יש לי בקשה...

אופקקקק

New member
גב´ פרידמן, מה לגבי..

סקס סוער עם התאום מדנמרק של בראד פיט באי מדהים בתאילנד? הספיקו לי שעות ספורות של הכרות איתו ו...מצאתי את עצמי במיטתו. אני לא מתחרטת לשניה ונורא נהנתי ואני מרגישה מעולה... בואי נאמר..שבכל דבר יש יוצאים מן הכלל

קודם כל תודה

תודה ששיתפת ותודה שנתת חומר למחשבה. אישית למדתי כמה דברים והפקתי לקחים מכל מה שעבר עליך (מי הוא הטמבל ? זה שלומד מטעויותיהם של אחרים
). אני לא חושב שיש לך על מה להתחרט, גם אם היה סקס מלא כולל סאדו מאזו עדיין הייתי חושב ככה. זאת מהסיבה הפשוטה ששום דבר לא קרה. נסחפת קצת - אולי קצת הרבה, הגעת למצב ממש לא נוח והפסדת יום עבודה. בסדר, לא נורא, אנשים עברו צרות גדולות מאלה. מה הביג דיל ? אני לא חושב שהיית לא בסדר בשום שלב בדרך מלבד לעצמך, לכן הלקח כאן שאת צריכה ללמוד הוא להיות יותר אסרטיבית ולחשוב קדימה צעד אחד, קצת לראות את הנולד. אם תשכילי ללמוד את הלקח הזה - סה"כ הרווחת מכל הענין וצברת עוד חוויה מענינת. בדיעבד זה דבר טוב. עוד 2 נקודות חשובות אני רוצה להעלות: א. מה הקטע עם ענין הגיל ? מה זה מפריע לך בכלל ולמה ? מה זה משנה ? אני ממש לא מבין איך הגיל, במיוחד כשמדובר בפער לא ממש משמעותי, עושה לך כזה הבדל. ממש לא מבין את התפיסה הזאת. מילא הבעיה הייתה בזה שהוא שיקר אבל לא נראה לי שזאת הנקודה אצלך. ב. למה את מרגישה לא בנוח לעשות מה שאת חושבת לנכון ? אם הקשר הזה קיבל מפנה לכיוון לא רצוי ואת לא רוצה להמשיך בו - מה הבעיה ? למה הדילמה ? בכלל - הבחור נשמע לי מאוד מניפולטיבי שזה בדיוק סוג האנשים שפוגעים בנקודת התורפה שלך ואת יודעת את זה. לא פלא שאת מרגישה לא טוב, פשוט תשימי לזה סוף. דבר אחרון - את לא צריכה להתנצל על מי ומה שאת, תהיי גאה בעצמך, וגאה במה שאת עושה, תביני שמותר לעשות טעויות כל עוד לומדים מהם, אפשר וגם צריך להרגיש טוב גם אם הגענו למצבים שלא ממש רצינו להיכנס אליהם. תעדכני אותנו ...

amir_aikido

New member
דעתי האישית

ראשית, למרות שאני ואת לא בדיוק באותו הראש, אני לא רואה טעם לפגם בגישה שלך למין. זכותו של כל אדם להחליט בעצמו. ואין לי כוונות לשפוט אותך על החלטותייך.
אני גם לא חושב שגיל הוא כזה עניין משמעותי, אך זו זכותך לבנות את הקריטריונים שלך חכמים או טיפשיים כרצונך. אין הבדל מבחינה זו בין הגיל כקריטריון ובין הגובה, צבע השיער, המראה, או התואר. לכל אחד הזכות להחליט על הכללים שלו. הדבר שמטריד אותי הוא שמההודעה שלך עולה כל המן אווירה של אי-נוחות וחוסר רצון. כאילו אותו הבחור גרר אותך לעשות דברים שלא רצית, או לפחות לא רצית לעשות איתו. הוא לא אילץ אותך לשום דבר, ולא כפה עלייך בכוח. אבל לא ברור לי איפה את בכל העסק
איכשהו זה נראה שאת לא בדיוק היית מעונינת, ואילו הוא היה מאוד מעוניין ודחף, לחץ ושיקר ומה לא... לא משאיר רושם טוב ממנו
, אך גם לא כ"כ ממך
כי לי לפחות יש הרגשה מהכתוב שהיית די ערה לכך שהוא עושה מניפולציות, גם אם לא ידעת מה הן בדיוק, והעדפת להמשיך לשחק, וגם להסחף אחריו. אפילו כשזה היה בניגוד לרצונך. זו ההרגשה שההודעה שלך מעלה לי, אני לא מתיימר אפילו לנסות ולחרוץ גורלות, קטונתי. וכן, אני בהחלט מאמין שמותר לך לעשות "עצור חושבים", זו זכותך הלגיטימית בכל מצב! לכל היותר הוא יכול להחליט להתחפף, שזו זכותו הלגיטימית ... אמיר

ודעתי...

