יש לי בקשה...

יש לי בקשה...

אני אספר לכם סיפור, שהייתי רוצה לקבל את חוות דעתכם האובייקטיבית עליו: ובכן, מעשה שהיה כך היה: יום בהיר אחד, באתי לבדוק את המסרים שלי בתפוז, ומצאתי מסר מבחור צעיר, באלו המילים: "אני יודע שחיפשת בחורים מעל גיל 25, אז תורידי לי שנה על התנהגות טובה? אני בן 24". עניתי לו, כי הוא נשמע חביב. התפתחה שיחה קטנה במסרים, ומהר מאד עברנו לטלפון. שוחחנו פעם, פעמיים, שלוש פעמים, מקפידים שלא להיכנס יותר מדי לעניין הסקס בשיחה- שלא לעורר תחושות מוקדמות חסרות ביסוס (למרות שהחלפנו גם תמונות באימייל קודם לכן). עברו יום עברו יומיים, והבחור טען לכל אורך הדרך שהוא מחפש קשר רציני, ושהוא מאס בסטוצים, גם אני טענתי כך. כעבור כמה ימים, הייתי אני אמורה לנסוע לכיוון עיר מגוריו, שכן, הורי גרים בקירבתה, וקבעתי עימו להיפגש פגישה ראשונה. נפגשנו- בחור חמוד מאד, היה כיף לשבת לדבר איתו, חשבתי שיהי נחמד להיפגש איתו שוב, אבל הוא כנראה חשב אחרת (רבות היו המחשבות בליבי, אבל עצתו היא שקמה) וכעבור שעה אחת בלבד (!!!) מצאתי את עצמי מגופפת על ידו, מחובקת ומנושקת בלהט רב, ניסיתי לומר- "זה עוד מוקדם" והוא טען שמה שצריך לקרות הוא שיקרה, ואין טעם לנסות להאט דברים, ואני מודה באשמה, לא התעקשתי מספיק שזה עוד מוקדם, אבל מצד שני- לא רציתי לתת לו תחושה של דחייה ממש, כי עוד לא ידעתי בעצמי מה אני רוצה, ולכן ניסיתי כל הזמן לשמור על איזה איזון. הסתיימה הפגישה, ולמחרת, הייתי אני אמורה לעבור שוב דרך עירו, בדרכי חזרה לביתי מבית הורי, והוא ידע על כך ושאל: "ניפגש מחר?" ניסיתי לגרום לו להבין שאי אפשר, כיוון שאני חוזרת מאוחר בלילה, ואין לי אוטובוס, ושאם אני אעצור בעירו- אני אאלץ ללון שם את הלילה- ואין לי איפה... אז הוא התנדב, והציע להצטרף אלי, ולבוא לביתי.... לא התנגדתי.... סה"כ אני נמשכת אליו, והוא הקפיד לטעון באזני שאנחנו לא נשכב, כי הוא לא רוצה סקס לפני שהוא בטוח כי העניין אמיתי (לא כל כך האמנתי לו, אבל ידעתי שאם וכאשר יגיע רגע שאני אהיה לא מעוניינת- יהיה לי נוח להתחמק תוך שימוש באמירה הזו שלו, והאמת היא שלא תכננתי להתחמק...). הגענו לביתי, וקרו הדברים שקרו, אז נכון, לא היתה חדירה ממש, אבל כל השאר בערך קרה, ובשעה שהשחור מתחיל לפנות את מקומו לטובת התכלת בשמים, נגשנו יחדיו למטבח, למחטף לילי שאחרי פעילות ספורטיבית עניפה. בעוד אני מכינה לו טוסט עמוס כל טוב (ולעצמי קפה קר) הוא שואל אותי אם אני מחבבת אותו, עניתי שכן- הוא בחור חביב, והוא שאל אם הייתי מחבבת אותו באותה מידה- אם הוא היה צעיר בשנתיים.... ואני, (בתמימותי כי רבה, לא הבנתי כלל במה הדברים אמורים) החלתי מסתבכת במילותי, מסבירה לו את כל התיאוריה הגילית שלי, בעוד שכל מה שהוא רצה לומר (וגם אמר, רגע אח"כ) שהוא כמעט בן 23.... כלומר, המשפט הראשון שהוא פלט לעברי- הוא שקר. מה הייתם עושים במצבי? זה הדבר הראשון שאני מבקשת עליו חוות דעת שלכם.... הרשו לי לסטות משפת כתיבתי התמה, ולומר: