יש לי בעיה...

גילי 13

New member
יש לי בעיה...

אני באה לחווה רואה את הסוסים נהיית מאושרת רוכבת מטפלת קצת ואז שאני הולכת יש לי מין דאון כזה ואני לא יודעת למה זה קורה לי... ועוד מעט נגמרים לי ה-10 שיעורים ואני לא יודעת מה לעשות... להמשיך או לא להמשיך... אני נהיית ממש מדוכאת מכל העניין הזה... אני חושבת עליהם ואני ממש אוהבת את כולם שם, הסוסים הם כל כך מדהימים אז למה זה קורה לי... בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יודעת מה לעשות... גילי

ה צ י ף

New member
גם לי זה ככה כי את מחוברת לסוסים

פשוט גם אני יכול להיות מ 8 בבוקר בחווה עד הסגירה שהסוסים כבר יושנים ויש חושך וגם שאני הולך הביתה אחריזה אני ניכנס לדיכאון זה כי את מחוברת לסוסים פשוט מאד זה כמו סריטה במוח של אוהבים סוסים

גילי 13

New member
אז מה אפשר לעשות?

אני גרה יחסית רחוק מהחווה בערך 20-30 דק' נסיעה ובגלל זה אני לא יכולה לבוא אליהם הרבה... דיברתי על זה עם אנשים והם אמרו לי לקחת הפסקה של שבועיים ואז לראות אם כדאי לי להמשיך עם הרכיבה וזה בעיקר כדי לראות אם אני יכולה להסתדר בלעדיהם, אתם חושבים שזה יעזור??

Princess Miyu

New member
אני מקווה שכן ../images/Emo6.gif

אם לא יעזור, אל תוותרי על הרכיבה עצמה, לדעתי תמשיכי ותנסי להיות שקועה גם בדברים אחרים לא רק סוסים, זה עזר לי עם הגעגועים לסוסים ועם הרצון העז כל הזמן להיות איתם

גילי 13

New member
לא הבנתי

אמרתי שיש לי בעיה, אז רשמת שאני צריכה לעסוק בעוד דברים חוץ מבסוסים ואז אמרתי שאני עוסקת בעוד דברים ורשמת שאם ככה אין בעיה (?!) אמממ זה לא בדיוק עוזר לי...

Princess Miyu

New member
../images/Emo10.gif אולי אין בעיה ואת חושבת שיש?

תחשבי על זה
כל בנאדם רגיל שאוהב סוסים, ואין בבעלותו סוס הוא הרי לא נמצא איתם כל הזמן 24 שעות ביממה... אז ברור שיש געגועים ודיכאון אחרי שעוזבים אותם לי יש את זה ומנסים לחיות עם זה זה לא קל אבל בנאדם שאוהב סוסים מודע לתופעה הזאתי לדעתי

Princess Miyu

New member
אולי יש מצב שמרוב שאת אוהבת סוסים

את לא רוצה לעזוב אותם אפילו רק לכמה שעות? כי לי זה תמיד היה ככה שלמדתי לרכב בשיעור ושטיפלתי שם בסוסים הרגשתי מאושרת עד הגג שיצאתי מהחווה כולי דכאונות עצבות ורצון עז לחזור לשם וסתם לבהות בסוסים או ללטף אותם לדעתי זה המצב ואת לא צריכה לחשוב על זה בצורה שלילית תמיד את יכולה לחזור לסוסים שם
ולדעתי תמשיכי עם השיעורים זה רק עוזר וגם השהייה עם הסוסים זה עושה טוב בנשמה מקווה שנתתי קצת תמיכה והרגשה יותר טובה

ניצקוש

New member
דוגרי, השאלה עם יש לך עוד עיסוקים

כרגע חוץ מן הסוסים? ולדעת שיש סיכוי גדול מאוד שזה יתפוס לך המון מזמנך... אבל עם את אוהבת את זה כמו כולנו ומוכנה להשקיע זמן לאהבה שלך אז בסבבה של החיים תישארי.. ועם לא .. אז לא החלטה שלך

horsegirl

New member
היי!!

טוב תראי אני יודעת על הבעיה שלך והבטחתי לעזור לך בזה... אני לא עוזרת מספיק?
והסוסים באמת מדהימים...

גילי,

אני חושבת שאם את באה לשם כל יום, או בתדירות מוגזמת, אז אולי את פשוט צריכה קצת זמן לא לבוא אליהם או לחווה, כדי לראות אם את יכולה להסתדר קצת בלי לראות אותם. כי אחרת זה פשוט ימאס לך כל הקטע עם הסוסים, וחבל!
או שפשוט להשתדל שזה לא יהפוך לקטע ממכר. מקווה שעזרתי...

גילי 13

New member
אבל אני לא...

אני באה לחווה פעם בשבוע לרכיבה... במקרה השבוע הייתי שבת ראשון ושני אבל בעיקרון אני באה לחווה רק פעם בשבוע

גילי 13

New member
גם אני מקווה ובדיוק מזה אני חוששת..

ובגלל זה הציעו לי להפסיק לרכב לשבועיים-שלושה ואז לראות אם אני ממש רוצה לרכב או שלא

אוייש, קצת מבאס, לא?../images/Emo4.gif

ו... באיזה שיעור את? (מספר..) כי אמרת שיש לך רק 10 שיעורים..

גילי 13

New member
כן זה מאוד מבאס...../images/Emo10.gif

בהתחלה עשיתי 5 שיעורי ניסיון ואז אבא שלי רשם אותי ל-10 שיעורים אז סך הכל עשיתי 12 שיעורים

גילי 13

New member
בגלל זה אני כותבת כאן

כדי שתגידו לי אם כדאי לי להמשיך לרכב...

למעלה