לשכב איתך !!! ואגב הקדמון מביננו זה אתה לא ?! עכשיו עשה טובה...וכל פעם שאתה רואה תמונה ליד השם שלי. אל תפתח אותה !!! אני כבר יודע את דעתך...איך ההסדר ?! עכשיו לך לאמאל'ה קח את המוצץ ושתוק !!!
שזה לא הקוטר אלא העובי. הקוטר הוא יותר גדול. הכוונה שלך הייתה שכשמסתכלים על הזין בשני מימדים זה שלוש אצבעות נכון? אם כן,אז לזה אני התכוונתי.הקוטר יותר גדול.
סי פוקס מתכוון ש-3 אצבעות הצמודות זו לזו אחת בהקבלה לשניה - זה רוחב. וזה כנראה המסר של בארי.... אם זה היה בקוטר, האצבעות מסודרות כמין משולש....לא בשורה- לא הייתי מתרשמת מהעובי
אבל כשסדרתי את האצבעות שלי כמו משולש הבנתי שגם אם אלו האצבעות של בארי לא לזה הוא התכוון. וגם 'פתיחה' מודדים באצבעות צמודות בשורה... (ות'אמת? גם 3 אצבעות צמודות שלי בשביל קוֹטר זה לא רע בכלל)
אותי. ובארי,גם אני הייתי כמוך בשיעורי מתמטיקה.אבל חלק נכנס קצת למוח בכל זאת. אבל לפחות הבינו את הכוונה הסופית. לעבור לדבר בצולים?חחחח...למי יש כאן צול אחד שיראה לי!
נכון.שמחתי על זה שהבינו אותי.בתור התחלה. בתור המשך לפי מה שהבנתי צול אחד זה כמעט הקוטר או העובי (אני לא מכיר את יחידת המדידה הזאת ממש) של כדור טניס. בתור סיום לבארי,1+1 לא שווה 3.שווה 11.