לא היית בסדר או לא בסדר. נסחפת עם ההתרחשות. זה קורה לפעמים. שלא בטוחים במשהו אבל לא נעים להגיד לא או לא בטוחים אם רוצים או לא ופשוט נותנים לדברים לקרות. העובדה שהוא שיקר לגבי הגיל - מאוד מכעיסה. זה לא כל כך משנה בין כמה הוא כמו העובדה שהוא לא היה כן איתך. ועוד טרח להגיד לך את כל זה אחרי שכבר הצליח לו (כמעט)....אני לא הייתי מקבלת את זה בשוויון נפש. אחרי הכל הוא ידע איך את מרגישה לגבי הגיל. אז קודם הוא ניסה ואחרי שהלך לו קלף הוא נזכר להגיד את האמת. ממש ממש לא לענין. באשר לשאר האירועים - אני מניחה שזה היה די מביך ולא נעים. בטח שלא יכולת להעיף אותו מדירתך במצבו. בסך הכל בקשר לאפיזודה הזו, אני חושבת שנהגת כשורה. אבל תחשבי היטב אם בא לך לנהל קשר עם מישהו שלא טרח להיות כן עימך מההתחלה, ביחוד לגבי משהו שהוא ידע שחשוב לך.

טוב, תגובה כוללת, לכולם...

ראשית- תודה, איזו קבלת פנים חמימה!!! ממש שמחתי לגלות שאנשים פה חושבים מקשיבים ומגיבים
ועכשיו- אליכם: שלגיה (ילדה יפה בלבן) ולי פרידמן- רציתי לומר לכן, שהגישה שלכן היא מאד תבוסתנית ומקובעת- מי אמר שאני (או שמי מהבחורות בנות ה 30 שאת מצביעה עליהן בהודעתך, ילדה) מחפשת "חבר קבוע"? אולי טוב לי בסה"כ להיות לבד? אז נכון, שאמרתי לבחור שגם אני מחפשת קשר רציני- אבל שימו לב לניסוח שבו ניסחתי את עצמי כאן: "גם אני טענתי כך" וכלומר, יתכן מאד שרק טענתי... ואם להיות יותר דייקניים, לבחור אני אמרתי שאני ממש לא בטוחה מה אני רוצה, אמרתי לו שעל הנייר אני רוצה בן זוג קבוע, אבל בפועל אני מתנהגת אחרת, אז שהוא יבחר במה להאמין.... וגם את, ילדה יפה, תבחני את העניין שאמור ב:"המין כל כך זמין שם שמאבדים בהן עניין מהר... " מחדש- מי מאבד עניין במי? למה תמיד הם בהן? למה לא הן בהם??? אולי אני מאבדת עניין בגברים שלי מהר מדי (מה שממש נכון... אגב...)? שנית, יקירתי, אני מצטטת:"ואולי זו הדרך שאת חושבת לתפוס אותו ???" צר לי לאכזב, ילדה יפה, אני לא יודעת מה איתך (אולי את "תפסת" את בעלך) אני לא מתכננת "לתפוס" אף אחד, אני חיה לי את חיי. אז אולי, כאמור, אני לא מחפשת קשר רציני, אבל ברור (לפחות לי...) שאני לא רוצה גבר נשוי, מה שאמרתי, הוא, שבין אם הוא נשוי ובין אם לא, אם היתה לו כוונה לשקר- הוא יכול לעשות זאת טוב מספיק גם אם אני אמשיך לבחון את הקשר שלי איתו לאורך חודשיים, ורק אז אכנס איתו למיטה- באותה מידה הוא יכול להיות נשוי, ברור שברגע שזה יתגלה- אני אעלם!!! ילדה יפה בלבן, את כותבת לי: "לשכב ככה בלי כלום בלב "עוד לא הספקתי להתאהב בו " ??? זה ריקני לאללה" ברור לחלוטין שמשפט כזה הוא ההבדל בין נשים משוחררות ומתירניות לבין אלו שהן לא: אלו שהן כן, פשוט לא היו מתבטאות כך.... ברור שיש מקום לסקס שהוא כהגדרתך "ריקני", וללא רגשות, אני אוהבת סקס כסקס, ולאו דווקא כחלק מהאהבה!!! (ושוב, אל תשלחו לי מסרים, כי אני לא אענה!!) זה מה שעושה אותי ליברלית ומתירנית ברמה שאני. לי, לך רציתי לומר, שרבות הפעמים שעשיתי סקס בלי רגשות- והרגשתי נפלא!!! זה אפשרי!!! האמיני לי!!! ועכשיו לשאר- דודוש- מצאת חן בעיני, אני אוהבת את איך שאתה חושב. טמבל- טעות קלה- לא מעניין אותי הגיל כגיל (טמבל יקר! נכון שזיהית אותי כבר?), ובוודאי שמאד מפריע לי שהוא שיקר לי! ועוד במשפט הראשון שהוא נשא לעברי!!! וזה מה שגורם לי לחוסר אמון קל עד בינוני בו.... אני שמחה שעשיתי לך עוד כמה טריגרים של מחשבה, בלי שתדע (או אולי עם שידעת) בוודאי גרמתי לך לחשוב עוד עלי...
ואתה, אמיר, אין לי מושג באיזה אופן בדיוק המחשבה שלנו שונה, אבל נתת לי כמה טריגרים בתגובה שלך, וממש אהבתי אותה, תודה רבה לך, ולא קטונת בכלל!!! חומר למחשבה, כמו שטמבל אמר.... ואם מישהו מחפש לעשות הכללות, זה המקום: חזזית החורש מתחברת יותר למחשבה הגברית מלמחשבה הנשית.... יש בזה משהו, כשמדובר בפורום הזה, לפחות

