יש לי וידוי חושפני....

HodY@KambodY

New member
יש לי וידוי חושפני....

אוקיי יש לי וידוי... בחיים שלי לא התנשקתי ואני בת 15.5 וזה די מבאס כל הקטעת חוץ מזה אני בבי``ס דתי מעפן אז שמישהו יעזור לי בבקשה! החיים שלי בזבל (טוב נו בערך)....

Sprite

New member
את לא לבד...

אני כן התנשקתי אבל יש לי הרבה חברות שלא התנשקו!! וגם חברים אז לא לבד בעולם!! את דתייה או שההורים שלך דחפו אותך לשם בלי שום סיבה!? זה ממש לא נורא.... אם את רוצה ונראת טוב יש לי ידיד שלא התנשק ואני מוכנה לשדך לך אותו!! סליחה נעל!! אני יודעת שפה זה לא משרד שידוכים!! טוב אז בהצלחה!

HodY@KambodY

New member
תודה על ההצעה

תודה על ההצעה

אני כרגע בדילמה האם אני דתיה או לא בעיקרון ההורים שלי היו דתיים אבל עכשיו הם חילוניים ואני די באמצע אני הולכת עם מכנסיים אבל אני שומרת שבת. אבל בכל מקרה. me

מה רע בלהיות דתיה???

את יכולה להיות מה שאת רוצה כל עוד את מרגישה טוב עם זה! אסור לאף אחד לכפות עליך את דעותיו! קורט רואה אוכל, קורט ראה אוכל...

HodY@KambodY

New member
אף אחד לא כופה עלי כלום!

אבל נחמד מצדך לומר את זה ובתאבון HODY

יופי טוב לדעת...

פעם מורה ניסתה לכפות עלי ללמוד וקיבלה כיסא בראש...סתם סתם זה לא היה בדיוק ככה אבל היא קיבלה כיסא :) ותודה...עכשיו אני צריך קולה...והנה גם את זה יש.

אורןש

New member
מה רע במכנסיים?

כתוב איפושהו שאסור לבנות דתיות ללבוש מכנסיים (אני מתכוון במקורות, לא בכל מיני הלכות שמחויבות לצו האופנה)?

HodY@KambodY

New member
בעיקרון כתוב: שאשה לא תלבש לבוש גבר

וחוץ מזה זה לא צנוע ללכת עם מכנסיים בגלל שזה צמוד!(טוב יש חלק שלא אבל הרוב כן)

חוק בתנך נגד הומואים??! מיכל...:

``צר לי לי יהונתן, אהבתך נעמה לי מאהבת נשים..`` וזה מתוך קינת דוד, אחת הפסקאות היותר חשובות בתנ``ך.. פעם הבאה שתהיה אסמכתא..כי מותק- אפילו ויברטורים היו בתנ``ך, במובן מסויים... בכלל- מהרצאה שהיתה לי עם סקסולוגית, נוכחתי לדעת שחוץ מסאדו מאזו- הכל, אבל ה-כ-ל בנוגע לסקס, כבר היה בתנ``ך. לא שהומואים קשורים כל כך לסקס...או שכן? בכל אופן- זהו. עד העונג הבא, נעמה.

אוי, איזה בבל``ת!

ממש ממש משגע אותי שמתעקשים לעשות להכל קונוטציות למין למשל - כיפה אדומה הייתה סמל סקס, וניסתה לפתות את הזאב (למה בדיוק היא לבשה כיפה *אדומה* לדעתכם ?!) ממש ממש מעצבן אותי. בין דוד ליהונתן הייתה אהבת רעים עצומה, זה כמו שאני אוהבת את החברה הכי טובה שלי יותר ממה שאוהב כל גבר בחיי.

N0

New member
מה זה משנה ?

כמעט כל דמות שמופיעה בתנ``ך חטא. גם אם היא מוצגת בהתחלה כצדיקה גדולה. התנ``ך לא מציג לך עולם אוטופי שבוא כולם צדיקים גדולים אלה מצבים וסיטואציות מהחיים. ובכלל התנ``ך אוסר על קיום יחסים בין שני גברים לא על אהבה. N0

יש לי וידוי חושפני...

