יש לי בעייה

blonda3

New member
יש לי בעייה../images/Emo150.gif

אני יושבת פה וגולשת והלב שלי לא במקומו הבחור ...הגיע מהעבודה עייף ואני, לא מתחשק לי לקום ולחמם לו את האוכל. אז הוא קם והולך לביתו, לחמם ולהכין לעצמו את האוכל שלו,אמר שגם יתקלח וינוח וכו'. אני מאד מבולבלת. מרגישה תמיד מנוצלת. אולי גם שלא בצדק. אולי כן. לא יודעת. כסף הוא לא נותן לי. כל הזמן אומר שאין לו. אבל בשביל כל שאר הדברים שבחייו יש לו. מצד שני-לקח הלוואה מהבנק עם ריבית מאד גבוהה כדי להחזיר חובות, סכום של יותר ממזונות שיכול היה לשלם לי אז ברור שאין לו כסף. ואני יודעת שמשהו דפוק אצלי. וזה מתקשר אצלי גם לחוסר הרצון שלי לתת לו. ולחוסר הרצון שלי לקום מהכסא כשהוא בא אליי ורוצה לאכול, ורוצה שאני אכין לו וכו'. כן. הכרנו כשהוא היה נשוי, והכל התפרק לו. ועכשיו הוא צריך לבנות את עצמו מחדש מתחיל מהתחלה. מכל הבחינות. מישהו אמר לי שבשביל הילדים שלו יש לו לתת ושרק בשבילינו אין לו. ניסיתי לדבר איתו וכל פעם שאני מזכירה כסף הוא כועס. טוען שאני רעה. שאני לא אוהבת אותו,שאני לא מבינה וכו'. נפרדים וחוזרים. אולי בשביל סקס. ושוב, הסיפור חוזר. גבר חלש? אשה חלשה? מרגישה בנושא הזה מאד טיפשה ואבודה. וזה לא רק עניין של כסף. זה עניין של יכולת נתינה שאולי לשנינו אין. אין רומנטיקה, אין יום האהבה, אין. וזה כואב לי בלב. וזה מאד מאכזב. אז בבקשה למי שרוצה להגיב אם בכלל בלי ירידות. בלי אמרנו לך. בלי-מגיע לך...(אני יודעת לבד) תודה ושיהיה לכם למי שכן חוגגים יום אהבה שמח

בלונדה חמודה

בקצרה אומר ואאחל לך שתבחרי את המקום הנכון בחייך ותבחרי את האהוב הרצוי בביתך ורק שתדעי לבחור נכון היא תבוא האהבה תגור ותשכון מאחלת לך חג אהבה שמח בכל מקרה ומצב
שבת שלום ומבורך

blonda3

New member
תודה חמודה../images/Emo141.gif

חושבת שאולי אני לא מספיק אוהבת את עצמי.. ומכאן מתחיל כל הסיפור
אבל זאת כבר בעיה לסיפור אחר. תודה.

../images/Emo24.gifקחי חיבוק

בערב אחזור אתיישב לי כאן ואכתוב לך בהחלט לא ירידות כי הלב גובר על השכל אז כשאחזור..

blonda3

New member
אני מוסיפה../images/Emo99.gif

כשהייתי בקניון ולא יכולתי לקנות כלום לא לי ולא לו וגם לא לילדה רק שוקולד קטן.... איזה מזל שאין לה "עיניים גדולות" ושהיא "מבינה" ולא עושה לי בעיות. עכשיו אנחנו קצת צוחקות ביחד והיא האושר והאור של חיי. בחיי.

