יש לי ווידוי , אפשר ?

יש לי ווידוי , אפשר ?

אז ככה ,דיברתי עם חברה על דברים שבלב אני אגיד את האמת אני לא יודעת להתאים בגדים , האמת שאני לא יודעת להתלבש , טוב אמרתי את זה, אומרים שהבגד עושה את האדם האם זה נכון ? אני מחפשת סטייליסטית מישהי שמבינה ויודעת אשמח אם תיצרי קשר

Fun Fair

New member
../images/Emo13.gif ברוכה הבאה!

ראשית- הבגדים לא עושים את האדם. חד משמעית. לדעתי, נכון יותר לומר שהבגדים תורמים להרגשה שלנו ומחזקים את מה שכבר יש בנו
יש אנשים, שלא משנה מה תלבישי עליהם- זה לא ישנה את מי הם, לטוב ולרע. מהצד השני, אם תלבישי את אותם האנשים בבגדים ה"נכונים" להם, זה רק ידגיש את מה שהם באמת... בשלב ראשון ובסיסי ביותר, פשוט תפתחי עיתוני אופנה, תראי מה "נעים" לך בעיניים, למה את מתחברת, מה נראה לך מעניין? מהם הדברים שאת רואה ואומרת לעצמך "הייתי מסוגלת ללבוש את זה"?. אח"כ, פשוט להסתובב בחנויות ו"לאתר" את אותם הדברים (עוד לא לקנות!~). פשוט- לראות ולהרגיש את השטח: מה נראה עלייך טוב יותר, מה מחמיא לך יותר? עם מה מהדברים שאהבת יש סיכוי ריאלי שתלכי ומה לא תלבשי לעולם, ל משנה כמה מוצא חן בעיניים? חשבי- איך את משלבת את מה שראית עם הגרדרובה הפרטית שלך? רק אח"כ- לבדוק מגבלות תקציב
אגב, לדעתי, בזארה רמת אביב יש "פרסונל שופר" שגם עושה סטיילינג אישי. אז נכו שאני לא מעריצה גדולה של רשתות למיניהן (במיוחד לא זארה), אבל בתור התחלה- זה שירות מעולה. את יותר ממוזמנת לשאול גם כאן ונשמח לענות

kaniba

New member
מסכימה עם funfair ומוסיפה,

את יכולה גם להתייעץ עם חברות, ללכת איתן להסתובב, לראות איך הן מתנהגות בחנויות. אגב, אם את בוחרת בכיוון המקצועי יותר, שמעתי שיש אפשרות לסטיילינג אישי גם בקסטרו, עם גל אפל או ליאת אשורי.

כנסי לאתר של קסטרו

אני חולה על הבגדים שלהם ויש להם סטייליסטים מוכרים מאוד שלוקחים לשעה 200 שקל בקסטרו ת"א, יש פרטים באתר שלהם.

יש גם סוף עונה בקסטרו - המחירים כרגע סבירים

קניתי 3 מכנסים חולצה ולבעל 2 ג'נסים ו3 חולצות ב1,500 שקל לדעתי בשביל התמורה שקיבלתי סביר ביותר.

למעלה