יש לי בקשה

מישהי 111

New member
ניר, אני את שלי אמרתי למעלה.

אתה רשאי ומוזמן לקרוא. ויש שם שורה שמבהירה מאד מאד את המצב שלכם בו. אני הייתי במצב שלכם ולהזכירך הייתי במצב שלכם בשיא שנכנסתי לפורום. ותאמין לי שבי"ב זה כפול בגרויות ואני שהיתי בפורום ולא כתבתי נאדה פרט לדברים קטנים של בין השורות כמו " שיט.. אין לי סבלנות עכשיו לשבת וללמוד לתנ"ך/ פסיכו/סוציו וכן הלאה... בלי זיוני שכל בבקשה. גם לי היה פרטנר שעבר איתי בגרויות ולא התחלנו להשוות. וכשזה רק נגע בזה הייתי אומרת ליגאל "דיי. חלאס. עבר, נגמר, לא מדברים על זה". וזאת גישה נכונה גם לדעתי. מה יש לדון במבחן שנעשה כבר? אז תדעו שנכשלתם. זה יעשה לכם יותר טוב? אני לא מבינה את זה. תגידו תודה שזה נגמר וזהו. כמה אפשר לדון. גם לא מסכימה ששירשור ביום. דברו על זה להנאתכם במסנג'ר או במסרים. אותי אישית זה לא מעניין זאת לא חוויה וזה סתם גורם לפורום להיראות מעאפן וטיפשי.

מישהי 111

New member
ועוד משהו!

סתכלו רק, איך לא משנה איזו הודעה זאת "מפגש פורום" חוויות שלי מהבסיס או כל דבר אחר, תמיד אתם נוגעים בבגוריות שלכם! זה הכי מעצבן אותי. כאילו אלה כל החיים שלכם. וגם אם כן. מעדיפה שלא תדברו על זה בשירשור של החוויות שלי. זה לא מהחוויות שהייתי רוצה לזכור. הבגרויות שלכם, הם לא החיים שלי ולא החוויות שלי. איך מזה שאני מספרת על הסופ"ש הארוך שהיה לי פתאום זה נגע לבגרויות? שמישהו יסביר לי איך? איך מזה שקובעים מפגש פורום נוגעים בבגוריות? גם שיר השבוע צריך תזכרות לציונים שלכם? מה הקטע הזה? לא בא לי שתנצ"לשו לי על ההודעות. קטנוני, ילדותי, אבל כתבתי לכם כי רציתי לשתף ולספר לכם טיפה, ממש טיפה על החיים שלי, על קצה המזלג מה שעובר עליי לאחרונה אולי ישפר טיפה את מצב הפורום. גם לא טענתי שהסיפרוים שלי חייבים לעניין אתכם אבל אני לא באה ומספרת לכם כל פעם את אותו הדבר. אני לא מספרת לכם כל דקה מה אני עושה בצבא ואיך מתקדמים דברים. מספרת חדש. ודיי, בלע. יצאה לי מכל החורים השיחה הזאת. אולי אני עצבנית בגלל אישיוט ששיגע אותי עם חניה שנוסע שעה ואני לא מגזימה שעה כמו אידיוט והוא שוקיסט כמו לא יועדת מה והבחורה שנוהגת הכי גרוע בעולם, נוגת יותר טוב ממנו והכל כבר נמאס. חוץ מזה נהנתי היום. אבל תבינו לאיזה טירוף הוא הכניס אותי. קחו בעירבון מוגבל, אבל פייר, אני לא מצטערת על שום דבר שנכתב פה. לילה טוב.

וואו!!

