טוב, תגובה כוללת, לכולם...
ראשית- תודה, איזו קבלת פנים חמימה!!! ממש שמחתי לגלות שאנשים פה חושבים מקשיבים ומגיבים
ועכשיו- אליכם: שלגיה (ילדה יפה בלבן) ולי פרידמן- רציתי לומר לכן, שהגישה שלכן היא מאד תבוסתנית ומקובעת- מי אמר שאני (או שמי מהבחורות בנות ה 30 שאת מצביעה עליהן בהודעתך, ילדה) מחפשת "חבר קבוע"? אולי טוב לי בסה"כ להיות לבד? אז נכון, שאמרתי לבחור שגם אני מחפשת קשר רציני- אבל שימו לב לניסוח שבו ניסחתי את עצמי כאן: "גם אני טענתי כך" וכלומר, יתכן מאד שרק טענתי... ואם להיות יותר דייקניים, לבחור אני אמרתי שאני ממש לא בטוחה מה אני רוצה, אמרתי לו שעל הנייר אני רוצה בן זוג קבוע, אבל בפועל אני מתנהגת אחרת, אז שהוא יבחר במה להאמין.... וגם את, ילדה יפה, תבחני את העניין שאמור ב:
"המין כל כך זמין שם שמאבדים בהן עניין מהר... " מחדש- מי מאבד עניין במי? למה תמיד הם בהן? למה לא הן בהם??? אולי אני מאבדת עניין בגברים שלי מהר מדי (מה שממש נכון... אגב...)? שנית, יקירתי, אני מצטטת:
"ואולי זו הדרך שאת חושבת לתפוס אותו ???" צר לי לאכזב, ילדה יפה, אני לא יודעת מה איתך (אולי את "תפסת" את בעלך) אני לא מתכננת "לתפוס" אף אחד, אני חיה לי את חיי. אז אולי, כאמור, אני לא מחפשת קשר רציני, אבל ברור (לפחות לי...) שאני לא רוצה גבר נשוי, מה שאמרתי, הוא, שבין אם הוא נשוי ובין אם לא, אם היתה לו כוונה לשקר- הוא יכול לעשות זאת טוב מספיק גם אם אני אמשיך לבחון את הקשר שלי איתו לאורך חודשיים, ורק אז אכנס איתו למיטה- באותה מידה הוא יכול להיות נשוי, ברור שברגע שזה יתגלה- אני אעלם!!! ילדה יפה בלבן, את כותבת לי:
"לשכב ככה בלי כלום בלב "עוד לא הספקתי להתאהב בו " ??? זה ריקני לאללה" ברור לחלוטין שמשפט כזה הוא ההבדל בין נשים משוחררות ומתירניות לבין אלו שהן לא: אלו שהן כן, פשוט לא היו מתבטאות כך.... ברור שיש מקום לסקס שהוא כהגדרתך "ריקני", וללא רגשות, אני אוהבת סקס כסקס, ולאו דווקא כחלק מהאהבה!!! (ושוב, אל תשלחו לי מסרים, כי אני לא אענה!!) זה מה שעושה אותי ליברלית ומתירנית ברמה שאני. לי, לך רציתי לומר, שרבות הפעמים שעשיתי סקס בלי רגשות- והרגשתי נפלא!!! זה אפשרי!!! האמיני לי!!! ועכשיו לשאר- דודוש- מצאת חן בעיני, אני אוהבת את איך שאתה חושב. טמבל- טעות קלה- לא מעניין אותי הגיל כגיל (טמבל יקר! נכון שזיהית אותי כבר?), ובוודאי שמאד מפריע לי שהוא שיקר לי! ועוד במשפט הראשון שהוא נשא לעברי!!! וזה מה שגורם לי לחוסר אמון קל עד בינוני בו.... אני שמחה שעשיתי לך
עוד כמה טריגרים של מחשבה, בלי שתדע (או אולי עם שידעת) בוודאי גרמתי לך לחשוב עוד עלי...
ואתה, אמיר, אין לי מושג באיזה אופן בדיוק המחשבה שלנו שונה, אבל נתת לי כמה טריגרים בתגובה שלך, וממש אהבתי אותה, תודה רבה לך, ולא קטונת בכלל!!! חומר למחשבה, כמו שטמבל אמר.... ואם מישהו מחפש לעשות הכללות, זה המקום: חזזית החורש מתחברת יותר למחשבה הגברית מלמחשבה הנשית.... יש בזה משהו, כשמדובר בפורום הזה, לפחות