יש לי בעיה

איזה מזל שאני לא צריך...

לשכב איתך !!! ואגב הקדמון מביננו זה אתה לא ?! עכשיו עשה טובה...וכל פעם שאתה רואה תמונה ליד השם שלי. אל תפתח אותה !!! אני כבר יודע את דעתך...איך ההסדר ?! עכשיו לך לאמאל'ה קח את המוצץ ושתוק !!!

seafox

New member
הממ..כמעט שלוש אצבעות?

לי יש קוטר שלוש אצבעות... זה באמת בעייתי לפעמים.אבל גורם לצד השני עונג טוב :)

seafox

New member
בעצם נראה לי הכוונה שלך ברבארי

שזה לא הקוטר אלא העובי. הקוטר הוא יותר גדול. הכוונה שלך הייתה שכשמסתכלים על הזין בשני מימדים זה שלוש אצבעות נכון? אם כן,אז לזה אני התכוונתי.הקוטר יותר גדול.

שיעורי מתמטיקה...

ישבתי בסוף הכיתה וציירתי בשקט...עזוב אותי מהמשוואות שלך !!!

../images/Emo13.gifצודק!!! באמת לא היה ברור.

סי פוקס מתכוון ש-3 אצבעות הצמודות זו לזו אחת בהקבלה לשניה - זה רוחב. וזה כנראה המסר של בארי.... :) אם זה היה בקוטר, האצבעות מסודרות כמין משולש....לא בשורה- לא הייתי מתרשמת מהעובי

../images/Emo6.gif גם אני התבלבלתי בהתחלה.

אבל כשסדרתי את האצבעות שלי כמו משולש הבנתי שגם אם אלו האצבעות של בארי לא לזה הוא התכוון. וגם 'פתיחה' מודדים באצבעות צמודות בשורה... (ות'אמת? גם 3 אצבעות צמודות שלי בשביל קוֹטר זה לא רע בכלל)

טוב דוגמא לעוביו של איבר המין...

שלי לפחות...קחו את גליל נייר הטואלט,תוציאו את הפנים שלו,את החום הזה או הלבן הקשיח יותר. לזה הקטנצ'יק שלי לא נכנס...גם אני אלחץ אותו...אני קורע אותו...
זו הייתה דוגמא מספקת לפי דעתי... ואיך קוראים לך,אדון מבתק,אל תגיב !!!

seafox

New member
יופי!אני שמח שסוף סוף מישהו הבין

אותי. ובארי,גם אני הייתי כמוך בשיעורי מתמטיקה.אבל חלק נכנס קצת למוח בכל זאת. אבל לפחות הבינו את הכוונה הסופית. לעבור לדבר בצולים?חחחח...למי יש כאן צול אחד שיראה לי!

seafox

New member
לא שמח על הצול.לא הבנת אותי

נכון.שמחתי על זה שהבינו אותי.בתור התחלה. בתור המשך לפי מה שהבנתי צול אחד זה כמעט הקוטר או העובי (אני לא מכיר את יחידת המדידה הזאת ממש) של כדור טניס. בתור סיום לבארי,1+1 לא שווה 3.שווה 11.

לזה קוראים : מראה גוף נשי ורך...

ובדיוק כך הוא צריך להיות...
<רק תוריד משם 10 ק"ג בממוצע , 65 ק"ג על 1.60 זה שמנה!! 50-55 על הגובה הנ"ל זה מושלם...
>

למעלה