יש לי בעיה....

יש לי בעיה....

תראו אני בת 16 וחצי ויש לי בעיה .....אני ילדה דיי יפה ותמיד אני מקבלת מחמאות כמעט רק מבנות ... עכשיו נפגשתי כבר עם איזה 9 בנים שדיברתי איתם באיי סיק יו ושלחתי להם תמונה והם היתלהבו ואמרו שאני יפה וזה וכשנפגשתי איתם ישבנו דיברנו רגיל ואחרי שהם הלכו פשוט לא דיברו איתי יותר וניתקו איתי את הקשר ואין זה קורה עם כולם!!!! אני כבר מתחילה לחשוב שיש עליי איזה כישוף או משהו ! או שלמשל היה אחד שהייתי איתו בקשר הוא התחיל איתי קבענו פגישה היינו 3 שעות ביחד ושוב פעם יום למחרת הייחס שלו הישתנה! זה לא ניראה לי משהו בהיתנהגות שלי כי אני מתנהגת רגיל ומדברת בחופשיות לא סגורה או משהו ...ואלה שניפגשתי איתם זה לא רק עכשיו זה במהלך כל השנה אתם חושבים שיש עליי איזה כישוף או משהו כזה?

Envenom

New member
לפני שאת מאשימה את המאגיה

תנסי להסתכל מסביב. לפעמים לעצים יש תשובות. (והמבין יבין (אני, במקרה הזה (אני לא סובל מפיצול אישיות, אני דווקא נהנה ממנה)))

ToryMaster

New member
יפה

את האמת? אני מכירה תא המצב שלך יפה מאוד, הבעיה היא לא כישוף, הבעיה האי בהערכה העצמית שלנו ובאיך שאנחנו מציגות את עצמנו לעולם

ToryMaster

New member
הו

אם הייתי יודעת אני נשבעת שהייתי עוזרת לך אבל אני לכודה באותו מצב אגב, יכול להיות גם שהבעיה בסיפור שלך, היא שהבנים האלה פשוט חושבים שאת טובה מדי בשבילם

dark or

New member
../images/Emo187.gif מוזר...

זה מצב דיי מוזר ומבאס אני חייב לומר בעיקרון אם תחשבי שלא עשו עליך כישוף או משהו בסגנון אז את תראי שלחשוב שעשו כישוף זה רעיון דבילי אני חושב שאולי הם חשבו שאת ילדה קלה להשגה והם חושבים שהם ימצאו מישהי להתמזמז איתה, יכול להיות אלף סיבות אבל לחשוב שזה כישוף זה מוגזם.

Esk3ra

New member
לאו דווקא

המממ מה זה השטויות האלו של את ברמה טובה מידי בשבילם? בלי להעליב אבל אני לא חושב שזו הבעיה אולי יש לך פאק באופי שאת לא רוצה להודות בו אולי הם באמת גילו שהם לא יוכלו "להשכיב" אותך כמו שאמרו כבר... אולי זה מנייאקי אבל זו המציאות!

ToryMaster

New member
אולי

ואולי הם באמת מפחדים ממנה מי יודע? אני מכירה הרבה מקרים כאלו

לדעתי...

באמת כמו שכמה כבר אמרו אולי באינטרנט יש לך יותר ביטחון עצמי ובגלל זה הם נמשכים אלייך ומדברים איתך אבל דווקא כשאתם ניפגשים פנים מול פנים את מאבדת חלק מימנו וזה גורם להם פחות להימשך אלייך, בקיצור לא ניראה לי שיש קשר לכישוף.

למעלה