נתן.ל

New member
../images/Emo45.gif

זו גישה
וחוץ מזה שהיית קצת יותר מידי טובה אליו בעקבות הפציעה שלו, היית בסדר גמור. עכשיו עיזבי את מה שקרה, זה עבר ונגמר ושום דבר שתעשי עכשיו לא יוכל לשנות את זה. העיקר הוא : האם את רוצה להמשיך בקשר עם הפצוע או לאו, זה הכל.

SENDA

New member
אני בעד ../images/Emo45.gif

אני חושב שהמחשבה שלך מאוד נכונה ובריאה, בעיקר כיוון שאת לא מתייחסת לסטיגמות ומה שה"רוב" אומרים ועושים, אלא הולכת לפי ליבך וזה דבר שהרבה יותר קשה לנשים לעשות מאשר לגברים (בעיקר בגלל צורת המחשבה שקיימת כיום) תמשיכי להנות ולעשות חיים ותעשי בדיוק אבל בדיוק מה שבא לך, ואל תתבאסי לסלק מישהו (אלא אם את רוצה קשר בעתיד איתו).

../images/Emo3.gifחזזית מתירנית

אם את בקטע של סקס בלי רגש - אז שיהיה לך בכיף ... אל תכסחי את מי שמגיב לך פה לא כמו שציפית , הרי לשם זה נועד העניין לא.... ??? לשמוע גם דעות של אחרים "ממש שמחתי לגלות שאנשים פה חושבים מקשיבים ומגיבים ועכשיו- אליכם: " ופה בא הזבנג ששלחת ...מי שחושב אחרת מימך לא עושה אותו פחות מקשיב או מגניב או חמים כול מי שהתשובות שלו מצאו חן בענייך הוא מקסים , השאר לא ?? - תסלחי לי אבל זו ילדותיות . הרי לשם מה כתבת את הסיפור? כדי לשמוע מגוון דעות לא? או כדי לחפש חיזוקים ??? טיפ קטן לחיים - תחשבי כמה צעדים קדימה, אולי את עדין לא בגיל של חתונות וילדים אבל כול הרווקים/רווקות מסביבי וכולם עברו את גילאי השלושים , דיברו כמוך בדיוק בגילאי העשרים ...כולם רצו מין זמין, סקס לשם סקס לא רגשות ולא מחוייבויות, כולם עכשיו לבד, אולי סתם צירוף מיקרים ואולי גם כי הם פיספסו משהו והלכו לאיבוד ?????

לא לא לא!!!

סליחה, חמודה!!! בחלק של ה"ממש שמחתי לגלות... וגו´" גם את נכללת, חביבה!! אין לי שום בעיה עם הדיעה שלך, פשוט, האמת, לא חיפשתי לשמוע דיעות כל כך שונות משלי, אלא יותר רציתי חיזוק להרגשתי.... רציתי לשמוע, איך היה אפשר לצפות ממני להרגיש, ולא רציתי ביקורת על מעשי... ברור? בכל מקרה, גם את אדם חושב, ואני ממש מצטערת אם פגעתי בך
וגם
על תגובתך

אני מבין שאת נגד המסרים...

אבל במיקרה הזה, אני לא אוכל לכתוב לכולם. קרה לי מקרה דומה, וההמשך בהודעה... עם כולם הסליחה - לא אוכל לכתוב כאן מפאת כבודה של הבחורה שבסיפור...

למעלה