יש לי בעיה...

דר דרעק

New member
יש לי בעיה...

עכשיו חזרתי מהעבודה וגיליתי דבר נורא... אישתי נעלמה
חיפשתי אותה בכל מקום אפשרי: במטבח, אנא אנשים טובים, אם מישו יודע איפה היא שיגיד לה לחזור...

ברחתי!

דוקטור, בזמן האחרון הרגשתי ממש בודדה, היית חוזר מהעבודה והולך ישר לישון... לא היית בכלל נכנס למטבח כדי לבקר אותי. וזהו! החלטתי לשים לזה סוף ולקחתי את העצמאות שלי לידיים - לקחתי את האוטו וברחתי. בדרך עשיתי תאונה כי איזה גבר מטומטם חתך אותי משמאל ולא היו לי בלמים... בקיצור, עד שלא תתנצל ותבטיח להשתנות אני לא חוזרת!

דר דרעק

New member
אישה!

איך העזת לצאת את המטבח! חכי חכי אני יודע איפה את וכבר שלחתי את אנשי יחידת הקומנדו שאני מחזיק בביה"ח אלייך. כדאי שתתחילי לברוח!

יחידת קומנדו עלק..

מאמי האנשים שלך כבר הגיעו אליי, ואני חייבת להגיד לך - תודה
הם פשוט ח-ת-י-כ-י-ם אחד אחד. במיוחד הכושי. מותק, כדאי שתחשוב על פיתרון אחר...

דר דרעק

New member
דרעקית שכמותך...

התקשרו אליי עכשיו מהמשטרה בקשר לאוטו... איך לעזאזל הוא הגיע לתוך האגם? מה עבר לך בראש? אמרתי להם שזאת את ושיחדתי אותם קצת... קיצר, עכשיו את מוגדרת כ"מבוקשת" (לא במובן הסקסי ימגעילה, תסתכלי איך את נראית). משטרת ישראל בעקבותייך, וגם צה"ל, השב"כ, המוסד וויקי כנפו (יש לי הרבה קשרים, אני דוקטור מפורסם את יודעת..) בנתיים אני הולך לקניון לקנות שרשרת חדשה.

אוי, בעלי האהוב אני כל כך מצטערת

אני ממש צריכה שתבוא להוציא אותי מהמעצר... אני לא רגילה לא להיות כל כך הרבה זמן מחוץ למטבח... אני לא יודעת מה עבר לי בראש, רק רציתי קצת תשומת לב... תבוא להוציא אותי ואני מבטיחה שאני יכין לך מה שתרצה ואני גם יפנק אותך בלילה (נעשה סקס פרוע כמו שאתה אוהב). דוקטור, אני יודעת שאתה רחום וחנון... מתגעגעת ומחכה, אישתך.

beatman

Member
איך יכולת דר' ????

איזו מגעילה. אפילו את המאכלים שלה לא הייתי אוכל.

דר דרעק

New member
כן, חשבתי על זה באמת

ונראה לי בזמן הקרוב אני אקח את אישתי למחלקת הכירוגיה הפלסטית אצלנו כדי שתיראה כמו מורן אייזנשטיין...

דר דרעק

New member
אני מתחיל כבר להיות רעב...

טוב, אני בא לשחרר אותך, אבל שלא תחשבי שאנחנו נעבור על זה ככה לסדר היום... מהיום, אין לך אישור לצאת מהמטבח בשום אופן חוץ מלזרוק את הפח ולספק אותי בלילות... ברור?

minalota

New member
מזכיר לי בדיחה../images/Emo26.gif

נהג בלי רשיון שיכור דורס אישה בכביש מי אשם?? האישה! מה היא עושה מחוץ למטבח בכלל??

sofT sTeel

New member
אתה טוען שדודו זר רע??? תתבייש לך!!

סקס סמים וטל מוסרי אוננות תרופות ודודו זר

למעלה