יש לי דיון.......

AngelFromHell

New member
יש לי דיון.......

אתם חושבים שמתייחסים ללסביות יותר טוב מאשר הומואים? כאילו האם זה יותר קל לבת לצאת מהארון מאשר לבן? אני דו מינית וכשיצאתי מהארון כולם קיבלו את זה ממש בסדר והכל. יש לי ידיד הומו שבערך כל הכתה שלו יודעת שהוא הומו וכל הזמן יורדים עליו ומתייחסים אליו שונה מאז שגילו את זה שהוא הומו. אליי בכלל לא השתנה היחס ומדובר בחלק מהמקרים באותם אנשים. חשבתי שהסיבה לזה אולי בגלל בנים סטרייטים שרובם נורא נגעלים (או לפחות ככה הם אומרים) מהמחשבה על שני בנים ביחד אבל נורא מתגרים מהרעיון של שתי בנות ביחד......... זה עדיין נראה לי דבר טיפשי....... מה דעתכם? החברה יותר סלחנית ללסביות מאשר הומואים?

במובנים מסוימים, כן.

רשמתי קצת על הסיבות לזה, בנקודות שרשמתי לי על ההקשרים בין פמיניזם למונוגמיה ופוליגמיה. בין היתר כתבתי שם על זה, שעק העובדה שגברים היו פוליגמים בעבר, והיו להם נשים רבות (אהמ.... שלמה, אהמ....), בעוד שהנשים חויו להישאר מונוגמיות, נוצר מצב, שבו סביר מאוד להניח שבין הנשים לבין עצמן היו קשרים לסביים כלשהם, ייתכן גם שהגברים שיילבו כמה נשים ביחד איתם וכו'. מה שייצר מצב, שלסבייות, או ביסקסואליות נשית, נחשבו לדבר יפה, ואם לא יפה, אז לפחות לא דוחה, ודי לגיטימי. במובנים מסוימים הדבר הזה משפחע תפיסתית עד היום.

Sonata Of Tears

New member
אז ככה

העולם מתחלק ל3 חלקים בנים בנות וגותים לבנים יש בעיה ,האגו שלהם לא נותן להם להיות נשיים, או להוציא רגשות בצורה קצת יותר קיצונית.מה שלהומואים כן( במקרה שלנו זה האוחצ'ה ) לבנים יש דמות הומואית בראש,מישהו שהולך אם בגדים צמודים ,איפור,וכל היום מקפץ. בן סטרייט לוקח את המצב הזה כדבר שהוא קצת מפחד ממנו מכוון שהוא עצמו חוסם את הרגשות שלו ולא נותן להם לצאת ,מה שההומו כן עושה. עוד דבר, שהחברה לקחה אובייקט כזה שהומו זה מצחיק,לרדת על הומואים זה אין, זה מגניב, וזה מצחיק . גם אם זה לא נכון, וההומו הזה לא מגעיל או וואט אבר, לצחוק עליו עכשיו זה מאד אופנתי. ואתם יודעים מה? הירידות על הומואים דיי מצחיקות. לאומת זאת,בנות לקחו את ההומו כדבר טהור,שאפשר לספר לו כל דבר,ולעשות כל דבר שהן עושות אם בת,הן גם לקחו את דמותו של ההומו ככוסון אם בגדים צמודים וחבל שהוא לא סטרייט אחרת מה הייתי עושה לו.ושלא תחשבו שזה לא פחות טוב מהבנים,גם להם יש סטראוטיפים על הומואים,שאגב גורמים לכל ההומואים להראות אותו דבר ,ובסוף יוצא שאתה הולך ברחוב דבר ראשון יש לך שלט על המצח שכתוב עליו הומו ואחרי זה רק את השם שלך. בנים לא באמת חושבים שלסביות זה מגרה,זה עוד דבר אופנטי,שתיפת מוח שעכשיו מי שלא מתגרה מסרט לסביות לוהט הוא - נחשו? כן,כמובן,הומו. בסוף,בנים סטרייטים מתיחסים ללסביות שונה לא ביגלל שהם לסביות וזה מגרה אלה ביגלל שהן בנות,הם לא מרגישים איום מהן,לאומת הומואים שהם מרגישים שהם אכזבו אותם. Be a goth ,buy a goth ,burn them both

א ב ד ו ן

New member
מסכימה -

גם אצלי ככה היה.. כולם ידעו שאני לסבית והיה לי ידיד שהוא היה הומו... וכולם ירדו עליו כל הזמן - הוא לא רוצה לחיות יותר... ואיתי הכל היה בסדר - כאילו כלום לא קרה.. הם התייחסו אלינו כל כך שונה. אלי הם התייחסו כאילו כלום לא קרה.. ואליו הם כל כך התעללו בו נפשית.. זה נורא.. אבל מה לעשות ככה החברה פועלת.. לפחות לדעתי...

TomoSh

New member
לפי דעתי...

שמישהו מקלל מישהו אז הוא יגיד "הומו" כי יש את הדבר הזה הומופובים ! שהם אנשים שמתעבים הומואים !! אז מן הסתם המילה "הומו" נהפכה למן קללה כזאת... ולשאלתך האם לבנות יותר קל לצאת מהארון אז אני חושב שכן !!! כי אני מכיר את הקטע הזה שאצל בנות, אפילו אם הם סטרייטיות אז הם מתנשקות אחת עם השנייה סתם בשבילל כייף ובנים אוהבים את זה.... לבנים יותר קשה לצאת מהארון... כי מה אתה הומו?!? וכל הקללות שמתלוות ביחד...... אתה עושה ב***, וכל השאר... תומושש

sarah

New member
err

I think that one of the bigest reasons that the socity acsepts better leabians is that the socity (the world), if you like it or not is controlled by men. there for: 1)The men have more intrest in "beeing" men, threre for not beeing sisy, GAY ---- so they feel match more different then most men, more then leasbians wold feel from woman (mybe beacus in some meens they are countend as -less importent- so there lesbian "disfuncshen is less "horribal") . beacus men tray to be more manely then woman tray to be womanly so/.. er... what was my point? oh, yeah, so that;s way men arn't as nice to homosexual boyes as to girls 2)beacus the men rull the world they,
I I have just relized thay I am stayting obeuse things so will explan onley my mean idia: men like gay boys less then gay girls and they rull the world so you really get to feel it/

eleberth

New member
אני כל כך טוטלי מסכים אם זה....

כאילו תגידו למישהו שאתה הומו והוא יתרחק ממך תגידו למישהו שאתה לסבית והם ישר ירצו לפתות אותך ולהכניס אותך למיטה וזה כולל גם בנות ובקשר לגוטים.....האנשים הכי טובים בעולם מקבלים כל אחד לא משנה מי הוא או מהוא כי הם רובם בי סקסואלים בעצמם אז גוטים שולטים

למעלה