ממש סרט הוא האכיל אותי!!! השעה, כאמור, היתה בין חושך לאור, ואחרי שעשיתי לו סדרה של פרצופים, והוספתי שאני צריכה לחשוב על זה- הוא הציע למצוא את דרכו לביתו בשעה זו (כמובן שסירבתי- אין מפקירים פצועים בשטח...), או לחילופין- לישון בסלון, בעוד אני ישנה בחדרי, לא כעסתי עד כדי כך, ולכן קיבלתי אותו במיטתי למרות השקר, מבטיחה לשקול זאת שוב וביתר מחשבה- בבוקר. הבוקר החל מאוחר (כך זה, כשהולכים לישון בין אפלה לשחר), והחל גרוע מאד- ברגעים היחידים שמצאתי לי פנאי לגשת לדאוג לגופי, הוא מצא לו מוט ברזל בביתי (??? איפה הוא מצא כזה??) להתנגש בו ולחטוף מכה נוראית בראש, הבחור נשכב על מיטתי, מדמם ומדמדם, ואני, בדאגה כנה לאדם באשר הוא, ניגשתי והבאתי לו קרח, ליטפתי את פניו האומללות, ניחמתי אותו, והצעתי הצעות מהצעות משונות: להתקשר לאימו (במה היא תעזור ממרחקה??) להתקשר למד"א, לגשת איתו לבדיקה במד"א, לגשת איתו לבדיקה בבי"ח, והוא סרב לכל, ממשיך לשכב ולהתאונן על כאביו (התאוננויות מוצדקות לחלוטין, עלי לציין...). הוא שוכב וסובל, ואני מנחמתו, ואז הוא אומר:" אני ממש מוחמא מדאגתך.." ומה ציפית, איש חביב? שאתן לך לסבול לבד? שאגרש אותך מביתי בעודי חוששת שהזדעזע מוחך? שאתעלם מכאביך? לא! כי אישה חביבה ונחמדה (ויש אומרים מתוקה) אנוכי, ולא הגבתי על הפתעתו מדאגתי, וכי מה היה לי לומר?? והוא המשיך (בדיעבד, טען שמוחו הוא שדימדם) ושאל אם אני אוהבתו (!!!) ועד כמה (!!!) כמובן שניסיתי להתחמק, אבל השילוב הקטלני של איש סובל השואל אותך שאלות כאלו שמראות על רצונו העז להיות נאהב בדיוק ברגע זה, מקשות, ואני עניתי שאני אוהבתו 5 שמיניות.... והתכוונתי למה? התכוונתי ל 5 שמיניות מ 10, אלא שמחשבה נוספת מעבר לזריקת המילה הראשונית העלתה- שהוא בטח חושב שזה מתוך 1, ואז זה נראה אפילו הרבה.... התעלמתי והמשכתי הלאה. הוא נרדם בכאביו, אני יודעת שזה לא בריא, וניסיתי לשדלו להישאר ער, אבל הוא רצה בכל מאודו לישון, ובכל זאת... נשארתי אני ערה לצידו... סופרת את נשימותיו, ולבסוף השינה חטפתני (אוה! כמה רציתי לכתוב משפט זה!) לדקות ספורות, ומיד התעוררתי והערתי אותו, כדי לוודא שהוא עוד חי. שימו לב! השעה כבר 16:00 ואני אמנם לא הייתי מתוכננת לעבוד באותו יום- אבל כן תכננתי לעשות דברים חשובים אחרים... הבחור התעורר, ועדיין לא היה נראה כאילו הוא מתכוון ללכת, וכי מה יכולתי לעשות? לגרשו בכאביו? ציפיתי שכשירגיש טוב, הוא כבר ילך (אוף! למה הוא לא הלך כבר בבוקר!!!). אבל הזמן נמתח לו עד 18:00 מבלי שנרגיש (מבלי שהוא ירגיש, כי אני כזאת מפגרת, אני יודעת, ונתתי לזמן שלי להתבזבז על פני, מבלי לעשות מעשה...) ואז עוד יצאנו לאכול... כמובן ששום דבר ממה שתכננתי כבר לא הספקתי לעשות. אז היום, אחרי שאתמול הרשיתי לדברים להגיע עד אנה שהגיעו, אני מתחרטת, ופלא שאני מרגישה שאין לי כל כך זמן להשקיע בו? ופלא שפתאום אני מרגישה כאילו כדי להיות איתו באיזשהו סוג של קשר, ידרש לי זמן רב.... אז מה דעתכם?

