יש לי בעיה...

princess 15

New member
יש לי בעיה...

לפני כמה ימים כתבתי פה על עצמי אבל עכשיו יש בעיה חדשה, עם חברה שלי אז ככה: אנחנו חבורה של 6 בנות שלא מאוחדות.. אבל פשוט אנחנו ככה כאילו זה ההכי קרובות(לפחות ככה זה נראה מבחוץ) בקיצר, יש לי חברה טובה שלא ממש אוהבים אותה בחבורה הזאתי כי היא וילדה אחת נגיד רבו והשניה גם לא מתה עליה ויוצא שרוצים לצאת ואומרים לי שלא בא להן שהיא תבוא שהיא יבשה, שהיא ככה וככה... והבנות האחרות, יש להן חבר הן בקושי יוצאות איתנו(עד שבכלל יוצאים) ואני לא יכולה לסבול את המצב הזה עכשיו אני מרחמת עליה כל כך ואני מרחמת גם על עצמי אני מרגישה כל כך לבד ושלאף אחד לא אכפת בכלל, עכשיו יוצאים וכאיל ואני יודעת שהן לא מתות שהיא תבוא ואני שכנעתי, ולא נעים לי כזה גם אני לא יודעת אם לספר לה כי היא בטח תרגיש חרא. ודבר שני עוד מעט יש טיול שנתי ואני לא רוצה להיתקע ולהיות רק איתה אבל כבר אני מרגישה פתאום שאין לי עם מי כי כל אחת עם הפוזות שלה וכל אחת עם החבר שלה בטיול ואני מרגישה שאני לא הולכת להנות בכלל... :(

sh53

New member
עשי לך רשימה

של מה את מרגישה כשאת נמצאת עם כל החבורה של 6 החבר'ה ומה את מרגישה רק כשאת נמצאת איתה? לאן אתם יוצאים? מתי אתם חוזרים? האם את משתעממת כאשר את עושה איתה/איתם דברים? עם מי את נהנית יותר? למי תלכי ותספרי דבר אישי כשתצטרכי (לא לבחור בתשובה לא בה ולא בהם, אלא לשאול את עצמך אם הייתי חייבת לשתף במשהו אישי, אז במי הייתי בוחרת בחברה או בחבר'ה?). אחרי שתעני על השאלות האלה בשביל עצמך, אולי זה יעזור לך להתקדם הלאה.

princess 15

New member
אז ככה

ה6 חבר'ה ביחד.. מרגישה בסדר..הרוב שם דפקניות אני יכולה לסמוך רק על 2 מהן:זאתי שלא מתים עליה וזאתי שיש לה חבר והיא קצת מרוחקת שאני יוצאת איתן אז לפעמיים משעמם.. לפעמים מעצבנות..2 רק מחפשות בנים ולפעמים שתיהן מתנהגות כמו שרלילות עד שאני מתפאדחת ללכת איתן והאחרונה גם כן אגואיסטית אינטרסאנטית. היציאות שלנו לא מהנות בטירוף.. פשוט סתם.. מחפשו תאת הריגוש לצאת אחרי שבוע לימודים אז יוצאים לא משנה אם זה משעמם או לא, מנסים(לפחות כך זה אצלי). וכמו שאמרתי עוד מעט טיו לשנתי ואני נמצאת פה בבעיה, אני אצטרך להיות כל הזמן עם זאת שלא אוהביםכי יש לה בעצם רק אותי ובאמת אין לי בעיה להיות איתה היא חמודה והכל, אבל אני רוצה להיו תעם כול םאני רוצה להנות!!! בלי הרגשה רעה מהצד, בלי שהיא תגיד לי בצד שלא כיף לה ודברים כאלו. ואני לא יודעת מה לעשות עם זה.. :( :( :( אני ממש.. ממש..צריכה עזרה בקשר לבעיה הזו

sh53

New member
ומה עם בנות אחרות בכיתה?

יש אפשרות להצטרף אליהן או לצרף אותן אליכן ואז יהיו יותר חברים להכיר? מה עם בנים? אולי יש בנים נחמדים בכיתה?

princess 15

New member
יש..

אנחנו ביחד עם הבנים והכל וכבר חישבתי את זה בראש ואני רואה אותה לבד ככה.. עדיין רוצה את החבר'ה שלנו שאנחנו ביחד עם הבנים והכל

sh53

New member
אם זה מה שאת הכי רוצה

אז לכי על זה. לגבי החברה - תהיי איתה גם עם החבר'ה וגם עם הטיול. אם תגיעי לשלב שתצטרכי "לבחור" - נסי להתחמק מזה בעדינות (באיזה שלב הטיול ייגמר וזה סה"כ משהו זמני הטיול ולא כל הזמן ולא טיול ארוך).

princess 15

New member
כן הגעתי למסקנה

שאני פשוט אנסה להיות כמה שיותר עם כולם ולא דבוקה אליה... תודה רבה :)

למעלה