יש לי בעיה....
אני אוהדת הפועל ת"א מאז ומתמיד. אני בת 14. קוראים לי ענת. אחרי שהכרנו, רציתי לשאול אתכם משהו בתור אנשים שהולכים למשחקים...... בעונה הבאה אבא שלי הבטיח לי שהוא עושה לשנינו מנוי, והכי אני נהנית שאני הולכת למשחקים זה לעודד (לייק דההה), אז רציתי שהוא יעשה לי מנוי לשער 5, כי זה הכי מאגניב שם, בהתחלה הוא הסכים, אבל אחרי זה הוא החליט ש"את קטנה מדי ויעלו עלייך".........
(בלעעע....אייקון צהוב) אז אני לא יודעת לאיזה שער להגיד לו לעשות מנוי......אמרתי לו שנעשה לשער ארבע, ובמשחקים עצמם אם זה לא יהיה נגיד דרבי או משהו שממש מתפרעים בו, אז נשב בשער חמש על המדרגות, אבל הוא אמר שבמשחקים כאלה גם שער ארבע נהיה ממש אלים........
לאיזה שער לעשות מנוי?? הוא אמר לי שער שבע או שער שתיים, אבל בשער 7 הייתי נגד פארמה ובכלל לא עודדו, ובשער 2 דודים שלי שם, אז אני לא רוצה להיות איתם (הם זקנים...
) קיצר מה לעשות
תגיבו בקשההההההההה...... ענת
אני אוהדת הפועל ת"א מאז ומתמיד. אני בת 14. קוראים לי ענת. אחרי שהכרנו, רציתי לשאול אתכם משהו בתור אנשים שהולכים למשחקים...... בעונה הבאה אבא שלי הבטיח לי שהוא עושה לשנינו מנוי, והכי אני נהנית שאני הולכת למשחקים זה לעודד (לייק דההה), אז רציתי שהוא יעשה לי מנוי לשער 5, כי זה הכי מאגניב שם, בהתחלה הוא הסכים, אבל אחרי זה הוא החליט ש"את קטנה מדי ויעלו עלייך".........