יש לי הצעה לסקר

אני מאד אוהבת את ספייק

(אפילו הייתי בת זוגו
) ואני חושבת שהוא תרם הרבה לסדרה והסדרה לא הייתה אותו הדבר בלעדיו, אבל אני פשוט לא חושבת שהוא נכון בשביל באפי. ספוילר לשישית: מערכת היחסים שלהם (אם אפשר לקרוא לזה ככה) הייתה רק סקס ואלימות.. אני לא חושבת שזו מערכת יחסים בריאה, בשביל אף אחד מהם. טוב, אולי בשביל ספייק כי הוא ערפד ואוהב אלימות.. אבל באפי בת אדם והיא לא צריכה כזאת מערכת יחסים. המערכת יחסים שהייתה לה עם אנג´ל הייתה כ"כ טהורה. היא בקלות הייתה יכול להיות מאושרת בה, אפילו בלי סקס. אבל ג´ויס המפגרת הייתה חייבת לבוא ולהרוס את הכל. (או שמא זה ג´וס שרצה עוד סדרה כדי להרוויח עוד כסף והבריח לנו את אנג´ל?) בכל מקרה, ספייק ובאפי חמודים לדעתי, ולא אכפת לי שיהיו ביחד. אבל אני רוצה שבאפי תהיה איתו, אז יפרדו, והיא תהיה עם אנג´ל! באפי ואנג´ל לנצח!

אני שמחה לראות שעדיין

יש מעריצי אנג´ל בסביבה! אני פשוט נדהמת לראות כמה אנשים מעדיפים את אנג´ל על ספייק! אני ממש ממש אוהבת את אנג´ל, אבל בבאפי.. ב"אנג´ל" אני הרבה פחות אוהבת אותו, ולא יודעת להשוות בינו לבין ספייק כי אני לא רוצה לנטוש את אנג´ל. אני מאד אוהבת את ספייק, ואני מוצאת אותו מאד מעניין ואני חושבת שמזל שהוא עוד בבאפי, כי לקחו לנו את אנג´ל, לפחות השאירו לנו אותו, אבל אנג´ל הוא הערפד האהוב עלי!

לiלה

New member
ספייק ניצח ו-ב-ג-ד-ו-ל!!!

מה יש להשוות? הדבר היחיד שיש לאינג´ל ויש לספייק זה פרצוף עצוב וגלמוד... המצב היחיד שאהבתי בו יותר את אינג´ל זה בתור אינג´לוס... כי אז היה לו אופי... הוא ידע מה הוא רוצה והוא ידע איך להשיג אותו אחר כך (עם נשמה) הוא היה בעל כוח רצון השואף (שימו לב שואף משמע - אפילו לא מגיע) לכוח רצון של אבן. ספוילר חמישית לעדינים שבינכם... י ש ל י צ ב ש ק ו ר א י ם ל ו י ה ו ש ו ע אז בעונה החמישית אין בכלל מה לדבר ספייק עבר כל גבול שקיים בלהיות חמוד! איך הוא הציל את באפי ודון - ממש יפה!!! ספוילר שביעית- א נ י ר ו צ ה ל כ ת ו ב מ ש ה ו י פ ה א ב ל א י ן ל י ר ע י ו ן בעונה השביעית ספייק הוא מיוחד... הוא ממש מתוק אבל הוא מתוק בצורה מיוחדת (אני לא יודעת איך להסביר את זה יותר טוב).

Wicked Wicca

New member
אנג´ל! אנג´ל! אנג´ל!

אין בכלל מה להשוות. אצלי תמיד תיהיה התקווה שאנג´ל ובאפי יחזרו להיות ביחד. ושלא תבינו לא נכון, אני אוהבת את ספייק, אבל אנג´ל הרבה יותר טוב ממנו, בתור ערפד ובתור ס פ ו י י ל ר 5 המאהב של באפי. נ ג מ ר
גם כשאנג´ל נהפך לאנג´לוס הוא היה יותר טוב מספייק. אקיצר, אצלי אנג´ל לוקח ובגדול!

