יש לי התלבטות

zimes

New member
אלה שישנים לילה שלם -

(ועוד מ 7 עד 7) אלה רק הילדים של השכנים. כל השאר - קמים 3-4 פעמים בלילה, נרדמים ב 11, קמים ב 5. ולגבי תאומים - שתי אמהות אמרו לי שהלילה השלם הראשון היה בגיל 3. לא נורא, עברנו כמעט שליש

כרמית מ.

New member
אצלנו זה קרה הרבה קודם

האמת היא שהלילה הראשון היה בדיוק בגיל חצי שנה, אבל הוא היה חד פעמי. בערך מגיל שנה רוב הלילות הם שלמים, לפעמים מעירים אותנו, אבל בדרך כלל לא יותר מפעם אחת (לשניהם. בשעות שגם אנחנו ישנים). דווקא השבוע היה לילה עם 5-6 קימות... ובמשך היום - כיף אדיר. כמובן שיש גם מריבות, ומשברים וקטעים של "דדדייי" אבל רוב הזמן, אני כל כך נהנית איתם. הם בני 2.7 אבל זה כבר הרבה זמן ככה. מקווה שלא דרכתי לאף אחת על היבלות, אבל רציתי קצת לאזן את התמונה - כל ילד הוא שונה, אפילו תאומים...

ציפי ג

New member
צר לי לאכזב אתכן, אבל לאחי יש

תאומים, ובשבוע אחרי הלידה, הם לקחו אחות לילה פעמים לעזור להם, ולאחר שהם גילו שהיא ישנה כל הלילה, ושגם הם ישנים כל הלילה, הם הבינו שחבל על הכסף. התינוקות הללו בני שנה ועשרה וישנים כל הלילה בד"כ. אצלי היו כאלה והיו כאלה. איתי הורג אותי בלילות האחרונים. הוא עולה עלי, נשכב עלי, מסובב לי את הראש לכיוון הנכון, כך שהוא יוכל להשקיע את קודקודו בזווית צווארי, אחר שלוש דקות, דוחף אותי לכיוון אחר, וכל הלילה אני מרגישה את הידים שלו לשות בגופי. אחרי המילואים... יובל יגמול אותו מההנקה (כי ליובל זה נמאס) ויגמול אותו מלינה משותפת (כי הוא רוצה פרטיות) ונישן לילה שלם (כי יובל יגיד לו) ועוד כהנה וכהנה תוכניות מדהימות...

nonana

New member
אני לא מפסיקה לצחוק ...מצטערת

אני גם חייבת להראות את זה לבעלי שגם הוא לא יחשוב שאנחנו יחידים בעולם. ועד משהו- גם אני מחכה לגיל הקסם- התאומים (נדב ונעמה) בני שנתיים ושלושה חודשים. זה נכון שזה יותר קל ביום כי הם יותר עצמאיים- ונעמה משחקת המון עם נעה ה"גדולה" (בת חמש וארבעה חודשים). אבל נדב- או שזה באמת גנטי אצל הבנים או שזה הוא- אוהב פטישים ולהרביץ לכולם- הפתרון לפעמים זה קומפי ואלמו- שהוא מת עליהם. וגם כשהוא לוקח איזו בובה היא אח"כ נראית כמו ציור קוביסטי. אז קל יותר ? אני לא חושבת אבל מה שכן זה כייף. אני מאד נהנית מהם- נעמה מדברת פשוט נפלא (כזו חכמה). ונדב ילד מקסים ושובב. ובגן הם אומרים לי שהם מאד דואגים אחד לשני. ובבית אם אני לא מבינה מה נדב רוצה נעמה "מתרגמת" אותו. יש משהו נפלא בלזכות בתאומים. אז אולי התשובה שצריך לשמוע היא "לא סבלנות אלא קבלה של המצב וזו התרופה הנכונה"

keren1

New member
הגדולה שלי

דניאל בת 3.5 מדקלמת כל הזמן"סבלנות סבלנות לא קונים בשום חנות ("מפתחות הקסם של דידי") נראה לך שהיא מנסה לרמוז לי משהו?

nonana

New member
זה מזכיר לי משהו סבלנות...........

לפעמים אני מוצאת את עצמי חוזרת על אותו משפט כמה וכמה פעמים. כמו נעה לכי לצחצח שיניים נעה לכי לצחצח שיניים. ועוד פעם ועוד פעם. עד שבסוף היא צועקת עלי אבל אמא כבר מזמן סיימתי.

דבורי

New member
מיטה ענקית

כשגיליתי שאביחי ישן איתי כל לילה והמצב לא עומד להשתנות (כשהוא היה בן חצי שנה), קניתי לנו מיטה של 1.60 על 1.90, ועד היום המצב היה טוב. בקרוב עומדים להצטרף אלינו עוד תאומים, וכבר אין לי מושג מה נעשה. אביחי ואני אוהבים את הסידור הנוכחי (אני אם חד-הורית, כך שאין עוד שותף שיתנגד...), ולא נראה לי שאצליח להוציא אותו ממיטתי לפני הלידה הצפויה (בעוד 4 חודשים, אי"ה), במיוחד שאני לא שלמה עם כך. אולי בעתיד אצטרך לקנות מיטה באמת ענקית. בשלבי ביניים כנראה שאוציא את המיטה ונישן כולנו על מזרונים על הרצפה. דרך אגב, אביחי התחיל לישון לילה שלם בערך בגיל שנתיים ורבע.

למעלה