יש לי בעיה....

יש לי בעיה....

אני אוהדת הפועל ת"א מאז ומתמיד. אני בת 14. קוראים לי ענת. אחרי שהכרנו, רציתי לשאול אתכם משהו בתור אנשים שהולכים למשחקים...... בעונה הבאה אבא שלי הבטיח לי שהוא עושה לשנינו מנוי, והכי אני נהנית שאני הולכת למשחקים זה לעודד (לייק דההה), אז רציתי שהוא יעשה לי מנוי לשער 5, כי זה הכי מאגניב שם, בהתחלה הוא הסכים, אבל אחרי זה הוא החליט ש"את קטנה מדי ויעלו עלייך".........
(בלעעע....אייקון צהוב) אז אני לא יודעת לאיזה שער להגיד לו לעשות מנוי......אמרתי לו שנעשה לשער ארבע, ובמשחקים עצמם אם זה לא יהיה נגיד דרבי או משהו שממש מתפרעים בו, אז נשב בשער חמש על המדרגות, אבל הוא אמר שבמשחקים כאלה גם שער ארבע נהיה ממש אלים........
לאיזה שער לעשות מנוי?? הוא אמר לי שער שבע או שער שתיים, אבל בשער 7 הייתי נגד פארמה ובכלל לא עודדו, ובשער 2 דודים שלי שם, אז אני לא רוצה להיות איתם (הם זקנים...
) קיצר מה לעשות
תגיבו בקשההההההההה...... ענת

לא!

שער 7 לא מעודדים!!! לפחות לא עודדו במשחק נגד פארמה... יחסית לשער 5..... ובשער 2 יושבים דודים שלי. שהם זקנים.

bink

New member
הפועל ת´´א אלופה

מי שאתה אוהד דפוק ואני שרוף על הפועל ת´´א ואם אתה אוהד מכבי ת´´א אבי נימני הוא חרא של בן-אדם וגם יוסי בניון

על האש

New member
שבלולינה...../images/Emo60.gif...

נכון אבא שלך צודק בדאגה לגבי שער 5 כמו למשל המהומות האדירות שהיו היום במגרש בשער 5 כתוצאה מכעס על השיפוט של שי שיטרית. פחדתי לחשוב מה קורה עם הילדים הקטנים פחות אוו יותר ששם,כי עד השנה תמיד ישבתי בשער 5 משהו כמו 17 שנה והשנה עברתי לשער 7. נכון בשער שבע העידוד אינו דומה ליציע של שער 5 (ושום יציע אחר לא יכול להשתוות ליציע הטירוף)
אבל קיים עידוד גדול בשער 7 למרות ששם מתרכזים בלראות משחק העידודו הגדול בא בעיקר לידיי ביטוי במשחקים הגדולים (הכוונה לשער 7).וקיים גם עידוד בשער 2 למרות ששם זהו שער של אלא שיותר מתרכזים במשחק ומעודדים פחות(למרות שהשנה חל שינוי קטן וקיים שם גם קהל תוסס,שער 2 נשמה !!!
) השער המשפחתי בבלומפילד הוא בדרך כלל שער 13 ששם עושים מנויים לאב ובן,ואב ובת
אבל בדרך כלל שקט שם אם כי לא בהכרח. לסיכומו של עיניין,מפאת ביטחונך ורצוי שיהיה ביטחון בזמן האחרון קוראים בכדורגל דברים שלא צריכים לקרות. רצוי שתשבי בשער 7 אחלה יציע עם קהל חם לא תמיד בטירוף אבל יש לו את זה.

פגאני

New member
שער 2....

הייתי מציע לך לשבת שם,אני שמח כשיוצא לי לשבת שם(לעיתים קרובות). במשחק נגד פארמה שער 11 היה תוסס אז לכי תביני.

שמאלני

New member
חבל להוציא כסף ועוד על מי,פחחח

במקומך לא הייתי זורק כסף על קבוצה עלובה כמו הפועל ת"א,ועוד על מי להוציא כסף.

למעלה