מייקי69

New member
יכולת נתינה

את יודעת מה? לאחרונה אני שוברת את הראש בנושא הזה - נושא הנתינה. כבר הרבה זמן שאני לא נותנת, ככה אני מרגישה. כמו תקועה בתוך התחת של עצמי, ולא מצליחה לשחרר מעצמי החוצה כמעט כלום. פעם, כשהייתי צעירה, היה לי חבר, שהיה מומחה לפירוש צבעי הבגדים שאנשים לובשים. הוא ידע לומר מה מצב רוחם, רק על פי צבע הבגד שבחרו ללבוש. על לבן הוא היה אומר שזה צבע של נתינה מושלמת. צבע שלא בולע כלום, אלא מקרין החוצה את הצבעים כולם. ואילו על הצבע השחור הוא היה אומר שזה צבע שרק סופג, מבלי לשחרר כלום החוצה. יחד עם זאת (וזה למה אני מביאה את הסיפור המטופש הזה), שחור הוא צבע שאותו לובשים כשיש צורך להתרכז. לעמוד במשימה כלשהי. אז כשאני עושה לעצמי חשבון נפש - אני יודעת לומר לעצמי (ברגעים טובים), שאני לא מעניקה החוצה, כי אני עסוקה וטרודה במשימה שלי. והמשימה היא לשרוד, בדרך כלל. יחד עם זאת, כשאני מרגישה קטנונית במיוחד, קנאית במיוחד, מתחשבנת על כל שטות - אני יודעת שמשהו אצלי לא בסדר. אמרת "אני לא אוהבת את עצמי" - אפשרות, בהחלט. אפשרות נוספת היא התגוננות. חוסר בטחון. מאד יתכן שהוא לא מעניק לך לא רק כסף... אולי יותר מזה. אולי בגלל שהוא עסוק וטרוד באיזה מאבק הישרדות והתארגנות חדש משל עצמו - את קולטת ממנו מסרים - שהופ! גורמים לך להסגר. לקחת אחורנית ולא לשחרר אף צבע ואף קרן אור. זה משהו שמנגן יחד. במקרה זה - מנגינה צורמת ולא נעימה. קודם כל, תפסיקי להחמיר עם עצמך. את לא אשה חלשה, ויתכן והוא בכלל לא גבר חלש. משום מה אנחנו מצפים מעצמנו להיות יכולים להבין, להיות סבלניים וכל זה, לבן הזוג העובר בתוך מים סוערים משל עצמו. שטויות ברסק. לא תמיד יש כוח להתמודד עם זה. לפעמים המציאות שלנו, אינה מאפשרת לנו להיות שם עבורו באש ובמים, או לעטוף אותו בחום ואהבה... לפעמים - זה נורא מייגע. אז לא להחמיר עם עצמך. אני רצינית. תרדי לעצמך מהגב, בבקשה. הורידי את רף הציפיות שלך ממנו למינימום. מסתבר שזאת לא התקופה הכי נבונה לבנות ציפיות וחלומות על אהבה וזוגיות פורחים. לא נכון לעכשיו. שחררי אותו קצת, שיעשה חלק מההתלבטויות והמלחמות שלו רחוק ממך. זה נכון לו כפי שזה נכון לך. לא מדברת על פרידה. ממש לא. שום דבר דרסטי. אבל מותר לך, מותר מותר מותר לך, לומר לאיש: תשמע - יש לי כמה מלחמות משלי. ככה שאני לא יכולה להוות כרגע תחליף לכל מה שעזבת שם. לא יכולה כרגע למלא את החללים שנוצרו בחייך. יש לי את שלי. ותתרכזי בעצמך. לא בעצמך הנותנת. לא בעצמך המושלמת. אלא בעצמך היומיומית. בני לך את השגרה העצמאית שלך. שבי ובני לעצמך תכנית עצמאית של הישרדות כלכלית. אני חושבת שייטב ליחסים שלכם, אם תשכילו להבין שהוא לא יהיה התשובה לכל מאבקייך וקשייך, והפוך - שאת לא תהיי התשובה לכל אלה שלו. ומה ישאר? ישאר מקום חם. סתם חם ואוהב. מקום שבאים אליו לנוח מהמלחמות. לא מקום להשען עליו. אלא סתם מקום נעים לנוח בו ולאגור כוח. <כרגיל, אני נואמת נאומים ארוכים>

blonda3

New member
מייקי יקרה תודה../images/Emo24.gif

קראתי את מה שכתבת לי ורק עכשיו אני מגיבה. הייתי עסוקה באותם ימים במשחק הגמדים בפורום השכן והבעיה שלי היא לא יכולת הנתינה שלי כי כשאני רוצה לתת אני יודעת איך. הבעייה היא אחרת.היא קשורה בו וביחסים שלי ובקשרשלי איתו, בהתחשבנות שלי, ובכך שהוא חושב שהוא עשה לי טובה ש"הביא לי ילדה" כזאת נהדרת ומוצלחת. שום נטילת אחריות. מבחינתו-הוא מתנהג בדיוק כמו תינוק. רק רוצה ורוצה ודורש....ולא מבין את מה שכתבת כאן. גם אני עסוקה בהשרדות וגם הוא. ובאמת הנושא של ההשרדות הכלכלית ומה יהיה בעתיד ואיך אני משיגה את מה שאני רוצה בעצמי זה מה שחשוב לי ואני צריכה להתרכז בעצמי והוא-לפעמים מנסה בכוח לגזול ממני את האנרגיות שאין לי לתת לו. וזה שוחק. כי הוא פשוט לא מבין. ולכן כשאני מתחמקת מנו, הוא חושב שאני לא אוהבת אותו, והוא לא מבין שאין לי אנרגיות בשבילו שהוא רק מרוקן אותי...ושאני חייבת לשמור את הכוחות שלי בשביל עצמי,בשביל הילדים שלי. לגבי המקום החם והאוהב שנעים בו ולנותן כוח.... עוד חזון למועד. תודה רבה לך

מילקי א

New member
באתי משם לכאן.....

