יש לי בעיה

idan18man

New member
יש לי בעיה

יש לי איבר מין גדול וזה מפריע לחלק מהבחורות וזה כאב לי ולה ואני לא יודע מה אני יכול לעשות כדי שאני היא נרגיש יותר טוב ?? ?

חיבוקון

New member
נסה בפורום ברית מילה ../images/Emo6.gif

ובנימה רצינית יותר, וידאת שהיא הייתה רטובה מספיק? תן לה לטפס עלייך ולכוון את עצמה לתוכך, כך היא היא תוכל לשלוט על החדירה ותפסיק כשזה כואב לה. למה כואב לך??? אין לי צל של מושג

../images/Emo4.gif

דווקא לי היה יותר קל כשהבחור היה מעלי, זה פחות כאב. כמובן שאתה צריך לוודא שהיא רטובה מאד מאד מאד... והיא יכולה לכוון את עצמה אליך גם כשאתה מעליה. קונדום חלק בצירוף שמנים למיניהם יכול לעזור, וזהו נראה לי... בהצלחה!

P u s s i c a t

New member
חס וחלילא

שמנים וקונדום לא הולך יחד חוץ מהאוונטי. שאר הקונדומים נהיים לא יעילים במגע עם שמן. אבל (איפה אלפא) נסו KY או שאר לובריקנטים ומשחק מקדים ארוווווווווווך.

P u s s i c a t

New member
מקווה שזה בגלל

שאת נמנעת מסקס או שהיו לך עד היום רק פרטנרים קבועים ועשיתם בדיקה אחרי 3 חודשים שעד אז התנזרתם, ולא כי את מהמתאבדות.... סקס לא מוגן זה לא משחק ילדים.

P u s s i c a t

New member
בוביק

את לא חייבת לי או למישהו פה דין וחשבון וזה לא נאמר כדי לקבל דיווח. יותר בשביל לתת לך חומר למחשבה. אף זיון, גם לא הכי טוב שהיה לך בחיים, לא שווה את החיים שלך. את לא חייבת להגיב לי - כי זה לא ענייני מה את עושה עם החיים שלך, אבל באמת, מתוך דאגה אמיתית, מייעצת לך לחשוב טוב טוב על העלות מול התועלת. גם הבחור הכי מתוק בעולם, וזה שנראה הכי נקי, אם מסכים לשכב אתך בלי קונדום - יתכן ועשה את זה עם עוד מישהי אחת לפחות, שאולי גם היא נראית מאוד מתוקה אבל הבחור הקודם לה, פעם אחת שכב עם מישהי "נגועה". איידס זה הסכנה הכי גדולה אולי, אבל יש עוד מחלות לא עלינו שפוגעות בפוריות ועלולות לגרום אפילו למוות. ועוד לא הזכרתי הריון בלתי רצוי.. שוב - עשי מה שנראה לך נכון, אני רק מזהירה. ובוקר טוב שיהיה

תגיד תודה שיש לך בכלל.........

יש כאלה שצריך פינטצה למצוא אותו.......תבורך. ואם כבר.. אם כאב לה מאוד שתיגש לגניקולוג השכונתי ותבקש ממנו.. שיקצר את החוטים של ההתקן שנמצא אצלה..........

batman

New member
באמת ? כזה גדול ?

האם הקוטר שלו יותר מאשר ראש של תינוק ? אם כן, מהר תתקשר לגינס. ועל זה נגיד "יאללה יאללה ".

P u s s i c a t

New member
מה הקשר?.....

רוחב הפתח של האיבר הנשי - תודה לאל - לא נמצא במצב לידה כל הזמן. בגלל זה קוראים לזה פתיחה של.. X אצבעות. אם לכולם יכול היה לעבור שם תינוק כל הזמן - לא בטוחה שהייתם מרגישים משהו.

יוזיקית

New member
לעידן קודם כל לא תמיד כואב לי וחוץ

מיזה תחשוב על רמת הגירוי שלי (זה יפתור הרבה מאוד בעיות אם יש כאלה בכלל? ).

ברוך הבא למועדון...

לך תעשה הקטנה !!!

forestdevil

New member
מה לעשות... תאלץ למצוא מישהי "L"

יענו מידה "לארג'" או שימשיך להיות לא נוח. לפי ההודעה שלך זו לא מישהי רצינית, אלא לחלק מהבנות.... זה אומר שאתה עדיין רווק צעיר ונהנתן! כשתמצא מישהי טיפה יותר רחבה יהיה לך יופי. על איזה אורך וקוטר אנחנו מדברים פה בערך? סתם כי מעניין אותי... ואל תספר לי שלא מדדת!!

למעלה