יש לי בעייה.

כמיני

New member
יש לי בעייה.

אני סיימתי את לימודיי באוגוסט השנה, ומאז לא מצאתי עבודה, המצב הכלכלי לא משהו, אבל עדיין אני יכול לשרוד, ולהמשיך לחפש. הבעייה שלי, היא שאני גר אצל ההורים, והם "מציקים" לי בעניין העבודה, ואומרים שאני צריך למצוא עבודה זמנית, עד שאני אמצא עבודה במקצוע, וזה הפך להיות ממש מטריד, וגם לא נוח (כי בכל זאת הם מממנים אותי). מצד אחד, אני מסכים איתם, כי גם לי נמאס להיות בבית, והייאוש בקשר למציאת עבודה מתאימה מתחיל לתת את אותותיו, ומצד שני, אני מפחד שאם אני אמצא עבודה "זמנית", אז היא לא תהיה כ"כ זמנית, לא יהיה לי מספיק זמן לחיפוש עבודה, אני אתנתק מהמקצוע, וזה יתסכל אותי. מה עושים?

galh

New member
מוצאים עבודה. כל עבודה.

גם עם עבודה במשרה מלאה, יהיה לך זמן לחיפוש עבודה וגם להשקיע ברענון של מה שלמדת וללמוד דברים חדשים. חוץ מזה, אולי הכיוון החדש ימצא חן בעינייך?

sivanh2

New member
גם לי היה אותו מקרה. אל תכנע!

התקבלתי לעבודה זמנית אחרת בתור מזכירה בחברה, וכעבור 10 דקות החלטתי לחזור בי כי חששתי שלא אוכל להתרכז במטרה האמיתית. העבודה הזמנית תגזול לך זמן יקר. אל תתייאש, תגיד להוריך שיפסיקו להלחיץ אותך ויעזרו לך מוראלית להתמקד בדבר הנכון.

galh

New member
כמה זמן בדיוק?!

לוקח שעה, גג שעתיים, לעבור על כל העיתונים ואתרי האינטרנט ולחפש משרות מתאימות. אפשר גם להתאים קצת את קורות החיים המשרה ולשלוח בשביל ל"העביר" עוד קצת את הזמן. מממ... נשארו עוד כעשר שעות להעביר עד הסיטקומים בערוץ 3. סתם בשביל הסקרנות. ההתרכזות במטרה האמיתית עזרה או שאת עדיין מובטל?

galh

New member
ככה זה שגרים עם ההורים. ../images/Emo6.gif

אצלי הכבלים נשארו גם בתקופת האבטלה. אחרת איך מעבירים את הזמן?

sivanh2

New member
ועוד איזה עזרה!

רק שתדע שהזימונים לראיונות (השעות), לרב לא תלויות בך ואם תפספס הזדמנויות שכאלה בגלל עבודה אחרת אתה עלול להצטער על כך כהוגן. ובמקרה שלי, אני כבר לא מובטלת.

galh

New member
אני שמח.

לא תלוי? ברוב המוחלט של המקרים בהם קבעתי להגיע לראיונות, שעת הראיון הייתה מאוד גמישה (הסיום לא כל כך
). אם עובדים בעבודה זמנית, זו לא צריכה להיות סיבה לפיספוס של הזדמנויות. בעצם, גם אם עובדים בעבודה קבועה.

maya28

New member
ההורים "מציקים" מדאגה

זו דעתי בכל אופן. אני חושבת שכדי לך למצוא עבודה זמנית או עבודה לחצי משרה ובמקביל לחפש עבודה.

למעלה