כדי לאמר לך שבעיני הבעיה זהה ומקבילה ליכולת הפיגון שלך לעצמך... אז תפרגני לעצמך את מה שאת צריכה ואת מה שמגיע לך..... תפרגני לעצמך את זה שמותר לך להיות ולא רק ללוות. זה לא גבר חלש, ובוודאי לא אישה חלשה..... זה גבר שלוקח את מה שאת יכולה לתת. זו אישה שנדמה לה שגם על זה מגיע לו תודה. אז הביטי עמוק אל תוך עינייך..... תראי שם את אהבתך העמוקה לעצמך ומשם יהיה לך קל לזהות את אוהבייך... שבת שלום שבת של עניים אוהבות

blonda3

New member
מילקי תודה../images/Emo13.gif

כתבתי לך תגובה נדמה לי שבתפוז היתה תקלה. אתה צודק אני מנסה כל יום ללמוד מחדש לפרגן לעצמי ויותר..... תודה רבה גם לך

בלונדה....

אני לא יודע אם את זוכרת אבל היתה לנו שיחה בנושא פעם תראי סקס אין בעיה להשיג אז את זה פתרנו אני חושב שהבעיה היא במחשבה שלך ומה מגיע לך בתור אישה ואת צריכה להחליט לבד שמגיע לך יותר!!! ברגע שתחליטי שכך את גם תדעי לבחור את הגבר שייתן לך מכל הבחינות ויצליח למלא את הלב שלך שכולנו יודעים שהוא רחב מאוד וצריך להתאמץ כדי שיתמלא אז תמצאי את האחד שרוצה ומוכן להתאמץ בשבילך.

blonda3

New member
טלטוש../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

תראה. סקס..יש בעייה להשיג כשרוצים להיות עם מישהו אהוב וקרוב ומוכר. כך שזאת כן בעיה. לא נכנסים עם כל אחד ואחת למיטה. וזה לא שאני יכולה לבחור מתוך כל הגברים שקיימים בעולם את הגבר שלי האחד והמיוחד הוא צריך גם להיות פנוי... ולבחור גם בי. נתת לי פה מחמאה לגבי הלב שלי ובאמת צדקת שבשביל למלא אותו צריך מאמץ אבל אני לא יודעת אם לא אני היא זאת שצריכה להתאמץ בשביל עצמי. תאמין לי-שאין לי מושג.... ושוב-תודה גם לך

בטח!!!!

שאת צריכה להתאמץ בשביל עצמך זה בסיסי ורק למצוא את האחד שישקיע גם מצידו ונכון זה לא שכל העולם פנויים אבל.... באלה שפנויים אני מאמין שיש כמה שמאוד ישמחו להתאמץ בשבילך ואיתך. תנסי לא תפסידי

אז בשביל מה?

מהכרותי איתך בלונדה אני יכולה לשאול רק: למה? את עצמך אינך מרוצה ממערכת היחסים הזו. לא ניראה שזו תבנית הזוגיות שאת מעוניינת בה באמת ותמים.. האם זה מפחד להיות לבד? האם זו הבדידות? אין אהבה ..רומנטיקה..נתינה.. אז תגידי, מה מחבר אותך אל האיש? הילדה? כי זה נשמע כאילו את חוזרת על חיי נשואים אומללים..רק שכאן יש את החופש לקום וללכת פיזית לדירתו.. למה את עושה את זה לעצמך? בעיניין המזונות אין וויתור. הכסף הזה הוא לא שלך. הוא של הילדה לפרנסתה. וחישבי על זה. לא ברור למה את נשארת במסגרת היחסים הזו תעשי חושבים עם הם גורמים לך להיות מאושרת ואם זה מה שחיפשת אחרי גירושייך.. האם זה האדם שאיתו תזדקני? האם הוא הגבר שיגדל את הילדה? ותתני לעצמך את התשובות. רק את יכולה.

