יש לי בעייה אם חבר הומו

יש לי בעייה אם חבר הומו

יש לי חבר הומו הכי טוב שבעולם הוא כמו אח שלי ויותר מי זה ממש ככה עכשיו חבר שלי הכיר משהו בן 29 וחבר שלי בגלי שלי יום אחד חבר שלו אמר לו שזה או אני או הוא חבר שלי מאז לא מדבר אאיתי כלום הוא ראה אותי יום אחד עושה ריצה בשכונה ולא אמר שלום בגלל שחבר שלו היה איתו מה אני עושה כזה לא לדבר אם חבר שלי יותר כזה אני לא רוצה שחבר שלי הזרק בגלל משהו מה לעשות??? ןאני רוצה לגיד לכם יש פה יותר סטריים מאשר הומאים חחחח אחלה פורם

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif לא הייתי קורא לו

'החבר הכי טוב' זה מאוד לא בוגר דבר ראשון מהבחור בן ה29 לבקש דבר כזה ואם ה'חבר הטוב ביותר' שלך הסכים כנראה שהוא לא באמת החבר הכי טוב שלך תחשוב על זה

חבר הכי טוב?

חברים הכי טובים לא יזרקו אותך בשביל חבר,אני חושב שהחבר שלך לא היה צריך לקבל את האולטימטום הזה, זה אולטימטום אינפנטילי, ובמקרה הזה הוא היה צריך לבחור בך. תגיד לחבר שלך, שאם חברים כמוהו מי צריך אויבים.

resputin

New member
חוזר על מה שכבר נאמר,

הוא מעולם לא היה חבר שלך, בטח שלא 'חבר הכי טוב' אם הוא זרק אותך כמו גרביים משומשות כי החבר שלו אמר. נעזוב כרגע אם החבר שלו בסדר או לא בסדר, בוגר או לא בוגר - הוא ממש לא העיקר, אתם העיקר, או יותר נכון היחס שלו אליך הוא העיקר. אנשים כאלה בסוף נשארים לבד.

אוקי תודה אני מדבר איתו עכשיו בפון

ואם אני הראה אותו אני לא הדבר איתו עכשיו נראה מה יהיה חבר הכי טוב אמרתי לו עכישו בפלאפון שאני לא רוצה לשמוע אותו יותר אם הוא רוצה אותי הוא יודע איפו אני יהיה :) הדבר שניה חבר שלו אמר לו שאני עושה עניין ממש מפגר חבר שלו תגוד משהו אחד רוצה להיות חבר שלי ואני מכיר מלאה הומאים שאם אחלה בני אדם

BIoNdY

New member
וואו אוקי רגע!

שניה מה הולך פה בינתיים התגובה היחידה ששמעתי היא: "הוא לא חבר אמיתי" וואלה אי אפשר לשפוט אותו אהבה מעוורת אין מה לעשות ולפעמים עושים טעיות בגללה (אההם אההם) לפעמים אתה לא רואה דברים כמו שהם באמת כי אתה מאוהב מעל הראש וזה נכו ןשחבר שלך יצא דפוק ולא חבר אבל זה לא אומר שהוא לא חבר אמיתי (וזה לא שאני פוסל את האפשרות הזאת) יכול להיות שהוא חבר מאוהב ועיוור ואני חושב שבמקום "לזרוק" אותו כחבר אתה צריך לדבר איתו ולהבין עד כמה החברות בינכם חשובה לו ואם היא כן והוא לא סתם חרא של בן אדם כמו שעשיתם ממנו אז אולי תנסה להגיע אליו אל מעבר לשכבות האהבה הזאת וזה שההוא הבן 29 דפוק לא אומר שאתה צריך לקלקל ככה חברות ואם אתה מגדיר אותה כאמיתית אז אולי היא באמת כזאת איפה שהוא אתה רק צריך להגיע למקום הזה אני לא הייתי מוותר עליו כי שנינו יודעים שכשהם יפרדו הראשון שהוא יבוא לבכות לו זה לך ואז יש שתי אפשרויות או שתתנהג כמו חרא (ובצדק.. זה לא שאני מאשים אותך).. ואז תאבד אותו או שתסלח לו ואז בעצם לא קרה כלום אבל הדילמה של מה לעשות היא קשה ואול יעדיף לך לנסות למנוע מעצמך להגיע אליה. =]

SUNSHINE88

New member
../images/Emo23.gif ואללה, הוא לא חבר אמיתי

בדיוק בגלל העובדה שהם יפרדו בשלב מסויים כלשהו.. הוא לא היה צריך לוותר על חבר שהוא כמו אח. לא עושים את זה. חוץ מזה באיזה קשר בריא.. אחד מהבני זוג מנסה לנתק את השני מהחיים שלו...? זה מתחיל בזה.. ויעבור ל...? תעבור לגור אצלי ואל תראה את המשפחה? אל תלך לביצפר? מה?

BIoNdY

New member
לא אמרתי שהוא לא יצא חרא

ולא אמרתי שהבן 29 לא אידיוט אבל לא צריך לפסול אנשים ולהכריז עליהם מלחמה בגלל דברים כאלה

SUNSHINE88

New member
../images/Emo23.gif האמת שכן...

כי אם בשבילי הוא מספיק חשוב כדי שאגדיר אותו כמו אח. ולפי מה שהוא אומר זה גם ככה מבחינתו. על אח לא מוותרים, בשביל זין.

אחח כמה שנפגשנו במקרים כאלה...

בן כמה אתה ?

אתה צעיר צעיר ? בגיל צעיר כל כך באמת לא צריך לחשוב יותר מדי על זה. פשוט תחכה שזה יגמר בינם.

BIoNdY

New member
איך אתה מגדיר צעיר?

החבר שלו בגילו והוא עם מישהו בן 29... אז הוא לא נראה לי כל כך צעיר...

אוקי תודה

אחלה פורום תגדו כםגם אני יכול ליכנס לפורום גם אם אני לא חחחח יש לי בעייה שאני מסדר יותר אם הומאים ולסביות חחחח

למעלה