יש לי הצעה לסקר

shokoklit

New member
יש לי הצעה לסקר

אני לא יודעת אם כבר עשו את הסקר הזה אבל: מי הערפד האהוב עליכם מבין השנים:אנג´ל או ספייק? אני אישית עדיין לא מצליחה להחליט!!!!!!! :)

Buffybot

New member
ספייק- כי אני חושבת ../images/Emo58.gif אולי

שאחריי 3 שנים של אהבה לאנג´ל ואז הייתה הפסקה של אהבת החבר של באפי (תקופת ריילי) ואז בא ספייק, זה בהחלט השכיח ממני את האהבה הגדולה שהייתה לי לאנג´ל, כאשר ראיתי את אנג´ל כלעומת ספייק. אנג´ל פשוט התחיל לשעמם אותי ואז אני פשוט צריכה ספייק. אנג´ל בכלל השתנה ואני איכשהו לא כל כך מתחברת איתו. ספייק הרבה יותר מעניין אותי, מבחינה ההיסטורית שלו, מבחינה עלילתית ומבחינה רגשית. אני over Angel.

glory the god

New member
ספייק כי הוא שולט!

ספייק פי אלף יותר טוב מאנג´ל(למרות שגם על את אנג´ל אני מאוד אוהבת) כשלספייק לא הייתה נשמה הוא היה נחמד, היה לו מצפון, והיו לו רגשות. הוא הקריב את החיים שלו בשביל באפי ובשביל דון כל כך הרבה פעמים בלי שום תמורה, בלי שום מניע חוץ מאהבה טהורה. ותחשבו שככה הוא התנהג בלי נשמה! וכשלאנג´ל לא הייתה נשמה הוא היה רוצח בדם קר, ורדף אחרי באפי וכל החברים שלה. חוץ מזה ספייק הוא גם מצחיק, גם חזק, גם אמיץ, גם נדיב, הוא פשוט מושלם! וחתיך מדהים!

shokoklit

New member
צודקים אבל....

גם אני לא מזדהה עם אנג´ל ה"חדש" ובכלל איך שהוא בסדרה שלו... אבל...למשל בעונה הרביעית כשהוא חזר לפרק אחד ואמר שהוא לא סובל את ריילי הבנתי איזה שווה הוא(לא שזה קשה להיות שווה לעומת ריילי.. :) ) ספייק מדהים-אין ספק..אבל הוא ואנג´ל מאד שונים ו....אוף! ככל שאני מנסה למצוא יותר טיעונים בעד אנג´ל אני מבינה שאין לי הרבה כאלה... ד.א-תבדקו את כל העונות אחד עד שלוש...כמה פעמים ראיתם את אנג´ל צוחק/מחייך?! :) ספוילר לעונה החמישית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ספויייייייייייייייייייייייייייייייילר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ס פ ו י ל ר ספייק סיכן את עצמו בשביל דון ובאפי...וזה היה ממש מרגש...וזה ממש ביאס אותי איך שבאפי כל הזמן המשיכה להתעלם ממנו..ורק לקראת סוף העונה(באפי בווווט) היא שמה לב אליו וזה באמת ממש משמח(בלי ספוילרים לעונות הבאות בבקשה) אני לא מבינה...אם אין לו נשמה איך הוא יכול לפתח רגשות?..זא"א..נכון שלפני ה´שבב´ הוא אהב את דרוסילה...אבל הוא גם רצח אנשים ככה שזה לא ממש רגש טהור..:) מעניין מה אתם חושבים בנושא?! אממ...אני מתחילה להשתכנע לכייון ספייק אבל עדיין לא זונחת את אנג´ל...

Mnementh

New member
לדעתי לא צריך להשוות

כל אחד אוהבים בגלל מה שהוא. הם לא מתמודדים על אותה קטגוריה, למרות שהם ערפדים. כמו שלא תוכלי להשוות בין שיר קלאסי לשיר רוק.

shokoklit

New member
בטח שאפשר להשוות

זה כמו שתשווה בין ריילי לאנג´ל..וכמובן שאין שוווווווווום ספפפפפפפפפפפפק שאנג´ל ינצח...שניהם היו חברים של באפי ולשניהם יש סגנון שונה מאד...ולמרות זאת אפשר להשוות ביניהם אז בקטגוריית ערפד עם רגשות 2002...:) הו,אני מעדיפה לחשוב על אנג´ל כקלאסית וספייק כרוק בריטי משובח :) וחוצמזה..זאת בדיוק הנקודה..לכן כ"כ קשה לבחור ביניהם!!!!