מה נהיה כאן?! מישהי עוזבת,הלכו כאן ריבים משהו משהו ולא מצאנו פיתרון. אז אני אגיד כמה דברים (כהרגלי
)אבל אני לא אפתח מגילות כי זה היה פה מספיק- לגבי עדי הגדולה,אני מבינה אותך פחות או יותר. אבל לגבי אלה שמנצלש"ים הודעות שלך אי אפשר לפתור את זה... כי בין אם תרצי ובין אם לא אי אפשר להגיד לכל אחד מה לנצל"ש ומה לא... ואני מצטערת שאמרתי את זה ככה. אבל זאת המציאות,ןותמיד תמיד ינצל"שו דברים שלא תמיד תרצי. לגבי עניין הבגרויות שבאמת השתלט על הפורום באמת צריך להפסק. פשוט נדבר על זה פחות ובשרשור אחד. ולגבי החלטתך לעזוב את הפורום-כמובן שלא היינו רוצים ואני בכוונה מדברת בלשון כולם. אבל אם את כבר לא מתעניינת באנה ואת מכירה הכל ואין לך זמן אז זה כבר אומר את כל התשובה כי זה פורום של אנה ורק של אנה ולכן מי שלא אוהב אותה רצוי שלא יהיה כאן סתם ואני לא אבוא אלייך בטענות. תעזבי אם זה יהיה הכי טוב בשבילך. ועכשיו אני פונה לכולם- אנחנו כן יכולים לשנות את מצב הפורום! ואם כולנו ניקח יוזמה שלא יהיו כאן ריבים מטומטמים והערות מגעילות. שנשלח הודעה נזכור שכולם רואים אותה ולכן נדבר על הכל בגלוי בלי סודות. אפשר להחזיר את האווירה הקודמת עכשיו שכולם מסכימים. כי באמת חבל אם הפורום יסגר,זה המקום היחיד שלי שאני מתעדכנת על אנה בשפה שלי. וזה באמת יכול להשתנות! נתחיל קודם בלי לדבר על בגרויות בכל שרשור שני או לא לדבר בכלל
להשתדל להגיב לבקשות ופניות. ולנסות שלא יהיה פה משעמם ע"י משחקים וכל מיני כאלה. נקווה שזה ישתנה ואני משוכנעת שכן! ואני אסיים עם גישה אופטימית זו-שלא תהרס כל השירשור!

אלה, היא לא רוצה "לעזוב" את הפורום!

מה הקצנת את כל מה שנאמר פה? הפורום הזה גם לא עומד להסגר לא עכשיו ולא בעוד שנה.. אין פה שום ריבים מטומטמים, גם הערות מגעילות אין פה.. פשוט נהרס פה משהו וזה הכל... כולם מדברים על הבגרויות שלכם, כבר לא מדברים על אנסטסיה כמו שדיברנו פעם.. זה לא קשור לריבים ולהערות..

אני לא הקצנתי כלום

כי הכל נאמר כאן ואני פשוט אמרתי גם. עדי אמרה בפרוש שהיא הולכת לעזוב ואני מצטטת:"טוב, תשמעו ובעיקר את, עדי שדאגת להגיד כמה לא איכפת לי מכם, זה שאניאעזוב-זה בטוח. תרצו או לא תרצו. אנחנו יכולים לשנות את זה וזה תלוי רק בנו אבל אם כל אחד מכם יבוא ויגיד טוב אני נכנס לכאן פחות כי כבר לא כיף לי אז בטוח שהבעיה תיפתר- יסגרו לנו ת'פורום כי כבר לא יהיו בו אנשים. ולא המצאתי כלום. וזה לא הקצנה. אבל מה נהרס פה?כל מה שנהרס הוא שכולם מדברים על הבגרויות?כי אם כן המצב טוב... אבל לפי מה שקראתי בכל השרשור יש הרבה יותר.

היא עדיין תשלח הודעה פעם ב...

אני מניחה... ולא יסגרו לנו את הפורום הרי את יודעת את זה! לפני כמה שנים היו לו מצבים הרבה יותר גרועים תאמיני לי את חדשה..

אני לא חדשה...

עם כל הכבוד אני פה יותר מחצי שנה! ככה שאני לא חדשה. ולמה שלא יסגרו את הפורום?אני לא מתכוונת שלא יהיה יותר פורום של אנסטסיה אל תקחי את זה במובן המילולי. התכוונתי שלא יכתבו פה בכלל...אני מניחה שגם עדי לא התכוונה שיסגרו את כל הפורום,שימחקו אותו.