סיפור מעניין הסיפור שלך...

מכל מה שכתבת לא הבנתי מה השאלה. מה דעתנו באיזה עניין?

אני לא יודעת מאיפה להתחיל...

זה שהכנסת בחור זר אליך הביתה זה חסר אחריות, אני מקווה שאת יודעת לשמור ולהגן על עצמך, או לחילופין, מקווה שלהבא תקחי בחשבון את הסיכונים בחשבון, יש לך מושג כמה רע זה היה יכול להגמר? זה שלא פנית למד"א או להורים שלו כנ"ל. על השאר אני לא אגיב. כמעט כל מה שכתבת בעייתי בעיניי.

נוAה הבינה ../images/Emo9.gif

היא חושבת...
יש כמה נקודות, שנגעת בהם. 1. מפריע לך הגיל. 2. מפריע לך שהוא כופה את עצמו עלייך בלי שהזמנת אותו 3. מפריע לך שצריך להשקיע הרבה זמן בקשר ואין לך פנאי לזה. נוAה מקווה שהיא הבינה נכון. ועכשיו לתשובות. 1. הגיל בכלל לא צריך להפריע לך! כל מיקרה לגופו. גם לנוAה עשו תרגיל כזה ובסוף הסתבר שהוא היה בוגר מהרבה גברים אחרים דגולים ממנו. 2. זה מתחלק לשניים. א. הכפייה הגופנית - לא נעים לך שהוא לוחץ עלייך, אבל את ילדה גדולה, אם לא נוח לך ואת לא רוצה פשוט תאמרי לו לא!!! ב. הכפייה בנוכחות שלו - כנ"ל נכון שזה היה מצב רגיש ולא נעים... אבל ברגע שהוא התאושש... 3. להבא אולי תגדירי מראש שיש לך יום עמוס ולא תוכלי להיות איתו כל היום. בגדול נראה לנוAה שהוא בחור נחמד, רגיש ומתחשב ומצאת חן בעיניו. אם את מרגישה כמוהו, תנסי לזרום ולראות לאן זה מוביל...

צר לי להיות בוטה ../images/Emo31.gif

אבל את ילדה קטנה וטיפשה שכניראה עוד לא התבגרה , ולא שוכבים עם בחור שהיכרנו אתמול (לא שמעת על מחלות ? ואולי הוא ביכלל נשוי ? ואולי ... ) , ואם לא מתאים לנו לעשות משהו עם מישהו אומרים לא ! חד משמעית , שאינה משתמעת לשני פנים, ולא מהר מביאים הביתה לישון , בטח אם לא סגורים על הבחור, וכול העניין הזה של להשקיע הרבה זמן בקשר ואין לך את הזמן , זה רק נקודת חידוד לאי רצונך האמיתי בקשר וילדותיות .... חכי עם הקשר הבא לעוד איזה שנה שנתיים .....תיקראי הרבה פורום ותלמדי מטעויות של אחרים ....

ילדה יפה בלבן, כנסי רגע

אמרתי את זה קודם למישהי אחרת כאן, ואני אומרת גם לך- יש דרך להשמיע בקורת, זכותו של כל אחד לדעתו אבל- משפטים נוסח "את ילדה קטנה וטיפשה" ממש לא מתאימים כאן.

קצת מודה באשמה... וקצת....

כועסת מאד. 1. לא ילדה מפגרת עד כדי כך- ברור שהשתמשתי בקונדום!!! 2. לא ניסיתי לשמוע תגובות מאנשים צרי מוחין שלא יכולים לסבול רעיונות מתירניים- אני מאד מתירנית (מודעת לזה) ואין לי בעיה לשכב עם בחור גם בפגישה הראשונה (אל תשלחו לי מסרים, כי אני לא אגיב...) אם מדובר בסטוץ. אם הוא נשוי? מה איכפת לי? בעיה שלו אם הוא בוגד באישתו, ובמוקדם או במאוחר אני אגלה שהוא נשוי- ועוד לא התאהבתי בו מספיק בכדי לא להיות מסוגלת לוותר עליו במקרה זה. 3. כל החששות מלשכב עם בחור בפגישה הראשונה נובעים מהפחד שהוא יעלם- טוב, לי זה לא קורה, בד"כ הם מעוניינים בעוד.... (שויצרית פלצנית אני, נכון?) 4. לא מהר מביאים הביתה לישון- בזה את צודקת, וכנראה קצת טעיתי... אבל גם לא ככלל, וזה תלוי מה הכיוון... שמעת פעם את המשפט:"אצלי או אצלך?" אני שמעתי אותו, ולא היתה לי בעיה איתו, ולפעמים עניתי- אצלי. 5. "וכול העניין הזה של להשקיע הרבה זמן בקשר ואין לך את הזמן , זה רק נקודת חידוד לאי רצונך האמיתי בקשר וילדותיות .... חכי עם הקשר הבא לעוד איזה שנה שנתיים" אבוי ואוי, כמה כואב לשמוע שמישהו מציע לי כאלו דברים... אבל מאד יתכן שאת צודקת... וזה קצת מפחיד אותי, ואולי בגלל זה אני מנסה בכח... ומוצאת לעצמי תירוצים למה לא... בקשר ללקרוא בפורומים- חמודה, אני ילדה קצת גדולה, עם הרבה נסיון, ולא צריכה (בד"כ) עצות מילדים קטנים.

