יש לי בעיה

יש לי בעיה

יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה הבאה: אני כל הזמן דוחה דברים , מורח , ומבזבז זמן. ניסיתי לעשות TODO LIST , אבל זה לא עוזר , אין לי מוטיבציה לעשות שום דבר. והיום למשל , היום הייתי ביום חופש ולא עשיתי פשוט כלום , שום דבר. יש לי עבודה להכין , דברים לעשות , ואין לי חשק. מה עושים ?

מה זה כל הזמן?

כמה זמן זה כבר נמשך? אולי סתם עוברת עליך תקופה עצלה? העבודה הספציפית הזו מפחידה אותך?

ובכן

זה קרה לאחרונה. פעם היה לי הרבה מרץ , הייתי כותב מצייר , מתחיל לעשות עבודות להגשה כבר ביום שנתנו , היה לי כיף בעבודה. עכשו זה השתנה, אין לי חשק לכלום , אני דוחה הכל ,אם בכלל עושה , בעבודה משעמם לי , עבודות להגשה לא מתקדמות. והימים חולפים ביעף בלי שעשיתי כלום. העובודת לא מפחידות אולי חוסר חשק לעשות אותם. גם כל הדברים הקטנים , לבדוק דברים בבנק , לקנות דברים , הכל לאט..לאט..

אושר מ

New member
ומתיז ה השתנה לרעה?

אתה יכול לשים את האצבע על נקודה בזמן?

אושר מ

New member
ומאז אין לך חשק לעשות כלום?

אחריו קיבלת ציונים טובים? למה ציון רע כל כךה שפיע עליך?

אז ככה

אולי זה היה הקש ששבר את גב הגמל, כעיקרון זה לא הציון , אני אפילו לא חושב לעשות מבחן חוזר , כי זה בקושי ישנה לי משהו, אבל מאז הכל התחיל , אין חשק לשום דבר , אני מצטער גם שאני לא ספונטני , אני (לפי מה שאני חושב) מקובע קצת , ואז הכל מתחיל להיות רוטיני וחוזר על עצמו. ואז כבר נמאס מהכל , מלימודים מעבודה..והכל מדרדר

מוּסקט

New member
מעבר לדחיינות

נשמע שאתה סובל מדיכאון קל. זה ששום דבר לא מעניין, הכל בלה ולאט, חוסר הספונטניות, תחושה שאתה לא ממש מחובר לדברים רגשית, התפקוד לא כתמול שלשום, האנרגיות לא משו, מצב הרוח ירוד...

למעלה