יש לי היום יום הולדת:]] סופסוף בת 16=]
M moruush New member 30/8/06 #2 מזל טוב ../images/Emo65.gif גם לחברה טובה שלי יש היום חחחח אנחנו מפתיעות אותה בלונה פארק.. גאאאאאד אני מה זה פוחדת
מזל טוב ../images/Emo65.gif גם לחברה טובה שלי יש היום חחחח אנחנו מפתיעות אותה בלונה פארק.. גאאאאאד אני מה זה פוחדת
P pinki girl1 New member 30/8/06 #6 יפהההההההההההההההההה שלייי!! המון המון מזל טוב!ועד 120!סוף סוף 16 אה??חחחעד 120שתצליחי בכל וכמובן אל תשכחי אותי!!אוהבתתתת
יפהההההההההההההההההה שלייי!! המון המון מזל טוב!ועד 120!סוף סוף 16 אה??חחחעד 120שתצליחי בכל וכמובן אל תשכחי אותי!!אוהבתתתת
ס סשיושס New member 30/8/06 #14 מזל טוב! שפע ברכות ואיחולים, שתשארי כמו שאת ושתצליחי בכל מה שתרצי -> עד 120 ואם אפשר יותר אז בוודאי שכן, אוהבת, שי.
מזל טוב! שפע ברכות ואיחולים, שתשארי כמו שאת ושתצליחי בכל מה שתרצי -> עד 120 ואם אפשר יותר אז בוודאי שכן, אוהבת, שי.
נ נמר שחור1 New member 31/8/06 #15 מזל טוב יפיופה שיהיה לך המון עושר כושר אושר ויושר ושכל המשאלות שלך יתגשמו לטובה
A Adar Azulay New member 1/9/06 #17 מזל טוב מדהימההההה=]] הממממממון אושר, הצלחה, בריאות, אהבה, שתשארי מהממת כמו שאת :]]] ממממואה