חזיזונת יקרה

נוAה לא חושבת שאת צריכה להתנצל על כלום. עשית מה שנראה לך לנכון לאותו הרגע. גם אם עכשיו את חושבת שלא פעלת כשורה, זה לא נורא. בסך הכל למדת מזה משהו. עשי מה שטוב לך, גם אם זה סקס בפגישה ראשונה. כל אחד וההנאות שלו. ומי אנחנו שנשפוט אותך?! לכל השאר, הכי קל זה להטיף ולהעביר ביקורת. יותר קשה זה לנסות להבין למה היא פעלה כמו שפעלה ולנסות לעזור לה לצאת מהבילבול שלה. נוAה התרשמה שאתם אנשים חמים ואיכפתים שרוצים לעזור, תוכיחו זאת.

../images/Emo52.gif כול מה שנאמר לא היה במטר

לרדת עליך , חלילה וצר לי שזה נישמע כך !! המטרה לעוררררררררר אותך. את מדברת על לבנות קשר ואין זמן להשקיע , וביכלל לא איכפת לך מצבו המשפחתי... אז תחליטי - את רוצה לבנות קשר או לא ??? כי אם לא איכפת לך הכול מסביב אז למה ביכלל להתאמץ ?? אולי את פשוט לא בשלה לקשר ? וזה לגטימי .. ומתירנות ? גם אני מתירנית, אבל למדתי משהו אחד חשוב- כשמזדיינים מהר ההתלהבות יורדת מהר. מקיפות אותי בחורות אחלה שבעולם יפיפיות ומצלחות שמא לעשות ? בנות 30 ואין אפילו חבר קובע. אבל בחורים לערב שניים יש תמיד .. אז ?? המין כול כך זמין שם שמאבדים בהן עניין מהר... ועוד משהו - לשכב ככה בלי כלום בלב "עוד לא הספקתי להתאהב בו " ??? זה ריקני לאללה ... ואולי זו הדרך שאת חושבת לתפוס אותו ??? ושוב - כול זאת לא נאמר בציניות ולא ע"מ לפגוע - אלא רק חומר למחשבה טוב .. ???

dudusch

New member
אז ככה...../images/Emo8.gif

קודם כל ברוכה הבאה! כבר דוסקס פה בפורום עניין אמירת הגיל ו"שיפוצו". עם זאת שדעתי אינה נוחה עם העניין, אומר כי ייתכן ומצאת חן בעיניו כך שחשב שאם רק יהיה לו הצ´אנס הזה להתחיל להכירך בלי ליפול בסינון, פרט זה לא יהווה גורם מפריע בהמשך. הוא הציע, לפנות בוקר, להתפנות מדירתך, אולי למנוע מבני ביתך או משכנותייך הפולניות לדעת על בילוייך הליליים... ייתכן ואמר זאת כדי שיקפצו לך האלמנטים הנשיים / אימהיים (מה פתאום שיילך בשעה כזו?!), והזמנת אותו להישאר. אח"כ, כאשר חטף את ה"זבנג" הרגשת מחוייבת לטפל בו, אכן דבר ראוי לציון, לדעתי הדבר היותר נכון לעשות היה לקחת את הבחור אפילו במונית למד"א, ולו רק מהסיבה שיכול היה להיות כי הוא סובל ממשהו רציני יותר. בסה"כ, התנהגת כיאות, וציונך עומד על 87.

דודוש!!!