blonda3

New member
מיכלי מתוקה../images/Emo24.gif

את שואלת אותי שאלות קשות שאין לי עליהן תשובה. בגלל זה אני כאן....שואלת ומנסה לחשוב אתכם ביחד. זאת בהחלט לא תבנית הזוגיות שאני מעונינת בה. השאלה היא האם יכול להיות לי אחרת? האם זה תלוי בי או באחר? האם נניח אם הייתי נמצאת עכשיו עם מישהו אחר זה היה אחרת, או שאולי לא הייתי יכולה בכלל להיות כרגע בקשר עם מישהו אחר...? ולא בא לי לנסות, זה לא הזמן המתאים בשבילי. לא פוחדת להיות לבד. להיפך. אוהבת להיות לבד. אבל-לא כל הזמן. בדידות-יש. לפעמים. אבל יש גם בביחד הזה בדידות.... אחרת שוב-לא הייתי כותבת כאן. אהבה?לפעמים יש ולפעמים היא בורחת לה..... נתינה-פעם היתה הרבה יותר. תקראי את מה שמייקי כתבה לי. זה מתחבר לי מאד.כל ההסבר שלה. לגבי האושר-רק אני מביאה את האושר שלי לעצמי וכמובן הילדים שלי. אם זה האדם שאיתו אזדקן? לא יודעת. אולי לא ואולי כן. אבל אם כן-אז רק אם זה יהיה אחרת. אם הוא יגדל את הילדה? לא יודעת. כרגע זאת אני, והוא רק נמצא בתמונה ואני לא חושבת שגבר זר היה יכול פתאום להכנס ולהיות תחליף לאבא שלה... וגם אם כן-מה היה קורה אם היינו נפרדים אני והגבר האחר...?למה לעשות את זה לילדה? חוץ מזה-שאין בכלל כרגע על מה לדבר כי אין גבר אחר..... ושוב-תודה....

snopy1111

New member
תזרקי אותו, ותתחילי לחייך....

הייתי במצב הזה, הוא גרוש +2 בנות, אכל לי את הנשמה במשך שנתיים, בניתי לו את הבית מחדש, סידרתי בשבילו חממה כמו שבחיים הוא לא ידע, כל הכסף שלי הלך על הבנות שלו והפינוק שלו, וביום שהרמתי גבה, חטפתי מכה, עד שהבנתי שבוע וחצי לפני החתונה שקבענו לקום וללכת... בשבוע הזה... גרושתו הספיקה לחזור אליו עם הבנות לישון על המיטה שלי, על המצעים שלי, לאכול על הרהוט שלי, בקיצור יצאתי רק עם הבגדים שלי וזהו, מה שאני מנסה להעביר אליך, שאת תתני את הנשמה בשביל שהוא ירגיש טוב עם טעויות שהוא עשה, זרקי אותו, כוס אמא שלהם, בסוף הילדים שלו קודמים לך וגרושתו... חצי אישה בשבילו. לכי תבני לך חיים חדשים כי כל הזמן את תשארי לא שייכת, שפוטה, עדיף שתבכי עכשיו ולא מאחור יותר שאת תהפכי להיות גרושה.

blonda3

New member
וואוו סנופי../images/Emo5.gif../images/Emo24.gif../images/Emo18.gif

רק עכשיו אני רואה את תגובתך המאד קשה. אכן. זה הפחד שלי. לכי תדעי..מה יכול לקרות בעתיד? מה יכול לעשות בןאדם? אני,בגלל סיפורים כמו שלך, שכבר שמעתי בעבר, לא מוכנה להיות במקום שלך, ולא מוכנה לתת מראש את הנשמה...בלי להיות בטוחה או בלי לדעת שמה שכתבת פה -לא יקרה לי. אני מאחלת לך חיים טובים יותר ושיגיע האחד שיהיה שווה את כל מה שתשקיעי עבורו. תודה גם לך

snopy1111

New member
שכחתי לעדכן....

ימים ספורים אחרי שעזבתי אותו הכרתי את שאהבה נפשי, בחור רווק מדהים ששווה כל התעוררות בבוקר בשבילו, מפנק, אוהב, סבלני, מקבל אותי עם כל המשקעים שבאתי איתם אודות לזבל שהשאיר... אני מאחלת לכולן דבר כזה מכל הלב, הרים אותי מחדש, חידש לי את כל הריהוט בבית (לא רק חומריות חשוב) אבל נתן לי להרגיש שלא איבדתי כלום. ובספטמבר חתונה בקרוב אצלך.

למעלה