יש לי בעיה

יש לי בעיה

אני דו אני די (הרבה) דלוקה על מישהי כבר זמן מה אנחנו מדברות הרבה באינטרנט ונפגשנו פעמיים בפעם הראשונה לא היתי ממש דלוקה אליה כי באותו זמן היתי סרייטית ועכשיו אני דו ואני פשוט לא יכולה להוציא אותה מהראש שלי ומהחלומות שלי ואני ממש רוצה אותה ואין יום שאני לא חושבת אלי אין שנייה שאני לא חושבת אליה אבל יש לי בעיה אחת יש לה חברהשהיא אוהבת מאוד ואני לא רוצה להרוס להם את הקשר..... מקווה שתעזרו לי!

ועוד משהו

אני רוצה לספר לה אבל אני פוחדת שזה יהרוס לי את הקשר איתה אני מתחננת בבקשה תעזרו לי

TwelveEyes

New member
ממממ...

תראי, מבחינתי אנשים תפוסים הם מחוץ לתחום בלי יוצא מן הכלל, גם אם אני מאוהבת בהם מעל הראש. את יכולה תמיד לנסות להרוס את מערכת היחסים ביניהן, אבל אני מציעה לך לרדת מהעניין כבר עכשיו, כי יש סיכוי טוב שהן יתפסו אותך ואז את בכלל יכולה לשכוח ממנה. אני מציעה לך, עד כמה שזה קשה, פשוט לשמוח בשמחתה ולנסות למצוא מישהו\י אחר\ת לאהוב - זאת בהנחה שהאושר שלה חשוב לך יותר משלך.

resputin

New member
../images/Emo45.gif, ובנוסף,

אולי כדאי שתפעלי לפי אחד השרשורשים שיש פה- תקופת צינון. נסי לדבר איתה בזמן הקרוב טיפה פחות באינטרנט, אל תפגשי איתה מחוץ לאינטרנט.. עד שיעבור לך קצת. הרי חברה כבר יש לה והן מאושרות- לא? ואת גם לא רוצה את החברות בניכן.. נשמע לי כמו תיק סגור.. תתקררי קצת, תתרחקי טיפה.. כשאת רואה שעובר לך- או אם למזלך תמצאי אהבה אחרת <שתחזור אהבה גם, בתקווה>, תוכלי לחזור
.

אני לא יכולה להסיק לחשוב

אליה והיא גם בחורה ממש פתוחה שאפשר לספר לה מה שאני רוצה והיא מייעצת לי כל מיני דברים אבל זה אני לא יכולה להגיד לה כי אני לא יודעת מה היא תענה לי ואיך אני ממש לא יכולה להפסיק לחשוב אליה יש לי כזאת צמרמורת טוב עוברת בכל גופי כל פעם שאני חושבת אליה....

TwelveEyes

New member
אז אולי תתגברי על הפחד...

וכן תגידי לה? אם היא באמת בחורה כ"כ פתוחה, כמו שאת מתארת, קשה לי להאמין שהיא לא תיקח את זה ברוח טובה. היא לא תזרוק את החברה שלה, אמנם, אבל לפחות לא תרגישי מועקה בכל פעם שתדברי איתה, ואולי גם תהיה לה עצה בשבילך.

היו מעט אנשים שאמרתי להם

איך אני מרגישה כלפיהם והם פשוט התיחסו אלי אחרה ואני לא רוצה שזה יקרה לי שוב אנינ מנסה ללמוד מטעויות שלי ואני לא רוצה שהיא תתחיל להתייחס אלי שונה. אבל החלומות שלי אליה פשוט לא מפסיקים מהפעם השנייה שפגשתי אותה את ההרגשה הזאת בחיים לא הרגשתי זאת הרגשה כל כך טובה ונעימה שאם אני יפסיק אפילו לרגע אני יהיה בדיכאון רציני.....

TwelveEyes

New member
אז אולי באמת תקופת צינון תעזור...

ייתכן שהתנתקות לזמן מסויים תעזור לך להתגבר על האהבה אליה. חבל שתמשיכי לענות את עצמך ככה, לא? את אומרת שאם תפסיקי לאהוב אותה תהיי בדיכאון רציני? זה עוד כלום לעומת הדיכאון שאת מבטיחה לעצמך אם תמשיכי בדרך הזו. תאמיני לי, מותק, שאני יודעת מאיפה את באה, ומה שהכי יעזור לך זה לחתוך את הקשר לזמן-מה - לא לנצח, כמובן. רק עד שתתגברי עליה. איך שאני רואה את זה, אם תמשיכי כך את פשוט תתפוצצי במוקדם או במאוחר. לא עדיף שתמנעי את זה וגם תצילי את החברות שלכן באותה מכה?

צודקת אבל זה ממש נרא לי בלתי אפשרי

כי אני פשטו לא יכולה מבלי לחשוב אלי וזה הורג אותי מבפנים

יש לי שאלה

לא ידעתי לאן לשרשר את זה אז אני משרשרת לפה: הנה השאלה אני בחיים שלי לא התנשקתי עם בן אבל עם בת כן התנשקתי צרפתית אז מה זה אומר שאני?!

Frozen Tears

New member
חולה במחלה סופנית..

סתם,את יודעת כמה בנות אני מכירה שהתנשקו אם בנות סתם כדי להתאמן וכל זה? זה בסדר גמור,אפילו להתנשק אם כלב אנחנו לא יכולים להגיד לך מה את,זה בסדר להתנשק ואפילו להתנסות מינית אם מה שבה לך,וזה לא אמר שאת לסבית או דו מינית או וואט אבר רק את תוכלי להגיד לעצמך,ולדעתי את סטרייטית לגמרה:)

למעלה