל כל השכבות שהתקלפו..
למה לצחוק על המגבלות שלי? סה"כ שנינו אשכנזים - הזין קטן אבל באים ממשפחה טובה.. אחרי יום כזה בשמש... אתה בטח שוכב באמבטיית אפטרסול הא?! לפחות אני מצליח להשתזף ולהסוות את הבושה.. אתה בסוף הקיץ שוקל 10 קילו פחות בגלל כל השכבות שהתקלפו..
1 111SM New member 28/5/07 #19 שבתאי כפרה עלייך יאללה תרכיב ת'סופר במקום לבלבל במוח תיכף הYZ נמכר באים לקחת אותו אולי שבוע הבא
כRובי New member 27/5/07 #6 וואלה, לאנשים אין בושה http://www.cartel.co.il/MotorCycle/showThumbDetails.asp?id=52171
S Super Max New member 27/5/07 #10 לפי המחיר שהוא מבקש, הייתי מהמר שתמונה זה לא הדבר היחיד שגנוב במודעה הזאת
ס סיני 1 New member 27/5/07 #11 מה אתם עושים עיניין מזה????? כולה שחר ביקש מחבר טוב שיעזור לו למכור ת'עגלה שלו. אז מה אם המחיר מציאה,קטן על שחר,
מה אתם עושים עיניין מזה????? כולה שחר ביקש מחבר טוב שיעזור לו למכור ת'עגלה שלו. אז מה אם המחיר מציאה,קטן על שחר,
K ktmrf New member 28/5/07 #16 מוחי כתב את זה בשם מנו חרמנו ילד זין .. איזה חברים יש למנו יאלללה הם כול כך אוהבים אותו עד שבא