גם אני אף פעם לא התנשקתי וגם אני בת 15.5... סתאאאאאאאם רונה תוכל להעיד נגדי ולזרוק לי כיסא על הראש אם אני אגיד שאף פעם לא התנשקתי :) אבל מצד שני, הרבה הרבה הרבה ה-ר-ב-ה חברות וחברים של רונה ושלי מבית הספר לא קירבו שפתותיהם לאחרים, אפילו לא באמת או חובה (האמת, שהתנשקתי רק עם בחור אחד באמת או חובה, וזו היתה כל-כך נשיקה איומה שהחלטנו להוכיח אחרי זה אחד לשניה שאנחנו לא גרועים בכלל, הוא הוכיח לי, זה בטוח!) בכל מקרה, אין לאן למהר, יש עוד 350 ומשהו ימים עד לסילבסטר הבא, ואין מה לחפש בטירוף אחרי זה, כשזה בא אז זה בא, לחלק מוקדם, לחלק פחות מוקדם, זה גם תלוי באופי... ולא, אצלי גיל 12.5 לא מעיד על שומדבר תודה רבה ונא לא להגיב על זה :) בכל מקרה, החיים לא בזבל בטח שלא בגלל היסטריה לגבי הנשיקה הראשונה זו כולה נשיקה, מה שבא אחרי זה, זה כבר יותר בעיה :cool: מיכל

HodY@KambodY

New member
אתם חייבים להבין את זה אני חייבת חבר!!!

טוב אני בסביבת חסרת בנים ואני חייבת חבר!!!!!!!!!!!!!! או ידיד או כל בן כלשהו כל בן אדם שלא נראה כמו בת מדבר כמו בת או מזכיר בת...

חחחח גדול,

אני משרד שדכנות, תשאלי את רונה, היא יודעת :) סתם, זו לא בעייה להשיג בחור אני לא הולכת אף פעם עם בנים מבית-הספר, ככה שאם הייתי בבית ספר דתי, הייתי מסתדרת בכלל לא רע... מצד שני, את תמיד יכולה לשקול להפוך להיות לסבית, לתבוע את ההורים שלך על עגמת נפש וכאב רב שנגרם שנים על גבי שנים בבית ספר דתי, והדבר הפך אותך ללסבית, כמובן תדאגי קודם שההורים שלך הומופובים (יש חוק בתנ``כ נגד הומואים, לא?) :cool:

HodY@KambodY

New member
חה חה חה חה...

הדבר האחרון שאני יהיה זה לסבית. טוב אז תסדרי לי מישהו או לפחות תגידי לי איך את מוצאת אותם???.

לא בעיה :)

את החבר האחרון הכרתי באינטרנט, אבל נעשינו חברים רק אחרי שנפגשנו... הוא הכיר לי את החבר הכי טוב שלו... החבר הכי טוב שלו הכיר לי חבר אחר שלו... ו... אה טוב לא משנה :) סתם, זה לא היה ככה, אבל יש לי סיפורים ממש מוזרים. זה קצת בעיה מאחר ואת שומרת שבת, הכי קל למצוא אותם במועדונים, או באינטרנט לא היו הרבה שמצאתי באינטנרט אמנם, ואנשים לא מאמינים לי שזה מקור טוב (``כולם שם מכוערים`` - מסתבר שלא *כולם*, נעל הוא נעל מאד יפה, מנלטארמה לא לירות בי!!!!!!), אבל זה מקור נהדר. :) לא איטונג לא קונה מיכל נ.ב. להקשיב לעצות שלי זה לא הדבר הכי חכם, כי קל למצוא ככה חבר, לא אהבה.

גם אני מאוהב בנעל!!!

יש לה יופי פנימי!!!! נעל אני אוהב אותך!!! להגיד לכם תאמת, כמה שזה ישמע מוזר, אני מת לראות את אלון. יאללה ביי. דוד.

למעלה