יש לי בעיה

Ethan16

New member
יש לי בעיה

יש לי בעיה רצינית דבר ראשון אני חייב לציין שאני מאלה שאם הם רואים אחד עושה הם יודעים להעתיק, ואם הם לא רואים אז הם חייבים הדרכה מדוייקת. אז ככה, אז את התרגילים למג המתחיל והלא כל-כך והראשון זה לדמיין צורה מדוייקת של הצורה שעשיתי. הבעייה שלי היא שאני חושב עליה אבל אני רואה רק את מה שאני עוצם איניים ולא חושב על כלום. כלומר, אני לא רואה את הצורה אלא אני רואה אותה וחושב עלייה... למי שהבין נא לנסות לעזור לי כי כמו שאתם יודעים זה מאד חשוב לקישוף או לכל דבר אחר...

Ethan16

New member
תיקון טעויות

"אז ככה, אז את התרגילים למג המתחיל והלא כל-כך והראשון זה לדמיין צורה מדוייקת של הצורה שעשיתי." = אז ככה התחלתי את התרגילים... והתרגיל הראשון זה לדמיין... "הבעייה שלי היא שאני חושב עליה אבל אני רואה רק את מה שאני עוצם איניים ולא חושב על כלום" = הבעיה היא שאני חושב על הצורה אבל אני רואה כאילו אני עוצם את העיניים ולא בלי מחשבה אם מישהו יכול להדריך אותי דרך האיי סי קיו זה יהיה מעולה...

jbu

New member
עדין אני לא מבין

1) אתה רואה את הדמות אבל לא חושב עליה. 2) אתה חושב על הדמות אבל לא רואה אותה. 3) אתה רואה את הדמות רק עם אתה חושב עליה. 4) אתה רואה את הדמות אם אתה לא חושב עליה. זה אחד מהאפשרויות למעלה ?

shataltal

New member
לא בעיה רצינית

אם הכוונה היתה שכשאתה מנסה לדמיין את הצורה אתה לא ממש רואה תמונה אלא פשוט יודע איך התמונה צריכה להיות בלי ממש לראות אותה, אז בעצם אתה בןאדם של הצד השמאלי של המח - אדם לוגי. צורה לודא - כשאתה כותב אתה מסוג האנשים שלא רואה ציור של המילה אלא שומע אותה נאמרת בראש. הפתרון הוא אימון. לאמן את המח לפנות לצד הימני בכדי ליצור תמונה בדמיון. פשוט תתאמן כמה שיותר על זה ואתה כבר תראה את השינוי. בהצלחה.

Ethan16

New member
הבנתי

ואם יש לכם עוד תרגילים שיכולים לעזור לי אז בבקשה... ואני תמיד פנוי באיי סי קיו.... 301281347

למעלה