Buffybot

New member
עכשיו שאלה דומה

עם מי אתם חושבים שבאפי תהיה בסוף? (חושבים, לא רוצים!) יכול להיות אנג´ל, יכול להיות ספייק, ריילי (נה!) יכול להיות זאנדר ואפילו וילו אם בא לכם. קדימה להמר! דעתי: היא לא תהיה עם אף אחד בסוף, וכך ג´וס יסגור את העניין בלי ריבים של למה היא לא עם אנג´ל, למה היא לא עם ספייק.

dawn 14

New member
עם אנג´ל

למה שבאפי תהפוך לערפד הריי היא מספיק מתוסבכת גם בלי זה אז שאנג´ל יחזור להיות בן אדם, הוא בכל מקרה סובל מהנשמה הזו גם עם הוא יהיה בן אדם וגם עם הוא יהיה ערפד אז מה זה משנה.

ד י י ז י

New member
גם..

עד כמה שאני סטאר קרוסית, אני מודעת לעובדה ש90% שבאפי ואנג´ל לא יהיו ביחד.. ואני גם חושבת שהיא לא תהיה עם אף אחד.

כנ"ל

אני 100% סטאר קרוסית ואני מודעת לעובדה ש-90% מהסיכויים שבאפי ואנג´ל לא יהיו ביחד. אוי זה כ"כ עצוב!

M16B

New member
ספייק!!!../images/Emo58.gif6

אנג´ל משעמם ודיכאוני! ספייק כול עונה 6 אומר לבאפי שהיא צריכה להיות בצללים איתו, אבל בעצם היא היתה בצללים עם אנג´ל. ספייק כיפי זה לא שאנג´ל לא חמוד וחתיך. (יאם) אבל ספייק הרבה יותר!

ברור שעם אנג´ל!!!!!!!!!!!

בתפקיד סטאר קרוס לאברית ברור לכם שאני יגיד ש- אנג´ל ובאפי יהיו תמיד שיכים אחד לשני ובסוף הדרך הם יחזרו להיות יחד! אפילו יש לי רעיון איך!!! אנג´ל יהפוך אותה לערפד ואז ווילו תעשה לה מהר מהר כישוף של דם הצוענים כדי שתחזור לה הנשמה וואלה שני מאוהבים חיים לנצח מצילים את העולם:) איזה סוף אה?! ישר לג´וס!!!

Wow.. ../images/Emo58.gif 6

להשוות את מערכת היחסים שלה עם ספייק למערכת היחסים שלה עם אנג´ל? כל כך שונה. true love לעומת מערכת יחסים נצלנית למדי? 2 תקופות, 2 דברים שונים, וזה שבאפי היא בשניהם, ממש לא קשור. ואל.

noait

New member
ספייקי../images/Emo23.gif

כאורחת חדשה אני חייבת להגיד כמה שהתמונות של ווילו וטארה למעלה מקסימות!!!!! ובחרתי בספייק כי בסופו של דבר הוא (יחסית)יותר אנושי (שוב-יחסית) ולגמרי הרבה יותר מצחיק ומשעשע אנגל הוא מושלם מידי ומתייסר מידי ויבש מידי. זהו! ואני מקווה שלא תנדו אותי מהפורום.

אי אפשר להחליט!!!!

זה ממש תלוי כי נגיד כשבאפי הייתה עם אנג´ל אז לא רציתי שהם ייפרדו אפילו הזלתי דמעה כשהוא הסתובב והלך... אבל
שישית כשהיא הייתה עם ספייק אז רציתי שהיא תמשיך להיות איתו!!!! (למרות שהיא לא ממש הייתה איתו, רק ניצלה אותו..) סוף ספויילר רק כשהיא הייתה עם ריילי לא רציתי שהיא תישאר איתו... אני שונאת אותו... (הייתי מוסיפה תמונה של מישהו משניהם, אנג´ל או ספייק למי שלא הבין, אבל אני לא בבית...)

למעלה