יש לי בעיה...

שרימפי

New member
בטח שיותר מסובך.

דברים מעולם לא היו שחור ולבן כמו שאתה מציג אותם. לחפש הגדרה זה דבר שלוקח זמן, זה אישי וזה תהליך שהבנאדם עובר. אני לא מבין למה להתיימר לקטלג אנשים כהומו לסבית בי טרנס הטרו רק לפי קריטריונים שכאלו. ההגדרה היא כזו שהוא צריך לעשות, אולי הוא אפילו ג'נדר קוויר. בכל מקרה, שיהיה לבריאות. והמון המון בהצלחה. אני אומנם לא מסכים עם החשיבה שאתה **חייב** להגדיר את עצמך. אבל אני כן חושב שאתה צריך, בשביל השקט שלך. אבל מעבר לזה אתה צריך לנשום, ולהבין שלא משנה מה אתה זה לא סוף העולם. אני באמת חושב שאולי ברגע שתקלוט שמה שלא תהיה זה בסדר, כל הדחף הזה לקטלג את עצמך בתוך קבוצה כזו או אחרת לאט לאט יעלם. אולי.

nightwish44

New member
יש לי בעיה...

כבר כתבתי במספר פורומים בעבר את השאלה הזאת אבל אני אכתוב אותה שוב. אני לא יודע אם אני סטרייט הומו או בי ואני חייב להגדיר את עצמי תעזרו לי בבקשה. נ.ב בפורומים האחרים כתבו לי שאני לא חייב להגדיר ועם הזמן אני כבר יבין אבל אני רוצה לדעת כי עד אז אני כבר אשתגע בקצב הזה. אם אתם יכולים תציעו לי דרכים או תגידו לי איך אתם גיליתם.

היית פעם עם בחורה?

היית פעם עם גבר, מצאת את עצמך חושב על חיים\ אהבה\ סקס\ פנטזיה אחרת על חבר טוב? אולי לא תאהב לשמוע את זה אבל האמת אני מסכים עם הקטע של הזמן ויותר מהכל עם לא להגדיר את עצמך, לדעתי זה סיבוך, אני לא מגדיר את עצמי, אני נמשך למה לאנשים ולא למגדר או למה שיש להם בין הרגליים, אני נמשך למי שאני חושב שאני יכול לעשות לו טוב והוא יכול לעשות לי טוב ולגרום לי להיות בן-אדם שלם יותר. אחרי הכל, לדעתי זאת אהבה...

זמן עושה את שלו

אני גם היתי בדילמה מכיתה ח' עד לפני 11 חודשים ואני היום יכולה להגיד על בטוח שאני נמשכת גם לבנות וגם לבנים אני דו מינית..... אתה צריך רק סבלנות וזה יבוא לבד...

לירונדה

New member
אוקיי....

דבר ראשון, האנשים בפורומים האחרים לפי דעתי צדקו לפי ניסיון ולפי מה שאני חושבת, רק העובדה שאתה מנסה להגדיר את עצמך ולא מצליח יותר תשגע אותך ופשוט לזרום תתנתק מדעת החברה, לך לפי מה שאתה מרגיש, בא לך על מישהו, לך עליו בא לך על מישהי, לך עליה, פשוט תזרום, בסופו של דבר תבין מי אתה באופן טבעי בלי כל התסבוכים האלה של ההגדרות פשוט לזרום! זה גורם לך להירגע, להפסיק לחשוב על כל הקטע של ההגדרה, וללכת עם מה שאתה מרגיש ועושה לך טוב

למעלה