דודו זר תימני, זה לא נחשב...
S Soviet Spy New member 22/10/04 #2 תמיד יכול להיות שהיא יצאה מהמטבח בניגוד להוראות מפורשות שנצרבו לתוך זרועה כדי שלא תשכח אותן, תעתה בדרך ותקועה עכשיו בתוך מכונת הכביסה, בתוך הארון או על הגג.
תמיד יכול להיות שהיא יצאה מהמטבח בניגוד להוראות מפורשות שנצרבו לתוך זרועה כדי שלא תשכח אותן, תעתה בדרך ותקועה עכשיו בתוך מכונת הכביסה, בתוך הארון או על הגג.
C chinuk New member 22/10/04 #12 ../images/Emo6.gif!!!! חחח אהבתי את הקטע של "חיפשתי בכל מקום: במטבח,"
N numa freaking yey New member 22/10/04 #13 אתה גם כן טיפש... תעשה מה שכל גבר נורמלי עושה, תקשור אותה ברגל. לי זה עובד ממש טוב, אני אף פעם לא הולכת לאיבוד
אתה גם כן טיפש... תעשה מה שכל גבר נורמלי עושה, תקשור אותה ברגל. לי זה עובד ממש טוב, אני אף פעם לא הולכת לאיבוד
ד דר דרעק New member 22/10/04 #14 את לא הולכת לאיבוד? אז איך הגעת למחשב? נראה שאת זאת שהשפעת על אישתי והכנסת לה רעיונות מוזרים לראש... את, ונשים כמוך, הן בושה לאנושות! (כל הנשים הן בושה אבל את יותר)
את לא הולכת לאיבוד? אז איך הגעת למחשב? נראה שאת זאת שהשפעת על אישתי והכנסת לה רעיונות מוזרים לראש... את, ונשים כמוך, הן בושה לאנושות! (כל הנשים הן בושה אבל את יותר)
N numa freaking yey New member 22/10/04 #15 המחשב במטבח, מה אתה חושב? צריך תעסוקה כשמחכים שהאוכל יהיה מוכן, לא?
א אני נולדתי לאהוב New member 22/10/04 #16 אפשר לנקות בנתיים... לתלות כביסה, לגהץ בגדים, לעסות את גבו התפוס של בעלך (או במקרה שלך, אביך)... מה זה התירוץ הזה של לחכות עד שהאוכל יהיה מוכן.. סדרי ת'סכו"ם!
אפשר לנקות בנתיים... לתלות כביסה, לגהץ בגדים, לעסות את גבו התפוס של בעלך (או במקרה שלך, אביך)... מה זה התירוץ הזה של לחכות עד שהאוכל יהיה מוכן.. סדרי ת'סכו"ם!