יש לי בקשה.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif

זה נגן אמפי3..פשוט ממש ממש מתוחכם.XD נניח זה שקישרתי אליו. הוא מאכסן ומנגן מוזיקה+קבצי וידאו [אני יכולה לראות שם גילמור!!
] ואמ. חוצמזה הוא מאכסן מידע מהמחשב..ותמונות שהוא יכול להציג. יש לו מסך צבעוני והוא קטנטן. נמנ..זה טוב.
זה התחיל מנגן אמפי3 והפך לדמוי מחשב חייתי משו..

Blue Pencil

New member
ההבדל בין אייפוד לmp3 הוא שבאייפוד

יש מסך תצוגה,וכל השירים הרבה יותר מאורגנים. בmp3 את צריכה לדפדף עד שאת מגיעה לשיר שאת רוצה, ובאייפוד את יכולה להציג לפי זמרים/סגנונות מוזיקה/וואטאבר ולדפדף הרבה יותר בנוחיות.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

יש נגני אמפי3 עם מסך תצוגה ותיקיות שירים. לא רק באייפוד. כולכם הטעתם אותי!! אבל צדקתי.
בדקתי היום..
הוא http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1109&scat=292&tcat=33 [אה, כן. אז זה המתחרה הכי גדול של אייפוד, אז?
] לא אייפוד.
ולא רק מסך..אפילו צבעוני! ו40 ג'יגה! ויותר זול מאייפוד. [מישהו יכול להגיד מה החסרונות?
כי ברור שיש..פשוט..מה?
] אהה..ודנה!! במיני יש 6G ובנאנו רק 2G..

Blue Pencil

New member
חיקוי של אייפוד,אני מניחה.

במיני אמרתי שיש שישה GB ובנאנו יש 4/2 GB, כנראה שבאתר אין להם עם ארבעה GB-אבל המוצר קיים.

חמצמצה

New member
יש גם אייפודים עם 60 GB

-סתם לא קשורה- ואייפוד, זה פשוט האמפי המשוכלל של APPLE
אז עוד חברות יצאו עם אמפי משוכללים, זה הכל

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo187.gif*גאה*

העברתי כרגע פעולה. בעיקרון זה היה ללמד אותם שלא יפה להתייחס רע למישהו בגלל דעתו. אז כל הזמן הוצאתי חלק מהמשחקים כי לא אהבתי את הדעות שלהן. בסוף נשארה רק חניכה אחת אז שאלתי אותה מה עדיף- כלב או חתול. היא כל הזמן שינתה את התשובה והתחרטה וחשבה כי הייתה בטוחה שאני הולכת להוציא אותה.
זה עבד ממש מעולה כי בסוף כולן התחילו לצעוק עליי שאסור להוציא אותן רק בגלל שהן לא אוהבות מה שאני אוהבתXD

mini cat

New member
../images/Emo54.gif יאא מגניב מגניב! מבקשת רשות

להשתמש- אפשר אפשר?

poohandme

New member
השתמשי../images/Emo9.gif

זה לא כאילו שאני לא לקחתי את זה ממישהו
ואתן כולכן ממש מצחיקות

ינקיפנק

New member
לא התייחסתי.

ואוו!!! |תפסיקילהתייחס!| אבל זה יפה! |אבלנעמהאמרהלאלהתייחס!| טוב...מדהים! *בורחתבמהירות*

למעלה