מישהי 111

New member
איזו חצי שנה?

אולי חודשיים.. אם היית פה חצי שנה היית מבינה כמה חברים אנחנו וכמה דברים השתנו.. זה מוזר לי להגיד את זה בתור אחת שיותר גדולה כאן מכולם אבל נקשרתי אליהם בצורה כזו או אחרת... למרות שמאז שהתגייסתי כבר דברים השתנו...פעם היו פה דברים שחבל"ז. כולם נהנו כאן.

adii1201

New member
אני בכלל לא מסכימה עם החלק הראשון

אנחנו אמנם היינו ועדיין נקראים פורום אנסטסיה אבל רבים מאיתנו כבר הרבה מעבר לזה ורבים מאיתנו נכנסים לכאן גם אם הם אוהבים וגם אם לא. ועדי לא אמרה שהיא לא אוהבת את אנסטסיה היא אמרה שירד לה ממנה... אז אם ירד לה ממנה זה אומר שעדיין נחמד לה לפעמים לשמוע אותה אבל זה לא משוש חייה.... בכל מקרה אני לא חושבת שהיא צריכה לעזוב את הפורום אם היא לא אוהבת את אנסטסיה. אם יש לה סיבות אחרות אז אולי אבל לא בגלל הסיבה הזו. מה גם שאנחנו כולנו חייבים לה הרבה מעבר למה שהיא מקבלת כאן כשהיא חוזרת מהצבא אחרי כל מה שהיא עשתה בשביל הפורום הזה לפני שהיא התגייסה ואף אחד מאיתנו לא ייתן לה ללכת מכאן כ"כ מהר כי כולנו יודעים מה זה הפורום הזה בלעדיה...

adii1201

New member
לא הבנתי את המשפט הזה:

אישיוט ששיגע אותי עם חניה שנוסע שעה ואני לא מגזימה שעה כמו אידיוט והוא שוקיסט כמו לא יועדת מה והבחורה שנוהגת הכי גרוע בעולם אישיוט? מי זה ומה זה השם הזה
?

adii1201

New member
אני מסכימה ולא מסכימה

ז"א אני מסכימה עם הכל ואני גם לא חושבת שצריך שרשור אחד ביום כי זה באמת לא מעניין אבל כמו שאמרתי כבר, שרשור אחד אחרי הבגרות שנגיד אחד לשני איך היה לנו וזהו! אם קרה משהו מעניין באותו יום בזמן הבגרות נספר אבל באמת שלא צריך להתחיל לפרט על השאלה הזו בטריגו' והשאלה הזו על צרפת...

Ana Lyn Newkirk

New member
בקיצור אני רוצה שנסכם את העניין

1. אל תנצל"שו נושאים לא קשורים להודעות של עדי/שלי/של כל אחד אחר. גם לי עשו את זה וזה ממש הפריע לי. 2. כמו שנאמר, נרכז את כל ההועדות על הבגרויות לשרשור
אחד מרוכז, שייפתח פעם בשבוע, ובכל מקרה, אני מסכים עם העניין שלא צריך לפרט יותר מדי, ולא צריך לדוש בעניינים כמו "האם היה צריך לעשות חישוב או הוכחה בפרמטרים באינדוקציה?" או "האם היה צריך לעשות בעית מילולית בקיצון?" או דברים כאלה. זה באמת כבר מעבר לספר בפני כולם על החיים האישיים שלנו, זה כבר לרדת לפרטים שוליים. 3. אני לא יודע מה איתכם, אבל אני אישית אשתדל בקרוב יותר להפתח לענייני הצבא של עדי, ולא לשים על כל הסיפורים שלה על הצבא *** כמו שעשינו פה לאחרונה. 4. ללא נושא

אני מסכימה עם הכל אבל

אני רוצה להוסיף שתשימו לב גם לא לנצל"ש על הודעות של חג שמח,יומולדת ודברים שמחים.

למעלה