יש לי בעיה

• פותח הנושא mobi
  • פורסם בתאריך

חן.

New member
ואולי

תפנו ליעוץ מקצועי? סקסולוג /ית? זה נשמע מצב לא טוב בכלל לזוגיות. אני כבר שמעתי על זוגות שהיו נשואים מספר שנים ו"פתאום" הסתבר לגבר שהוא הומוסכסואל, או לאשה שהיא לסבית. אני לא מתבדחת. אני מקווה שתצליחו לפתור את הבעיה, וברור שזה דורש תשומת לב משניכם ביחד. אני מאחלת לך הצלחה בפתרון הבעיה במהרה.

ronds

New member
למשוך את הבעל

את צריכה לטפח את עצמך, ללבוש בגדים סקסיים במיוחד, לשים בושם מגרה ולהציעה דברים לא שיגרתיים. תיזמי נשיקה מי אמר שהוא צריך לנשק תיראי נחשקת שברחוב כל הגברים יביטו אולי כך הוא ייתעורר!

ronds

New member
לשם השוואה

אני בו 36 ומקיים יחסים כמט כל יום כשהייתי בן 24 עשיתי כמה ביום משהו משובש תלכו לייעוץ מיני אצל סקסולוג לא בושה!

מובי....כל כך מבינה אותך../images/Emo24.gif

ואני נשואה 15 שנים. וגם אצלנו התדירות מההתחלה היתה לעיתים נדירות. היו תקופות של אפילו פעם בשנה. ובהתחלה עוד התחננתי, ניסיתי לשכנע, ניסיתי לפתות...אבל כלום. ולפעמים היתה תדירות גדולה יותר. אצלי עם השנים הבעיה לא השתפרה כמעט...תמיד נע ונד. ובעניין הנשיקות, גם מבינה אותך, כאילו את הכפילה הצעירה שלי. אני כל כך זקוקה לנשיקות בשפתיים, בפה, וכמעט תמיד, יחסי המין שלנו היו כאלה ללא נשיקות, אלא אם אני ניסיתי לנשק...ובדרך כלל ללא היענות. אצלי הבעיה נובעת מלכתחילה במצב הנישואים שלנו לדעתי, במיכלול הבעיות שיש לנו שמשפיעות על הזוגיות, וכמובן בכך שבעלי הוא פשוט מאד גבר אדיש , שלא זקוק ליותר מידי מין, בגבר חסר תשוקה, ותאמיני לי שאני אישה מינית וייצרית מאד, ובכל זאת לא הזיז לו ולא מזיז לו גם היום. לא יודעת מה לייעץ לך, איך לנהוג. אצלי, כמה שניסיתי לפתות אותו, והתאמצתי, כלום לא עזר. אולי התדירות בייחסים קצת עלתה, אבל התשוקה שלו לא כל כך גברה, וזה ממש לא נעים לשכב עם גבר חסר ייצר תשוקתי. לעצמי עד היום לא הצלחתי לייעץ. מה שחושבת זה שאולי יש צורך ללכת לייעוץ מיני, למרות שאנחנו לא עשינו זאת. בכל מקרה מאחלת לך שיפור בזוגיות ובמיניות, מכל הלב.

למעלה