יש לי וידוי חושפני....

black soul

New member
מה רע בזה?

אני עוד מעט בת 18 ועוד לא התנשקתי ובכלל מי רוצה נשיקה רטובה ומגעילה מפה של מישהו אחר? רק מלחשוב על זה בא לי להקיא... טוב, אולי עוד לא התבגרתי מספיק... אבל לא ממש אכפת לי, כיף להשאר קטנה! black soul

djgal

New member
כנראה

כנראה

אם את עוד מאט בת 18 ועוד לא התנשקת - קשה לי להאמין שאת לא מפנטזת שסוף סוף תתנשקי!!! ואם לא - באמת לא התנשקת.

djgal

New member
כנראה

כנראה

אם את עוד מאט בת 18 ועוד לא התנשקת - קשה לי להאמין שאת לא מפנטזת שסוף סוף תתנשקי!!! ואם לא - באמת לא התנשקת.

N0

New member
כן וידויים וידויים...

גם N0 לא התנשק מעולם (טוב לפחות לא צרפתץ מישהי אבל כולכם התכוונתם לאותו דבר ). זה לא נראה לו מגעיל (חוץ מאשר כשהוא רואה בנות מהשיכבה שלו בסלבסטר מסתובבות ומנשקות לכל עבר רק כדי לחהוכיח לעצמן משהו) זה פשוט לא יצא לו, וזה גם בטח לא יצא בסילבסטר הבא ובבא אחריו ובעוד הרבה סילבסטרים קטנים, וזה לא שהוא לומד בבית ספר דתי שאין בוא בנות זה פשוט שהוא יודע בדיוק איך להתחבר שצריך ולהתנתק שצריך (או שסתם מנתקים אותו ) ואז הוא נתקע עם יותר מידי ידידות. הקטע העיקרי והחשוב אבל שיש להודעה הזו היא שנעל שלו(וN0 פה מצטער שהוא לוקח בעלות על יצור חי ונושם ועוד מעט יתחילו לקרוא לו שוביניסט, אבל הוא מעדיף להסתכן יש דברים שצריך להסתכן בשבילם וברגע שנעל תחליט לפשוט יד (או לשון כמו אותן בנות בסלווסטר ) N0 יהיה שם ואף אחד לא יקח אותה ממנו. N0

יש לך(n0) בעיה או שנדמה לי?

מוש חושב שלn0 יש בעיה כלשהי! הוא מדבר על עצמו בגוף 3 וזאת בעיה! מוש חושב שn0 מטומטם...

yulia_tb

New member
אני לא בבית ספר דתי..

אבל גם אני לא התנשקתי עדיין.. וגם אני בת 15..

למעלה