באין באמתחתי מילים נאות ומהוקצעות יותר להביע את התחושה שהפעימה בי תגובתך, פשוט אומר: קרעת אותי!
ועוד אוסיף ואומר: חחחחח.... תודה!!! ציון טוב נתת לי!!! עכשיו אם תוכל, לתת לי גם התייחסות רצינית בנוגע ל:מה דעתו של דודוש על הבחור, ועל מעלליו, והאם אני יוצאת קצת מניאקית באומרי לו כעת: "אנא, הותר אותי מונחת לנפשי לשבוע או למספר ימים, שבהם אבדוק האם יש לי מקום בחיים..." (שזה, אגב, ולכל המתעניינים, מה שעשיתי בסוף...) ובקשר למונית למד"א: הוא ממש התנגד כשהתקשרתי למד"א לברר איך יודעים אם יש או אין זעזוע, אז נראה לי שהוא היה ממש מתנגד אם הייתי מציעה לעלות על מונית ולנסוע לשם.... קדימה, דודוש, אני מחכה!!! (בא לי לצחוק שוב...)

dudusch

New member
אם יש עלמה במצוקה, אני שם... ../images/Emo6.gif

אז הסכיתי והביטי חזזית שלי נחמדת... איני יודע מדוע את מחפשת הצדקה למה שעשית או ביקורת. את עשית את מה שבאותו הזמן נראה לך נכון לעשותו, וכך זה צריך להישאר, כלומר בעבר. אפילו אם לא נהגת כראוי (מה שאינני חושב), באותו הזמן הדברים נראו יותר חיים (או, מסכני חיים). תמיד קל לשפוט מישהו או משהו ממרחק הזמן, לאחר שהדבר קרה. אינך יוצאת מניאקית כאשר את אומרת לאותו גברבר צעיר שיניחך לנפשך למספר ימים לצורך חיבוטי נפש (ושכך יישאר, הא?). כל זמן שאת אומרת זאת בבירור ולא יוצרת ציפיה או הבנה מוטעית מצידו. כל אדם מגיב על שקר, ושיהיה אפילו לבן מט חצי שקוף בצורה שונה, ולכן כל מה שנגזר מכך טבעי ומתקבל. זכותך להעריך גם לנוכח זה, וגם לנוכח דברים אחרים שמעסיקים אותך בתקופה זו האם מתאים לך קשר. עד כאן שידורי המהפיכה של דודוש...

כמו שאני רואה את זה, העולם נחלק

בקשר אינטימי ל3 סוגי אנשים.. עושים סקס ואח"כ חושבים, כמוך למשל, וההשלכות מובנות גם מהודעתך.. חושבים ואח"כ עושים סקס, ובד"כ מרגישים יותר טוב ממך.. לא רק חושבים אלא גם באמת מרגישים, כמוני למשל, ואח"כ עושים סקס ומרגישים ניפלא כל אחד והבחירות שלו, כל אחד ומה שמתאים לו,לדעתי אתן מפקששות בגדול אבל מי אני שאכתיב לכן? קטונתי..

dudusch

New member
היי לי, ומה שלומי? ../images/Emo6.gif

מה שהעלמה סיפרה, הוא שהכירה בחור, שוחחו ביניהם ולאחר כמה זמן נפגשו. סקס עד הסוף, לדבריה לא היה, אבל שיהיה. היא הלכה בעקבות מה שהלב אמר לה באותו הזמן, ואולי לפי משהו אחר, וגם זה לא לעניין. היא החלה לחשוב על העניין מאחר ובשלב מסויים ציין אותו בחור כי הוא כמעט בן 23 ולא בן 25 כפי שאמר בהתחלה, ולכן עירער את ביטחונה. אבל גם זה לא לעניין. מה שכן לעניין, הוא זה: למה אתה עושה הכללות? ונכון שאינך במקום של להכתיב למישהו מה לעשות, ואף לא מה לכתוב, אבל למה קטונת? ועוד דבר אחד קטנטן... ברוך הבא לפורום...

היי, אני בת ! ../images/Emo68.gif

כל החלוקה הזו באה לבטא בצורה מאוד מכלילה 3 סוגי גישות, זה נכון. לא התכוונתי להעמיק בנושא. בגדול, ניתן לומר שאלו ההבדלים בין הגישות השונות לעניין זה, אז מה הבעייה ? תודה, חן חן וברוך הנימצא.

dudusch

New member
אופססס... ../images/Emo8.gif

דודוש מבקש סליחה, והולך לפינה... עוד לא השתחררת מהטראומה של השירות הצבאי? הלא רק שם דברים מתחלקים תמיד לשלשות...

למעלה