Lady of Buffdom

New member
שאלת מיליון הדולר

אני מאוד אוהבת את שניהם, וזה ממש קשה להכריע את מי אני אוהבת יותר. טוב, אם ממש מכריחים אותי לבחור אז אנג´ל. אוף! לא אוהבת את השאלה הזאת... הדילמה קשה מדי...

א-נ-ג´-ל!!!

אין עליו! אין כמוהה! חלא היה! לא יהיה! אין אין אין!!! מתה עליו!!! וברצינות באמת שאי אפשר להשוואת אליו משהוא. זה היתה אהבה ראשונה תמימה ויפה שלהם ולדעתי אין מי שיעלה על זה. *ניסיון אבל בעקרון הדמות של אנג´ל הכי טובה שיש .... אני פשוט אוהבת אותו כאיל זה מסוג האנשים שאני אומרת אוף למה זה לא חבר טוב שלי!? וזהו אנג´ל מנצח...

ד י י ז י

New member
ידעתי שתתמכי! ../images/Emo9.gif

ומסיבה לא מובנת, התפוצצתי מצחוק מהציטוט בתמונה ששמת!

נכון קורע?!?!?

ברור שאני יתמוך בך:) סטאר קרוס לאברים שולטים!!! אבל ברצינות אי אפשר להשוואות בינהם כי הם שונים אנג´ל הרבה יותר דמות חזקה ועמוקה מספייק! למרות שספייק גם דמות מצוינת... ובחיצוניות (כן אני גם שיטחית) אנג´ל לוקח את כולם!!!

talrv

New member
גם אני תומכת!!!

אחוות הסטאר קרוסים! לא שספייק לא דמות עמוקה ומעניינת (לרוב) אבל לאנג´ל יש משהו שלספייק אין, יש לו מין יופי כזה, פנימי וחיצוני, שכל פעם שאת רואה אותו פשוט בא לך לחבק אותו חיבוק דב כזה!!! וספויילר עונה שביעית (מה ששודר בלבד) ל א ז ו כ ר ת מ י ר ש ם א ת ז ה א ב ל לדעתי ספייק בעונה השביעית הוא לרוב משעמם מעצבן ומגיעה לו סטירה.. הקטעים שלו עם באפי כתובים רע... אבל זאת רק אני.. (אני רגישה לאבנים.. רחמנות..)

IDOffryn

New member
וזה גורם לחשוב..

ספוילר עונה 5... תסתכלו את כל הדברים שספייק עשה למען באפי כשאין לו נשמה ותזכרו מה קרה לאנג´ל שהוא איבד אותה..ברור שספייק מאוהב בבאפי .. אבל אני עדין מעדיף את תקופת אנג´ל כי פשוט היה יותר כיף לראות אותו עם באפי. ולמרות שהוא מאוהב בה לא נראה לי שספייק יתאים לבאפי..

נכון קורע?!?!?!?!?

ברור שאני יתמוך בך:) סטאר קרוס לאברים שולטים!!! אבל ברצינות אי אפשר להשוואות בינהם כי הם שונים אנג´ל הרבה יותר דמות חזקה ועמוקה מספייק! למרות שספייק גם דמות מצוינת... ובחיצוניות (כן אני גם שיטחית) אנג´ל לוקח את כולם!!!

Lady of Buffdom

New member
השאלה היא לא מי מתאים יותר לבאפי

אלא את מי אתם הכי אוהבים... אבל החלטתי - אנג´ל!
(למרות שגם את ספייק אני אוהבת מאוד) וברור שהוא הכי מתאים לבאפי, אין על זה וויכוח מבחינתי

מי אני אישיתי יותר אוהבת אהם- אנג´ל

אנג´ל!!! ברור! אם זה שאלה שיטחית-אנג´ל. אם שאלה עמוקה-אנג´ל לפי דמויות- אנג´ל.[ לפי שחקן- דיויד ברונאז. לפי הכול-אנג´ל!!!

nAm250

New member
אין על אנג´ל../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

הוא פשוט מדהים.... ולא אכפת לי מה יאמרו הקשר שלו עם באפי היה הקשר הכי יפה שאי פעם ראיתי בטלוויזיה! למרות שאני חייבת לציין שלי הבחירה הייתה קלה כי על אנג´ל אני משוגעת ודווקא את ספייק לא כל כך (להירגע עם האבנים!!!). אף פעם לא ממש אהבתי את ספייק אבל עד העונה ה-6 הוא בהחלט העשיר את סדרה וסיפק הרבה מאוד רגעים מצחיקים מאוד, אבל בעונה ה-6 אני פשוט לא אוהבת אותו וזה נראה ככה גם ב-7.

למעלה